Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه تشکل‎ها و مؤسسات فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان شنبه، 14 بهمن در جمع خبرنگاران اظهارکرد: سبک قرآنی به‌عنوان یک باور و اعتقاد درون هر انسانی نهفته است اما اکنون متاسفانه بر روی آن گرد و غبار نشسته، لذا به‌دلیل تضعیف باورها و تلفیق آن با سبک زندگی مادی و دنیوی باید با فرهنگ‌سازی اسلامی برای تقویت آن تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این‌که سبک زندگی قرآنی باید در جامعه احیا شود، افزود: این سبک هنوز هم در جامعه از بین نرفته است و مدیران و مسئولان قرآنی کشور فعالیت‌های مرتبط را باید در دستور کار قرار دهند.
حجت‌الاسلام امیدیان در خصوص ارزیابی وضعیت بودجه مؤسسات قرآنی، افزود: مؤسسات قرآنی براساس یک اصالت مردمی که آن رسالت قرآنی است فعالیت می‌کنند و هر ساله بودجه این مؤسسات کاهش پیدا می‌کند.
مدیرعامل اتحادیه مرسسات قرآنی لرستان با اشاره به اختصاص تنها ۱۰۰ میلیارد ریال از اعتبار سال گذشته مؤسسات قرآنی در کشور، ادامه داد: بودجه ای که برای سال ۹۷ تعیین شده ۴۰۰ میلیارد ریال است که امیدواریم تمامی آن تخصیص داده شود.

وی گفت: با ادغام اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی و اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت، می‌توان مشکلات را برطرف کرد که تاکنون صورت نگرفته است چراکه اکنون اساسنامه‌های کشوری و استانی با یکدیگر تناسب نداشته و هرچه زمان می‌گذرد به موسسات آسیب بیشتری وارد می‌شود.
نایب رئیس اتحادیه موسسات قرآنی کشور عملکرد نهادهای قرآنی مانند شورای توسعه فرهنگ قرآنی، اتحادیه مؤسسات قرآنی مردم نهاد و اتحادیه تشکل‌های قران برای گسترش فعالیت‌های قرآنی را ضعیف عنوان کرد و افزود: شورای توسعه فرهنگی قرآنی نتوانسته است از ظرفیت های موجود بخوبی استفاده کند.
حجت‌الاسلام امیدیان با بیان این‌که اکنون در حق مربیان قرآنی ظلم شده و تنها راه‌حل برطرف کردن مشکل، ادغام اتحادیه است، ادامه داد: اتحادیه‌ها نمایندگان مردم هستند و باید برای رضای مردم فعالیت کنند و با تشکیل هیات از نهادهای مردمی، دستگاه‌های حاکمیتی بر اساس آن برنامه‌هایشان را تنظیم کرده هرچند که باید در انتخاب افراد برای انتخابات دقت شود.
وی یکی‌از ویژگی‌های مدیران قرآنی را امانت‌داری قرآنی عنوان کرد و افزود: فعالیت‌های قرآنی مردمی بوده و در کنار آن دستگاه‌های دولتی باید حمایت‌های لازم را انجام دهند و برای موفقیت آن تلاش کرد.
نایب رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور ادامه داد: علاوه‌بر کار جهادی باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده شود و با تشکیل اتاق فکر و هیات اندیشه ورز در جهت پیشبرد اهداف تلاش کرد.

منبع: اتحادیه موسسات قرآنی لرستان

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۴۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است