Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه زلزله یک شوک قوی به اقتصاد استان بود، گفت: درحال تبدیل کردن تهدید زلزله به فرصت برای استان هستیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هوشنگ بازوند امروز(15 بهمن) در آیین بهره برداری از گازرسانی به 19 روستای شهرستان اسلام آباد غرب که بصورت نمادین در روستای"چالاو بک" این شهرستان برگزارشد، با بیان اینکه دولت تدبیر و امید در بحث گازرسانی طی چند سال گذشته کار فوق العاده ای انجام داده، اظهار کرد: تا پیش از انقلاب اسلامی بحث گازرسانی در کشور مطرح نبود و این موضوع طی 40 سال گذشته در کشور انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  طی چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید به اندازه تمام سالهای گذشته در کشور  گازرسانی انجام شده است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در یک شرایط سخت و درحالی که قیمت جهانی نفت بسیار پائین آمده بود به کار عمرانی و گازرسانی در کشور پرداخت.

وی بابیان اینکه کارهای بسیاری در کشور انجام شده اما این کفایت نمی‌کند، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در روستاهای کشور کارهای ماندگاری صورت گرفته، اما باید همچنان توانمندسازی روستاها را مدنظر قرار دهیم.

بازوند به اختصاص یک و نیم میلیارد دلار اعتبار برای اجرای پروژه های اشتغالزا در روستاهای کشور اشاره کرد و گفت: شرایط برای روستائیان بگونه ای در نظر گرفته شده که در پرداخت این تسهیلات سخت گیری‌های بانکی حذف شده است.

وی خاطرنشان ساخت: این تسهیلات که با بهره پائین به روستائیان پرداخت می شود، در حوزه اشتغال و توسعه روستاهای استان نقش خواهد داشت.

استاندار کرمانشاه همچنین به موضوع زلزله‌ پرداخت و عنوان کرد: در بحث زلزله اولویت استان رسیدگی به امور زلزله زدگان است.

وی از زلزله به عنوان یک شوک قوی به اقتصاد استان یادکرد و افزود: در 20 ثانیه پنج هزار میلیارد تومان به استان خسارت وارد شد که باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. موضوعی که در حال اتفاق افتادن است.

بازوند متذکرشد: باید 102 هزار واحد مسکونی خسارت دیده را احداث و یا تعمیر کنیم که به رقم 4700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است