Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: اگرچه حل مشکل بیمه هنرمندان کار دشوار و در گروی تأمین اعتبار بسیار است، اما همچنان پیگیر این مسئله هستیم.

به گزارش امتداد نیوز، علی‌اصغر مونسان در چهارمین همایش «همای هنر» که به تجلیل از هنرمندان پیشکسوت صنایع دستی و هنرهای سنتی می‌پرداخت، صنایع دستی را محل تلاقی هنر و صنعت دانست و افزود: هنر جلوه‌گاهی برای اندیشه‌های ناب و زیباست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته‌های مختلف هنری چون نقاشی، فیلم، موسیقی و شعر، نشان‌دهنده طرز تفکر ناب یک هنرمند هستند، اما در صنایع دستی این زیبایی دوچندان می‌شود، چون هنرمند از صنعت هم بهره می‌گیرد و علاوه بر اینکه در احجامی که به ظاهر جامد هستند، روح زیبایی را می‌دمد و یک اثر هنری خلق می‌کند، به درآمدزایی و ایجاد اشتغال هم توجه نشان می‌دهد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وظایف این سازمان در قبال هنرمندان اشاره و بیان کرد: تولید در دست شماست؛ آنچه ما باید انجام دهیم، اینکه شرایطی را فراهم آوریم تا بازار صنایع دستی، بزرگتر و پررونق‌تر شود و به محلی برای کسب روزی حلال و اشتغال جوانان تبدیل شود. ما باید تسهیلاتی را برای شما هنرمندان فراهم آوریم؛ از جمله این تسهیلات، وام ارزان قیمت و بلندمدت ۶ درصدی است که در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

مونسان همچنین با اشاره به طرح اشتغال روستایی گفت: دولت مبلغی معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان را در اختیار طرح اشتغال روستایی قرار داده است که بخشی از آن به صنایع دستی تعلق می‌گیرد. یکی دیگر از مواردی که ما باید به آن توجه کنیم، بحث تجاری‌سازی است. ما باید طرح‌های نو داشته باشیم و به سلیقه مشتری توجه کنیم. از سوی دیگر باید برندسازی را جدی بگیریم و صنایع دستی را به صورت فله‌ای در اختیار مشتریان نگذاریم.

وی افزود: حل مشکل بیمه هنرمندان به دلیل بدهی زیاد به سازمان تأمین اجتماعی دشوار است، چرا که ما باید سالانه هزار میلیارد تومان به این سازمان برای بیمه هنرمندان و قالیبافان پرداخت کنیم اما ما همچنان پیگیر این مسئله هستیم. از سوی دیگر، امیدواریم معاونت گردشگری در کنار صنایع دستی قرار گیرد و گردشگران خارجی که به ایران می‌آیند، به این مقوله توجه بیشتری نشان دهند. اگر تعداد گردشگر به ۲۰ میلیون نفر برسد، ما از فروش بالایی در زمینه سوغات و صنایع دستی برخوردار خواهیم شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین بیان کرد: امروز هتل‌های ما به صنایع دستی مزین می‌شوند. از سوی دیگر برج‌های فاخر و گران‌قیمتی در تهران ساخته می‌شوند که رویکردشان استفاده از هنر فاخر ایرانی است؛ همه اینها امکان بیشتری را برای رشد و دیده شدن و همچنین به صورت برند درآمدن، در اختیار صنایع دستی ما قرار می‌دهد.

true برچسب ها : سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی علی اصغر مونسان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود