Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@00:27:51 GMT

صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی با زمان‌سنج هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۰۱۰۹۷

صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی با زمان‌سنج هوشمند

تامین آب باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی با توجه به تشدید خشکسالی در بسیاری از کشورهای جهان به یک چالش جدی مبدل شده است، اما فناوری می‌تواند به حل این مشکل هم کمک کند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اگر نگران استفاده بیش از حد از آب برای به ثمر رساندن محصولات کشاورزی یا سرسبز نگهداشتن باغ و زمین‌های زراعی هستید می‌توانید از این به بعد از شلنگ‌های مجهز به زمان‌سنج و سوپاپ استفاد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت اوربیت زمان سنج خاصی موسوم به «بی هایو» برای نصب روی شلنگ‌های آب تولید کرده است. این زمان‌سنج همراه با یک کیت خانگی عرضه می‌شود که مدیریت میزان مصرف آب را تسهیل می‌کند.

این زمان سنج فرایند مصرف آب را به طور خودکار مدیریت و بهینه‌سازی می‌کند و برنامه تلفن همراه عرضه شده به همراه آن برنامه‌ریزی زمان آب دهی در مزارع و باغ‌ها را بدون نیاز به دخالت انسان ممکن می‌کند.

این زمان سنج به طور صوتی نیز قابل کنترل است و به همین منظور با دستیارهای صوتی هوشمند الکسا ساخت آمازون و سیری ساخت اپل سازگار شده است. قابلیت اتصال به شبکه‌های بی‌سیم وای‌فای و سازگاری با بلوتوث از جمله دیگر مزایای این محصول است.

این زمان‌سنج را می‌توان به هر شلنگ آبی متصل کرد و از آن برای صرفه‌جویی در مصرف آب در زمین‌ها و باغ‌های کوچک و بزرگ بهره گرفت. یکی از نقاط قوت منحصر به‌فرد این سیستم، امکان دریافت اطلاعات آخرین وضعیت آب و هواست تا در صورت بارش برف و باران از آبیاری زمین‌های کشاورزی خودداری شود.

همچنین سیستم مذکور برای بهینه سازی زمان‌بندی آبیاری زمین قادر به دریافت اطلاعاتی همچون نوع زمین، نوع خاک و شیوه آبیاری در گذشته است. کنترل لحظه به لحظه وضعیت آبیاری از جمله دیگر مزایای این سیستم است.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!