Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-25@03:48:35 GMT

شکایت انجمن پلاستیک از پتروشیمی ها

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۰۷۱۸۵

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛  بیوک صحاف امین در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به وجود 850 هزار اشتغال در صنعت پلاستیک گفت: سال گذشته یک میلیارد و 50 میلیون دلار صادرات داشتیم و باوجود پیش بینی رشد 20 درصدی در امسال اما متاسفانه دو درصد هم کاهش داریم.

وی تامین مواد اولیه را اصلی ترین مشکل این صنعت دانست و تصریح کرد: واحدهای پتروشیمی به عنوان تامین کننده مواد اولیه این صنعت متاسفانه با وجود گرفتن ارز مبادله ای از دولت اما مواد را با ارز آزاد در بورس کالا عرضه می کنند که بدلیل مدیریت عرضه گاه به شکل رقابتی، قیمت ها از قیمت پایه هم فراتر می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران اظهار داشت: خریدار عمده این صنعت بخش های دولتی هستند که بدلیل عقد قراردادهای یکساله متاسفانه با این شرایط قیمتی در بورس کالا و نیز افزایش دلار متضرر شده ایم.

صحاف امین با اشاره به صادرات مواد اولیه پتروشیمی ها و تخفیف های تا 20 درصدی فروش به کشورهای همسایه گفت: دولت ها در 3 دهه گذشته سرمایه گذاری گسترده ای را در پتروشیمی ها انجام دادند تا کشور از طریق صنایع ترکیبی نظیر این صنعت به ارزش افزوده برسد اما در این شرایط پتروشیمی ها بجای حمایت از تولید داخل با قیمت کمتری به رقبای خارجی ما کمک می کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه روز به روز در حال افت تولید هستیم و بعضی واحدها با تعدیل نیروی کار در معرض خطر تعطیلی قرار دارند که نیازمند تدبیر و حمایت دولت از این صنعت اشتغالزا هستیم.

در این نشست برخی دیگر از اعضای این انجمن با اشاره به از دست دادن بازارهایی مثل بازار کفش در کشور افغانستان در خصوص امکان واردات مواد اولیه گفتند: امکان واردات وجود دارد اما شرکت های پتروشیمی به محض واردات با کاهش قیمت های خود عملا اجازه واردات را نمی دهند.

یکی دیگر از اعضا مشکل اصلی را ثبات نداشتن قوانین و بازار ارز دانست و تاکید کرد: افزایش نرخ ارز شاید برای صادرات خوب باشد اما به قیمت نابودی صنایع تکمیلی تمام می شود و چرخ اشتغال را از حرکت باز می دارد.

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران گفت: حدود 6 تا 7 میلیون تن تولید واحدهای پتروشیمی است که 3 تا 3و نیم میلیون تن آن مصرف داخلی است اما در عرضه دچار مشکل است که معافیت مالیاتی خام فروشی برای پتروشیمی ها از جمله پیشنهادهای این انجمن به اتاق بازرگانی بوده است که اگر به نتیجه برسد نفع آن به این صنعت خواهد رسید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • ◄ شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران + سند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش