Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ۵۸۰۰ پزشک متخصص در ۳۳۸ بیمارستان دولتی در ۳۰۲ شهر کمتر توسعه یافته و محروم مستقر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر قاسم جان بابایی در سلسله نشست های دهه فجر وزارت بهداشت، اظهارداشت: مهمترین اثرات طرح تحول سلامت پرداختی از جیب مردم بوده است به طوری که کاهش سهم بستری از ۳۷ درصد به ۳ درصد برای روستاییان و ۶ درصد برای شهرنشینان رسیده است و همچنین کاهش پرداختی مستقیم از جیب مردم از ۵۳ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش زایمان طبیعی نیز از دستاوردهای طرح تحول سلامت بوده است افزایش زایشگاه ها و همچنین ساخت LDR  سبب شد تا دو میلیون زایمان طبیعی رقم بخورد. فرهنگسازی و آموزش به مادران باردار نیز در این اقدام موثر بوده است. در نقاط مرزی بیش از ۷۵ درصد زایمان های شکم اول به طور طبیعی انجام می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: حفاظت مالی از بیماران بستری در برابر هزینه های کمرشکن در بیمارستان های دولتی برای ۷۷ درصد جمعیت کشور به صورت هدفمند و کاهش ۴۲ درصدی قیمت تجهیزات پزشکی نیز انجام شد.

جان بابایی گفت: پوشش ۸۵ درصدی هزینه های درمان ناباروری با تعرفه دولتی برای زوج های نابارور انجام شد و همچنین ۱۷ مرکز جدید درمان ناباروری در مناطق محروم ایجاد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری بالغ بر دو هزار پزشک متخصص به مناطق محروم اعزام کردیم و در بخش عمران و تجهیز و توسعه و بازسازی بیمارستان های فرسوده دو میلیون و ۵۶۰ هزار متر مربع فضای بستری، توزیع ۱۳۰ هزار قلم تجهیزات هتلینگ و نوسازی کامل ۴۵ هزار تخت بیمارستانی کشور  انجام شد.

وی گفت: ۵ هزار و ۸۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در ۳۳۸ بیمارستان در ۳۰۲ شهر کمتر توسعه یافته و محروم مستقر شدند و همچنین ۸۶۰ نفر پزشک متخصص مقیم در هر شهر در ۱۹ تخصص در ۴۱۲ بیمارستان اصلی کشور برای درمان بیماران اورژانس حضور دارند. از دیگر اقدامات این دوره راه اندازی کلینیک ویژه در ۱۲۸ شهر منطقه محروم در سراسر کشور است و همچنین راه اندازی ۳۴ پایگاه اورژانس هوایی و انتقال ۹ هزار و ۶۷۹ مصدوم به بیمارستان ها طی ۶ هزار و ۴۵۴ سورت پروازی انجام شد و همراه با توسعه و نوسازی ناوگان آمبولانس زمینی دو هزار و به کارگیری ۴۰۰ آمبولانس پیشرفته تا پایان دولت دوازدهم از اقدامات مهم این حوزه است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: توجه خاص بیماران نیازمند به مراقبت های ویژه با افتتاح دو هزار و ۴۰۰ طرح و توجه ویژه به بیماران سرطانی با ایجاد شبکه جامع تشخیص زودرس سرطان در سه سطح در کشور انجام شده است.

جان بابایی تصریح کرد: مراکز تخصصی درمان سوختگی نیز استانداردسازی شده و توسعه ۹ مرکز تخصصی درمان سوختگی و ۲۰۰ تخت ویژه سوختگی اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: هزار تخت جدید بستری و روانپزشکی، ۱۵ بخش اورژانس روانپزشکی همراه با بازسازی بخش های موجود افتتاح شده است. اجرای برنامه ملی درمان پیشرفته سکته مغزی به صورت شبانه روزی در ۵۵ بیمارستان کشور انجام شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بسته های خدمتی حوزه درمانی نیازمند بررسی و بازنگری هستند اما هیچ بسته ای نیست که قابلیت اجرایی نداشته باشد، از تمام بسته ها بر اساس آسیب شناسی محیطی طرحی شده اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، انسیه خزعلی عصر جمعه در مراسم بیست چهارمین همایش مدیران بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در مشهد با اشاره به عوامل فرهنگی مؤثر در سقط جنین در کشور اظهار کرد: طبق پژوهش‌های انجام شده اعتقاد به فاصله‌گذاری بیشتر بین بچه‌های متولد شده، تمایل به فرزند کمتر، تحصیل و شاغل بودن والدین برخی تفکرات حاکم همچون فرزند کمتر، زندگی و آسایش بهتر و اینکه فرزند را مانع و سد آزادی می‌دانند در سوق دادن برخی خانواده‌ها و زوجین به سمت سقط جنین تأثیرگذار است.
خزعلی افزود: البته که کار اقتصادی برای خانواده‌هایی که احساس می‌کنند امکان پرورش فرزند را ندارند نیز لازم است.
وی با توصیه به نهادهای حمایتی مانند مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در جهت ضرورت شناسایی این خانواده‌ها و حمایت از آن‌ها از طریق بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها وغیره افزود: صحبت و حمایت از این خانواده به مراتب سهل‌تر و سریع‌تر از انجام هزینه در جهت درمان ناباروری است، اگرچه درمان‌های ناباروری هم در جای خود باید انجام شود.
وی ادامه داد: اقدامات مراکز ناباروری ۳۰ درصد و شناسایی خانواده‌هایی که به سمت سقط جنین می‌رود تا ۵۰ درصد می‌تواند در افزایش جمعیت تأثیر مثبت داشته باشد.
وی بدون توضیحات بیشتر تصریح کرد: در زمینه آمار جمعیتی در شرایط بسیار بدی قرار داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مؤسسات خیریه با فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد محروم و نیازمند می‌تواند در جهت تحقق شعار سال گام بردارند، گفت: حمایت از محرومان و نیازمندان وظیفه وجدان‌های بیدار است.
وی گفت: باید سعی شود که مشاوره‌ها به سمت آموزش و فرهنگ‌سازی بین زوجین و خانواده‌ها همیشه انجام شود و ارایه مشاوره به زوجین را تنها محدود به مواقع و شرایط بروز اختلافات ندانیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری بیان کرد: ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از رسانه، نوع مد و پوشش و البته فرهنگ تغذیه و سلامت لازمه‌های خانواده امروز است.
وی ارایه خدمات مشاوره رایگان به زوجین جوان را یکی از دغدغه‌های این معاونت دانست و گفت: باید در سال نخست زندگی مشاوره رایگان برای تمامی زوجین جوان ارایه شود و برای زوجین دهک‌های یک تا هفت نیز در سال‌های دوم تا چهارم زندگی مشترک این خدمات مشاوره به صورت رایگان عرضه شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود کمک به مردم مظلوم غزه که زیربار نسل کشی و جنایت از بین ‌می‌روند را یادآور شد و گفت: آن‌هایی که در مقابل این جنایات سکوت می‌کنند در حقیقت انسانیت را نفی می‌کنند و آن‌ها که با وجدان بیدار حمایت می‌کنند، جوانه‌های ظهور را زنده می‌کنند.


 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی