Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر لیدا حیدری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت یک هزار و 298 عمل جراحی سزارین و یک هزار و 688 زایمان طبیعی در این بیمارستان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: زایمان طبیعی یک امر بسیار طبیعی و شایع برای زنان در سن باروری است و از نظر علمی نیز بهترین نوع زایمان است.
متخصص و جراح زنان و زایمان با بیان اینکه 85 درصد زنان باردار می توانند به طور طبیعی زایمان کنند، خاطر نشان کرد: در همین راستا زایمان های نوین و بی درد برای کاهش دردهای طبیعی هنگام زایمان انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: زایمان های بی درد می تواند به صورت بی حسی موضعی یا با استفاده از داروهای بی دردی و همچنین بدون مداخله پزشک به صورت کاملا طبیعی انجام شود که لازمه آن آموزش های قبل از زایمان است.
دکتر حیدری در خصوص مادرانی که تجربه یک بار عمل سزارین داشته اند، گفت: با بررسی پزشک معالج در خصوص شرایط بیمار و جنین و ارزیابی های دقیق و تخصصی، زایمان بعدی این مادران می تواند به صورت طبیعی انجام شود.
وی با اشاره به اجرای طرح 'مامای همراه' در بیمارستان 29 بهمن تبریز گفت: این ماماها آموزش های فیزیولوژیک را قبل از زایمان آموزش می دهند و از زمان آغاز درد جهت کنترل های لازم در کنار بیمار حضور می یابند.
رئیس بیمارستان 29 بهمن تبریز در خصوص آمار مراجعان به این بیمارستان افزود: در 9 ماهه سال جاری 8 هزار و 936 نفر بستری و 268 هزار و 412 نفر نیز ویزیت سرپایی شدند.
به گزارش ایرنا، بیمارستان 29 بهمن تبریز وابسته به سازمان تأمین اجتماعی در زمینه ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی در بخش های زنان و زایمان، نوزادان، NICU، اطفال، جراحی های عمومی و چشم، ICU، داخلی، دیالیز و ارائه خدمات سرپایی در کلینیک های تخصصی و واحدهای پاراکلینیک به بیماران تحت پوشش سازمان و سایر مراجعان فعالیت می کند.
خبرنگار: مینا بازگشا ** انتشار: رستگار
6120/6183
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد

یک مطالعه نشان داده که کیفیت خواب زنان پایین تر از مردان است. دلیل کیفیت خواب پایین زنان این است که ساعت بدن آنها حدود شش دقیقه سریعتر کار می کند.

در واقع، بدن زنان با محیط هماهنگ نیست. این ناهماهنگی باعث اختلال در سیستم خواب آن ها می شود.

به گزارش روزیاتو، یک تیم متشکل از متخصصان زن در دانشگاه‌های هاروارد، استنفورد و ساوت‌همپتون، ده‌ها مقاله منتشرشده در دهه گذشته در مورد «تفاوت های خواب» مردان و زنان را بررسی کرده اند.

بسیاری از اکتی‌گراف‌ها و مچ‌بندهای دیجیتال مانند اپل واچ ها یا فیت‌بیت‌ها ضربان قلب و الگوهای خواب را کنترل می‌کنند.

نتایج نشان داده که زنان تقریباً ۶۰ درصد بیشتر در معرض بی خوابی هستند.

آنها کیفیت خواب خود را پایین تر از مردان ارزیابی می کنند و از بی خوابی بیشتر شکایت دارند.

اما مردان نسبت به زنان میزان خواب عمیق کمتری دارند و بیشتر احتمال دارد که تا دیروقت بیدار بمانند. علاوه بر این، آنها بیشتر دچار آپنه خواب می شوند.

آزمایش‌های دیگری نشان داده که تفاوت‌هایی بین زنان و مردان از نظر سرعت ساعت داخلی بدن که ریتم زندگی ما را تعیین می‌کند، وجود دارد.

هنگام خواب، بدن به نشانه‌های محیطی واکنش نشان می‌دهد تا دمای بدن را کاهش داده و بدن ما برای خواب آماده شود. همچنین ملاتونین بیشتری ترشح می شود؛ این هورمون به خوابیدن ما کمک می کند.

تحقیقات جدید نشان داده که ملاتونین در زنان زودتر از مردان ترشح می شود. دمای بدن نیز ظاهراً از الگوی مشابهی پیروی می کند.

محققان در مورد یافته‌های خود که در مجله Sleep Medicine Reviews منتشر شده، بیان کردند که جنسیت نقش مهمی در خواب و سلامتی ایفا می کند.

دکتر رنسکه لوک، نویسنده این مقاله و کارشناس روانپزشکی مستقر در استنفورد گفته است:

اگرچه ممکن است که این تفاوت (شش دقیقه) ناچیز به نظر برسد، اما قابل توجه است.

ناهماهنگی میان ساعت بدن و چرخه خواب و بیداری در زنان حدود پنج برابر بیشتر از مردان است.

تصور کنید که ساعت شخصی به طور مداوم شش دقیقه سریعتر یا کندتر کار کند.این تفاوت می‌تواند در طی روزها، هفته‌ها و ماه‌ها، منجر به ناهماهنگی محسوسی میان ساعت بدن و نشانه‌های بیرونی مانند نور و تاریکی شود.

دکتر لوک تصریح کرد:

اختلال در ریتم شبانه‌روزی بدن با مشکلات مختلفی از جمله اختلالات خواب، اختلالات خلقی و اختلال در عملکرد شناختی مرتبط است.

حتی تفاوت‌های جزئی در دوره‌های شبانه‌روزی بدن می‌تواند پیامدهای قابل توجهی برای سلامت و رفاه کلی افراد داشته باشد.

دکتر سارا چلاپا، محقق علوم اعصاب در ساوت‌همپتون گفته است:

کیفیت خواب پایین با اختلالات اضطرابی و افسردگی مرتبط است که شیوع آن ها در زنان دو برابر مردان است.

همچنین زنان بیشتر از مردان دچار بی خوابی می شوند، اگرچه دلایل آن کاملاً مشخص نیست.

یک مطالعه نشان داده که زنان تا چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به اختلال خوردن مرتبط با خواب هستند که در آن افراد در طول شب به طور مکرر غذا می خورند.

همچنین احتمال ابتلا به سندرم پای بیقرار در زنان ۲۵ تا ۵۰ درصد بیشتر است.

این بیماری که با کمبود آهن ارتباط دارد، میلی مقاومت‌ناپذیر برای حرکت دادن پاها ایجاد می کند که می تواند افراد مبتلا را در طول شب بیدار نگه دارد.

زنان بیشتر از مردان می‌خوابند و حدود ۸ دقیقه بیشتر خواب غیر REM دارند.

در طول عمیق ترین مرحله خواب، امواج مغزی بسیار کندتر می شوند و این زمانی است که هورمون رشد ترشح می شود. بدن از این زمان برای ترمیم و رشد بافت ها، ساخت استخوان ها و ماهیچه ها و تقویت سیستم ایمنی استفاده می کند.

محققان خاطرنشان کردند در حالی که میزان خواب غیر REM با افزایش سن کاهش می یابد، این کاهش در مردان مسن بیشتر است.

به گفته محققان، مردان در واکنش به کم خوابی بیشتر از زنان تمایل به پرخوری داشتند.

درک تفاوت‌های جنسیتی در زمینه خواب برای مبارزه با اختلالات خواب و سایر مشکلات مربوط به آن ضروری است.

تحقیقات قبلی ارتباط میان کمبود خواب و افزایش احتمال ابتلا به چاقی و دیابت نوع ۲ را نشان داده اند.

شایع ترین علل بی خوابی، اضطراب، افسردگی، الکل، کافئین، مصرف دارو و شیفت های کاری است.

توصیه می شود که بزرگسالان بین ۷ تا ۹ ساعت و کودکان بین ۹ تا ۱۳ ساعت بخوابند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • توجه بیشتر به مشاهیر ادبی در نمایشگاه کتاب به گردشگری ادبی کمک می‌کند
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • برگزاری نشست تخصصی تاب‌آوری بناهای تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی در گلستان
  • برگزاری نشست تخصصی و علمی تاب‌آوری بناها و محوطه‌های تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی 
  • افتتاح دستگاه سی.تی.اسکن بیمارستان امام رضا(ع) تبریز
  • تولد نوزاد افغانستانی در آمبولانس تخت جمشید
  • پوتین: تمامی طرفین خویشتن‌داری کنند/ رئیسی: به گسترش بیشتر تنش‌ها تمایل نداریم
  • گفت‌وگوی تلفنی رئیسی و پوتین
  • اتفاقی عجیب برای تماشاگران زن در تبریز