Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراخوان بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران در قالب مناطق، سراسری و بین‌الملل در ۱۱ بخش ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی منتشر شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، حسین عبدالهی دبیر این رویداد هنری، در این فراخوان ضمن دعوت از همه اساتید و دانشجویان برای همکاری و حضور در این رویداد فرهنگی – هنری، آورده است: ترجیح دادیم به جای شرح و بسط دادن یادداشت دبیر، مقدمهای در ابتدای فراخوان بیاوریم که دانشجویان را برای رسیدن به رویکرد این دوره از جشنواره رهنمون باشد و از این گذار شاهد آثاری بدیع از دانشجوی معاصر باشیم، دانشجویی که در غوغای انوار فریبنده مختلف با صدا و نگاه خودش به تاریکی زمانه اش می نگرد و نویدبخش هوایی تازه برای هنر این مرزوبوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرخانه و ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با مروری بر ادوار مختلف این جشنواره و توجه به روند برگزاری آن، تلاش در تجمیع نکات مثبت دوره های گذشته نموده است.
در این راه دشوار و زمان اندک برای برگزاری هرچه بهتر و ساده‌تر جشنواره سعی خواهد شد تا با همکاری و تعامل بیشتر با انجمن های علمی نمایش، کانونهای تئاتر دانشگاهی، دانشجویان و اساتید سراسر کشور و حمایت مدیران محترم فرهنگی به این مهم دست یابیم.

بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران در بخشهای؛ الف: مناطق "تئاتر صحنه" و ب: سراسری و بین‌المللی:  "تئاتر صحنه"، "تجربه های اجرا"، "نمایشنامه نویسی(جایزه استاد اکبر رادی)"، "پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظر زاده کرمانی)"، "عکس، پوستر و تیزر"، "کارگاه ها و درس گفتارها"، "بین الملل"، "مدرسان"، "مرور آثار دانشجویی و پایان نامه های برگزیده"، "سمپوزیوم تئاتر دانشجویی/ دانشگاهی" ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان برگزار میشود.
علاقه مندان برای اطلاع از شرایط و دریافت فرم شرکت در جشنواره می توانند به آدرس اینترنتی www.iiutf.ir مراجعه کنند.

بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران به همت اداره کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری از ۱۶ تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد