Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس مسائل اروپا، مرکل با روی باز از مهاجران استقبال کرده بود و این مسئله در میان رأی‌دهندگان به ضرر او تمام شد؛ لذا مردم با توجه به حوادث تروریستی که در آلمان اتفاق افتاد، گرایش کمتری به حزب دموکرات مسیحی نشان دادند. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵ بین الملل اروپا سیاست خارجی نظرات

«مهدی فتحی»، کارشناس مسائل اروپا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص تاثیر مسئله مهاجران بر اختلاف دیدگاه­‌های دو حزب بزرگ آلمان، با اشاره به اینکه استقبال حزب دموکرات مسیحی از مهاجران موجب گرایش کمتر به این حزب شده است، بیان داشت: حزب آلترناتیو از عوامل کاهش آرای حزب سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به تداوم اختلافات حزب سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی گفت: این دو حزب هنوز تشکیل دولت ائتلافی را اعلام نکرده‌اند. به نظر می­‌رسد یکی از اختلافات طرفین میزان مهاجران و پناهندگان است.

کارشناس مسائل اروپا با تأکید بر میزان مهاجرت به آلمان اشاره داشت: اگرچه امسال میزان مهاجران به کشور آلمان نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش پیدا کرده، اما میزان مهاجرت سال گذشته یک میلیون نفر بوده است.

وی با اشاره به تأثیر مهاجرت بر ارتقای جایگاه حزب آلترناتیو تأکید داشت: مهاجران اکثراً به دنبال بحران‌های خاورمیانه به آلمان مهاجرت کرده‌اند؛ لذا حوادث تروریستی در این کشور افزایش یافت و حزب آلترناتیو توانست جایگاهی در آلمان پیدا کند و به‌ عنوان حزب سوم وارد پارلمان شود.

فتحی با توجه به راه یافتن حزب آلترناتیو به پارلمان گفت: این موضوع شرایط را برای حزب سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی سخت کرده و یکی از عوامل کاهش آرای این دو حزب بزرگ در آلمان بوده است؛ چراکه آن‌ها نگاه آسان‌تری نسبت به پذیرش مهاجران داشتند.

وی با تأکید بر دیدگاه مردم آلمان به سیاست­‌های مهاجرتی حزب دموکرات مسیحی اشاره داشت: مرکل با روی باز از مهاجران استقبال کرده بود و این مسئله در میان رأی‌دهندگان به ضرر او تمام شد؛ لذا مردم با توجه به حوادث تروریستی که در آلمان اتفاق افتاد، گرایش کمتری به حزب دموکرات مسیحی نشان دادند.

کارشناس مسائل اروپا با اشاره به اختلاف دیگر دو حزب بزرگ آلمان در مورد نرخ رشد اقتصادی تأکید داشت: اختلاف‌نظرهایی راجع به ایجاد رشد اقتصادی در آلمان وجود دارد. رشد اقتصادی آلمان در طول سال‌های اخیر 0.5 تا 1.5 درصد بوده است. اگرچه همین درصد نیز رشد باثباتی است، اما رشد پایینی برای آلمان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

R1396/P36446/S8,89,95/CT3 واژه های کاربردی مرتبط آنجلا مرکل

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا