Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب آنگلا مرکل و متحدش با حزب سوسیال دموکرات آلمان توافق کرده‌اند که تا پایان امروز (یک‌شنبه) به توافقی برای تشکیل دولت ائتلافی و خروج از بن‌بست سیاسی دست یابند.

ایران آنلاین / اوایل ژانویه اتحادیه دموکراتیک مسیحی (CDU)، اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) در بایرن و حزب سوسیال دموکرات (SPD) به نقطه عطفی در مذاکرات ائتلافی برای تشکیل دولت این کشور دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها پس از اینکه بر سر مسائل مرتبط با بهداشت و درمان به بن‌بست رسیدند، توافق کردند که تا پایان امروز (یک‌شنبه) برای تشکیل دولت به نتیجه برسند.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان شنبه از جانب حزب اتحادیه دموکراتیک مسیحی گفت: امیدواریم بتوانیم این مساله را مدیریت کنیم. او هشدار داد که هنوز لیست بلند بالایی از اختلاف‌نظرهای جدی باقی مانده است. این‌طور به نظر می‌رسد که طرفین برای سازش چندان تمایلی ندارند و مسائل بزرگی از جمله اینکه احیای ائتلاف بزرگ چگونه می‌تواند مسائل بهداشت و درمان، قوانین کار، بازنشستگی، اصلاح اتحادیه اروپا و ارز واحد یورو را حل کند، را به حال خود رها کرده‌اند.

بدون رضایت اعضای حزب سوسیال دموکرات، آلمان شاهد تشکیل ائتلاف بزرگ نخواهد شد. در سال ۲۰۱۳ این حزب حرف آخر را در مذاکرات با حزب مرکل و متحد آن زده بود. بر خلاف ائتلاف بزرگ سال ۲۰۱۳ که ۷۶ درصد از اعضای حزب سوسیال دموکراتیک آن را تأیید کردند، بسیاری از آنها احساس می‌کنند برخی از درخواست‌های حیاتی آنها از جمله مسائل مرتبط با پناهجویان نادیده گرفته شده است.   

علاوه بر این، اعضای حزب سوسیال دموکرات با رهبر آن مارتین شولتس که در ابتدا تأکید داشت حزب مذکور به گروه اپوزیسیون پارلمان تبدیل می‌شود اما بعد از آنکه مذاکرات حزب مرکل و متحدش با احزاب دیگر شکست خورد، ناگهان نظرش تغییر کرد، اختلاف دارند.  بسیاری از تصمیم او ناراضی‌ هستند و می‌گویند حزبشان در دوره رهبری مرکل دو بار متحمل شکست انتخاباتی سنگین شده است. نظرسنجی‌های کنونی نشان می‌دهد میزان حمایت‌ها از حزب شولتس به پایین‌ترین حد رسیده است.

این شرایط دشوار در تشکیل دولت نتیجه تصمیم حزب دموکراتیک آزاد آلمان (FDP) برای خروج از مذاکرات ائتلافی با حزب مرکل و متحدش و نیز سبزها در ماه نوامبر است. چنانچه مذاکرات ائتلافی ناکام بماند، گزینه‌های باقیمانده برای مرکل برگزاری انتخابات زودهنگام یا تشکیل دولت اقلیت است. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود

به گزارش جماران؛ «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (یکشنبه) گفت که جنبش حماس به ما اعلام کرده است پس از اعلام تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار می‌گذارد.

ایرنا به نقل از المیادین نوشت: فیدان افزود: اگر از فاجعه کنونی، درس نگیریم و کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود.

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: ما کشورهای عربی را در پذیرش مسوولیت حمایت از قضیه تنها نخواهیم گذاشت و ما نیز به مسوولیت های خود در این باره عمل خواهیم کرد.

این در حالی است که جنبش حماس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد مذاکرات در قاهره به پایان رسید و هیأت این جنبش با هدف مشورت با رهبران حماس، امشب عازم دوحه می‌شود.

مذاکرات برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه امروز در پایتخت مصر ادامه یافت و در همین ارتباط شبکه خبری «القاهره نیوز» به نقل از یک منبع بلندپایه در هیات امنیتی مصر که میانجیگری در روند مذاکرات رژیم صهیونیستی و حماس را بر عهده دارد، گزارش داد که ۲ طرف درباره بسیاری از مسائل مورد اختلاف به اجماع رسیده‌اند.

این منبع افزود که پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در همین حال یک منبع امنیتی مصری به رویترز گفت که نتایج مذاکرات این بار در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

این منبع که به نام وی اشاره‌ای نشده با بیان اینکه «ما در بسیاری از موارد به توافق رسیده‌ایم» افزود: اما چند نکته باقی مانده است. این بار اوضاع بهتر به نظر می رسد اما اینکه آیا به زودی توافقی حاصل می‌شود، بستگی به این دارد که اسرائیل آنچه را که برای دستیابی به آن لازم است ارائه می‌دهد یا خیر.

دیگر خبرها

  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • پایان مذاکرات آتش‌بس در غزه
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • ترکیه : حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد