Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- براساس سند بالادستي طرح جامع فولاد، ميزان ظرفيت اسمي کنسانتره سنگ آهن و گندله با توليد عملي پارسال حدود 20 ميليون تن فاصله است که در چارچوب اهداف سند چشم انداز بايد به روند توليد شتاب بخشيد.

گزارش روز يکشنبه خبرنگار اقتصادي ايرنا حاکي است، ظرفيت اسمي توليد کنسانتره در سال 1395 برابر با 44.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 ميليون تن بود که توليد عملي سال گذشته در اين بخش به رقم 31.3 ميليون تن رسيد.
همچنين ظرفيت گندله کشور هم 32 ميليون تن ثبت شده که توليد عملي در سال قبل برابر با 25.6 ميليون تن بود.
** ظرفيت اسمي آهن اسفنجي و چدن
براساس طرح جامع فولاد جمع ظرفيت اسمي پيش بيني شده براي آهن اسفنجي و چدن در سال گذشته 28.2 ميليون تن بود، در حالي که توليد عملي در سال 95 به رقم 19.5 ميليون تن رسيد که اختلاف اين 2 رقم 8.7 ميليون تن را نشان مي دهد.
ظرفيت اسمي سال 95 آهن اسفنجي 24.4 ميليون تن بود، در حالي که توليد عملي در اين سال 17.2 ميليون تن محقق شد.
علاوه براين ظرفيت اسمي چدن هم در سال گذشته 3.75 ميليون تن بود که توليد عملي 2.23 ميليون تن صورت گرفت.
به گزارش ايرنا انجمن جهاني فولاد در گزارش خود به مناسبت پايان سال 2017 ( دهم ديماه 96 ) بررسي عملکرد 66 کشور عضو نشان مي دهد در سال 2017 کشور چين به عنوان بزرگترين توليد کننده فولاد خام رقم 831.7 ميليون تن را ثبت کرد و جمهوري اسلامي ايران هم توليد 21.7 ميليون تني را به خود اختصاص داد که از رتبه چهاردهم به سيزدهم جهان ارتقا پيدا کرد.
** اختلاف بين ظرفيت و توليد فولاد خام
برپايه آمار رسمي ظرفيت اسمي توليد فولاد خام کشور در سال 95 بالغ بر 29.8 ميليون تن بود که توليد عملي به رقم 18.5 ميليون تن رسيد و اختلاف 11.3 ميليون تني را نشان مي دهد.
** ظرفيت 36.8 ميليون تني مقاطع
براساس آمار مندرج در طرح جامع فولاد مجموع ظرفيت اسمي سال گذشته براي توليد ورق، تيرآهن، ميلگرد، نبشي، تسمه، ناوداني و ساير به رقم 36.8 ميليون تن رسيد که از بين اين اقلام ميلگرد با رقم 21.6 ميليون تن سهم 58.6 درصدي را به خود اختصاص داده است.
همچنين ورق 10.5 ميليون تن، تيرآهن 2.89 و نبشي، تسمه، ناوداني و ساير 1.86 ميليون تن ظرفيت اسمي در سال 95 داشتند.
** کل توليد مقاطع 18.1 ميليون تن
برابر آمار انجمن توليد کنندگان فولاد ايران، سال گذشته کل توليد تيرآهن، ميلگرد، ورق گرم، ورق سرد، ورق پوششدار و ساير محصولات فولادي به رقم 18 ميليون و 151 هزار تن رسيد.
** آمار توليد محصولات فولادي
داده هاي طرح جامع فولاد نشان مي دهد پارسال مجموع ورق فولادي و مقاطع فولادي توليدي به رقم 15.8 ميليون تن رسيد که از اين رقم ورق فولادي 7.1 و مقاطع فولادي 8.6 ميليون تن سهم داشتند.
** ضرورت هاي ظرفيت سازي تا 1404
مجريان صنعت فولاد کشور براين باورند که تا افق 1404 ظرفيت فولاد ايران به رقم 55 ميليون تن پيش بيني شده، دست پيدا خواهد کرد، زيرا اکنون 31.6 ميليون تن ظرفيت نصب شده وجود دارد و 23.4 ميليون تن هم ظرفيت مجموع پروژه هاي دردست اجراست.
بنابراين نياز است کمبود هاي زنجيره توليد تا افق چشم انداز تکميل شود، سنگ آهن به ميزان 24 ميليون تن، کنسانتره 13.7 ميليون تن و گندله 1.8 ميليون تن است .
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام** 1559** 6075
گزارش : حسين عضدي فسا ** انتشاردهنده: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی

برای خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی، لازم است مرکز پخشی را انتخاب کنید که محصولات تولید داخل و خارج و اصل و استوک را داشته باشد.

خرید قطعات ماشین لباسشویی از پخش قطعات لباسشویی

اگر به‌دنبال یک قطعه کمیاب برای ماشین‌ لباس‌شویی قدیمی خود هستید و یا می‌خواهید از مرکز پخش عمده قطعات لباسشویی، انواع لوازم لباسشویی را برای مغازه خود بخرید، این مقاله اطلاعاتی را که نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. ما در اینجا اطلاعات مفیدی را درباره لوازم ماشین لباسشویی، تولیدکنندگان قطعات لباسشویی و پخش قطعات لباسشویی ارائه می‌کنیم.

بورس قطعات لباسشویی در تهران کجاست؟

بورس قطعات لباسشویی در تهران، همین‌جا زیر انگشتان شما قرار دارد! دیگر لازم نیست برای پیداکردن نمایندگی قطعات لباسشویی و خرید قطعات لباسشویی، تهران را بگردید. شما می‌توانید برای فروش عمده قطعات لباسشویی به‌راحتی و با کلیک روی این لینک، قیمت قطعات ماشین لباسشویی را متوجه شوید و انواع این قطعات را از مرکز آنلاین قطعات لباس شویی خریداری کنید.

انواع قطعات یدکی ماشین لباسشویی

قطعات یدکی لباسشویی معمولا چند نوع‌اند:

•قطعات لباسشویی اصلی

•قطعات استوک

•قطعات تولیدی وارداتی

•قطعات تولید داخلی

در ادامه با هر کدام از این قطعات و موارد مصرف آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

قطعات لباسشویی اصلی

لوازم یدکی ماشین لباسشویی اصلی، قطعاتی هستند که توسط شرکت سازنده ماشین لباسشویی و یا یک شرکت معتمد آن ساخته می‌شوند. این قطعات کیفیت بسیار بالایی داشته و از نظر عملکرد و دوام، تفاوتی با قطعات داخلی ماشین لباس‌شویی اصلی ندارند.

قیمت قطعات لباسشویی اصل از سایر قطعات تولیدی، وارداتی و استوک بیشتر است. معمولا این قطعات تنها در نمایندگی‌ها فروخته می‌شوند. اما با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌های علیه ایران، برخی از برندهای معروف لوازم خانگی، نمایندگی در داخل ایران ندارند. به‌همین دلیل نیز برخی از مراکز فروش قطعات لباسشویی، این قطعات را به‌شکل غیررسمی از نمایندگی برندها در کشورهای همسایه خریداری کرده و وارد کشور می‌کنند.

اگر قصد خرید قطعات اصلی را دارید، لازم است با ثبت شماره‌ای که روی قطعه حک شده است در سایت فروشنده، از کیفیت و اصل‌بودن محصول مطمئن شوید.

قطعات استوک

قطعات استوک به قطعات اصلی دست دوم گفته می‌شود. برخی از قطعات ماشین لباسشویی بسیار گران هستند و یا به دلیل قدیمی‌بودن دستگاه و یا مشکلات مربوط به تحریم‌ها به ایران وارد نمی‌شوند. در این موارد می‌توانید قطعات مورد نیاز خود را از یک مرکز فروش قطعات استوک لباسشویی خریداری کنید. این مراکز، قطعات اصلی دست دوم، اما سالم را از دستگاه‌های اسقاطی خارج کرده و یا به داخل کشور وارد می‌کنند.

برای خرید قطعات استوک، لازم است مطمئن شوید که قطعه مورد نظر به‌درستی کار می‌کند؛ در غیر این صورت هزینه‌ای که برای این لوازم یدکی لباسشویی صرف می‌کنید به هدر خواهد رفت.

قطعات استوک قیمت کم‌تری نسبت به قطعات اصلی نو دارند، اما ممکن است از قطعاتی که به وسیله تولید کنندگان قطعات لباسشویی در داخل تولید شده و یا از کشور چین وارد می‌شوند، گران‌تر باشند.

قطعات تولیدی وارداتی

قطعات تولیدی وارداتی، قطعات یدکی هستند که توسط انواع تولیدی قطعات لباسشویی در خارج از کشور (مخصوصا چین) تولید می‌شوند. این قطعات کیفیت انواع اصلی را ندارند، اما می‌توانند ماشین لباسشویی شما را نجات دهند.

تعداد بسیار زیادی از شرکت‌های فروش عمده قطعات لباسشویی در خارج از کشور هستند که قطعات یدکی انواع ماشین لباسشویی را تولید و به کشورهای مختلف از جمله ایران صادر می‌کنند.

قیمت این قطعات، معمولا کم‌تر از دو نوع اول است؛ با این حال، قیمت بسته به کیفیت و نوع قطعه، می‌تواند متفاوت باشد.

قطعات تولید داخلی

انواع تولید کننده قطعات لباسشویی در ایران وجود دارند که لوازم یدکی انواع ماشین لباسشویی ایرانی و خارجی را تولید می‌کنند. قطعات ساخت داخل، بسته به شرکت‌های سازنده قیمت متفاوتی دارند؛ اما با توجه به اینکه با دلار آزاد وارد کشور نمی‌شوند، ممکن است مقرون‌به‌صرفه‌تر و حتی با کیفیت‌تر از انواع لوازم یدکی وارداتی باشند.

این شرکت‌ها فروش اینترنتی قطعات ماشین لباسشویی را به‌شکل عمده و جزئی بر عهده دارند و به صاحبان ماشین‌های لباس‌شویی و همچنین مغازه‌های فروشنده قطعات یدکی کمک می‌کنند، تا قطعات لباسشویی بازار تهران را با قیمت مناسب خریداری کنند.

از چه مرکز پخشی قطعات یدکی ماشین لباسشویی را بخریم؟

شما می‌توانید لوازم ماشین لباسشویی را از انواع شرکت تولید کننده قطعات لباسشویی خریداری کنید. اما اگر بتوانید یک مرکز فروش قطعات ماشین لباسشویی پیدا کنید که هم قطعات تولید داخل و خارج را عرضه کرده و هم قطعات اصلی و استوک را داشته باشد، می‌توانید همه نیازهای خود را یک‌جا برطرف کنید.

کد خبر 749358

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • تکیه خاتون آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه گرد
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان