Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل آبفار یزد به طرح‌های قابل افتتاح در دهه فجر نیز اشاره و پیش‌بینی کرد که 65 هزار و 817 نفر از طریق این طرح‌ها از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، «محمد فاتحی» در این باره افزود: در دهه فجر سال جاری تعداد 16 طرح آب روستایی با اعتباری بیش از 160 میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید و پیش‌بینی می‌شود 65 هزار و 817 نفر از طریق این طرح‌ها از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شرکت آبفار یزد در سال گذشته با انجام اقداماتی خاص به دنبال ارائه خدمات هر چه بهتر و بیشتر به روستاییان بوده که از جمله این اقدامات، اصلاح و بازسازی بیش از 160 کیلومتر و توسعه 80 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع است.

فاتحی افزود: تکمیل و بهره‌برداری از شش مجتمع آب‌رسانی روستایی، فراهم کردن زمینه مشارکت بخش خصوصی در تامین اعتبار و اجرای طرح‌های آب‌رسانی و ایجاد و به‌سازی بیش از 50 مورد منابع آب آشامیدنی روستاها از دیگر اقدامات این شرکت بوده است .

این مسئول همچنین اظهار کرد: از دیگر اقدامات این شرکت در راستای ارائه خدمات بهینه به مشترکین می‌توان به اجرای برنامه مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت آب، جداسازی آب شرب و بهداشت در برخی از روستاها، فرهنگ‌سازی در زمینه صرفه‌جویی در مصرف آب و آبرسانی سیار به بیش از 330 روستای استان اشاره کرد .

وی همچنین در ادامه  به ساخت 19 باب مخزن ذخیره آب با حجم بیش از هشت مترمکعب و 9 باب ایستگاه پمپاژ با حجم 10 هزار و 282 متر مکعب اشاره کرد .

فاتحی در پایان نیز با اشاره به قیمت تمام شده آب، افزود: قیمت تمام شده هر متر مکعب آب در روستاهای استان 17 هزار و 450 ریال است و این در حالیست که قیمت فروش آب به روستاییان 5 هزار و 420 ریال است و حدود 30 درصد قیمت تمام شده از روستاییان دریافت می‌شود .


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود