Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه گفت: هشدار اخیر رییس دستگاه قضا درباره معرفی متخلفان دستگاه قضایی به مردم، دنباله هشدار‌های قبلی است. بدانید چنانچه کسی پیدا شود بخصوص اگر قاضی تخلف کند، اگر جرم ثابت و قطعی شد، حتما به مردم معرفی خواهد شد؛ البته نحوه معرفی نیز ممکن است مشخصات، عکس و یا توأمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش تابناک به نقل میزان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای، معاون اول دستگاه قضا در یکصد و بیست و چهارمین نشست خود با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: از صمیم قلب از خدای باری تعالی تشکر می‌کنم که در حدود ۴ دهه عنایات خاص خود را شامل حال این کشور و ملت کرده است و امروز کشوری مستقل و متکی به خود داریم و از همه اسارت‌ها و وابستگی‌ها و ظلم و جنایت‌هایی که از ناحیه قدرت‌های بزرگ بر ملت شریف و مظلوم ایران وارد می‌شد، رهایی پیدا کردیم.

معاون اول دستگاه قضا ادامه داد: یکی از مسائل مهمی که در طول این ۴ دهه داشته‌ایم حقیقتا حضور پرشور مردم در همه مقاطع و بخصوص در راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن هر سال بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه یادآور شد: در طول ۴ دهه، مردم، با ایمان به خدا و وعده‌های الهی با اعتماد به نفس و پیروی از منویات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری همیشه در صحنه حضور داشته و با استقامت بر مشکلات فائق آمدند و مطمئن هستیم که درآینده نیز با همین حضور، ایمان و با همین اطاعت بر سایر مشکلات نیز پیروز خواهند شد.

وی ضمن عرض تسلیت بمناسبت درگذشت رضا مقدسی یکی از اصحاب رسانه، برای آن مرحوم آمرزش و غفران و برای خانواده وی اجر و پاداش شایسته مسئلت مسئلت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری دررابطه با برخورد با قضات متخلف اظهار کرد: همانگونه که در نشست‌های مختلف گذشته عرض شده است ما بر این باور هستیم که در همه دستگاه‌ها چه قوه مقننه، چه قوه قضاییه و چه قوه مجریه حساسیت لازم برای مبارزه با فساد وجود داشته باشد.

معاون اول دستگاه قضا افزود: اگر مبارزه با فساد صورت گیرد و با فرد متخلف برخورد شود، زحمات و تلاش‌ها و آبرو و حیثیت افراد مصون می‌ماند. علاوه بر اینکه این کار یک وظیفه شرعی و قانونی است به نفع خود مجموعه نیز هست.

سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: ممکن است در دولت هزاران کارمند و مدیر خدوم و شایسته وجود داشته باشد، ولی اگر یک فرد تخلف کند، زحمات دیگران هم مخدوش خواهد شد. در قوه قضاییه نیز همینطور است.

وی ادامه داد: ما چندین هزار قاضی زحمتکش، مخلص، جهادگر و پاکدست داریم؛ اگر احیانا یک قاضی یا کارمند تخلف کند، بخصوص اگر مرتکب فساد مالی شود، علاوه بر اینکه دستگاه قضایی را از نگاه مردم بی‌اعتبار می‌کند، زحمات سایر همکاران خدوم و زحمتکش این دستگاه را نیز لکه دار و خدشه دار می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه به قضات و روسای کل دادگستری‌ها گفته شده که این موضوع را به زیر مجموعه خودشان اطلاع رسانی کنند و هشدار و تذکر دهند، افزود: باید مراقب باشند که شیطان و شیطان صفت‌ها آنها را وسوسه نکنند و آلوده ننمایند.

معاون اول دستگاه قضا گفت: این هشدار اخیر نیز دنباله همان هشدار‌هایی بوده است که بصورت خصوصی، موردی و عمومی توسط روسای کل داده شده بوده است. این بار هم از طرف ریاست محترم قوه قضاییه این هشدار داده شد که بدانید چنانچه کسی پیدا شود بخصوص اگر قاضی تخلف کند، به لحاظ زیان و ضرری که برای همکارانش و دستگاه قضایی دارد، اگر جرم ثابت و قطعی شد، حتما به مردم نیز معرفی خواهد شد؛ البته نحوه معرفی نیز ممکن است مشخصات، عکس و یا توأمان باشد.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در اینجا ممکن است بعضی از همکاران ما بگویند که این موضوع به حیثیت قضات لطمه وارد می‌کند و یا عنوان نمایند که خانواده‌های آنها متضرر می‌شوند؛ در حالی که باید ببینیم زیان معرفی نکردن متخلفان چقدر است.

وی خاطر نشان کرد: یقینا این اقدام باعث افزایش اعتبار و حیثیت قوه قضاییه و سایر همکاران زحمتکش ما می‌شود و به آنها هیچ لطمه‌ای وارد نمی‌شود. به آن فرد متخلف نیز یک بار، دو بار و ده بار تا الان هشدار داده شده و باز هم هشدار می‌دهیم. اگر بعد از همه این هشدار‌ها تخلفی کند، در اینجا باید پرسید که چه کسی است که دارد به خانواده او لطمه می‌زند؟ بطور قطع خود اوست.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با توصیه به خانواده‌ها اظهار کرد: خانواده‌ها باید مراقب باشند. اگر دیدند یک کارمند در قوه مجریه یا یک قاضی در قوه قضاییه یا هر دستگاه دیگری که دارای حقوق مشخص و درآمد روشنی است، بدفعات زندگی را تغییر می‌دهد؛ ماشین و اموال کذایی به خانه می‌آورد؛ مراقب باشند و از او سوال کنند که این را از کجا آورده ای؟

معاون اول دستگاه قضا تصریح کرد: اگر از این به بعد و بعد از این هشدار‌ها کارمند و یا قاضی تخلف کند و ثابت شود و مراجع نهایی آنها را تصویب کنند، حتما این اقدام خواهد شد و امیدوار هستیم که اصلا کار به انجا کشیده نشود و کسی تخلفی نکند.

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با آخرین وضعیت پرونده شرکت تعاونی مسکن شهرداری منطقه ۱۸ تهران اظهار کرد: این پرونده تعداد قابل توجهی شاکی داشته است؛ شکات هم عمدتا کسانی هستند که خودشان عضو تعاونی نبوده‌اند و این نیز یکی از مسائلی است که مردم باید به آن توجه کنند.

وی افزود: شکات از کسانی که اعضای تعاونی بودند، سهم و عضویت آنها را به مبلغی خریده‌اند و در واقع خودشان عضو تعاونی نبوده‌اند و بعد از آن، چون سهم آن عضو را خریده‌اند، مدعی شدند که قرار بوده ساختمان ساخته شده و در موعد مقرربه ما تحویل داده شود؛ اما این اتفاق رخ نداده است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: این پرونده تقریبا مراحل نهایی‌اش را طی می‌کند و آنطور که سرپرست مجتمع گفته است، یک هفته یا نهایتا دو هفته دیگر کیفرخواست آن صادر می‌شود و به دادگاه می‌رود.

معاون اول دستگاه قضا از مردم خواست که در این زمینه هوشیاری لازم را داشته باشند و گفت: مردم وقتی می‌خواهند قراردادی بنویسند، توجه داشته باشند که از چه کسی آن را تحویل می‌گیرند و شرایط قراردادشان چیست. خیلی از افراد خودشان در این تعاونی‌ها عضو نیستند؛ ولی سهم می‌خرند و قرارداد درست و حسابی هم ندارند. بعضا حتی حق خرید چنین عضویتی را نداشته‌اند یا به تعبیر دیگر، آن عضو حق فروش نداشته است یا بدون هماهنگی با تعاونی حق نداشته است چنین کاری کند و باید به تعاونی خبر می‌داده است. بعضی افراد این اقدامات را انجام نمی‌دهند و بعد‌ گرفتار می‌شوند. بنابراین باید در این زمینه دقت بیشتری صورت گیرد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری میزان در رابطه با ساز و کار و برنامه قوه قضاییه برای معرفی قضات متعهد و نمونه تصریح کرد: باید همیشه اینگونه باشد که انسان در کنار افرادی که می‌خواهد تنبیه کند، افرادی را که خدمت باارزشی را ارائه می‌دهند، تشویق کند. یعنی تشویق و تنبیه توأمان صورت گیرد.

وی با بیان اینکه حقیقتا قضاتی داریم که بسیار اتفاق می‌افتد از وقت شخصی و وقت خانوادگی خود کسر می‌کنند و پرونده‌ها را به خانه می‌برند و حتی روز‌های تعطیل و غیر تعطیل و در ساعات غیر اداری به کار اداری مشغول هستند، افزود: واقعا این قضات در نحوه کار بسیار دقیق هستند و آرای بسیار متقنی دارند؛ خیرخواه بوده و دلسوزی فوق‌العاده دارند که حتما باید این قضات تشویق شوند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با ساز و کار تشویق این افراد بیان داشت: اکنون دادسرای انتظامی قضات کسانی را که خدمات شایسته و بیش از حد موظف اداری دارند، شناسایی و به ریاست محترم قوه قضاییه و ریاست کل دادگستری استان معرفی می‌کند و بنابر زحمات و تلاش‌ها تشویق مادی و عمدتاً غیر مادی می‌شوند و اگر لازم باشد پایه و گروه به آنها داده می‌شود.

معاون اول دستگاه قضا گفت: از سوی دیگر مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه اگر در اثنای کارهایش به افراد خوب و شایسته رسید، آنها را معرفی می‌کند.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: علاوه بر این معاونت فرهنگی قوه قضاییه نیز اخیراً قضات را مورد رصد قرار داده و کسانی که شایستگی برای تشویق دارند را معرفی می‌کند. البته این اقدام سال‌های گذشته نیز وجود داشت؛ اما ساز وکار روشنی نداشت. مثلا سالی یک بار یا دوبار این کار صورت می‌گرفت؛ ولی اکنون توسعه پیدا کرده و همه کسانی که خوب هستند و بیش از وظیفه اداری تلاش می‌کنند، تشویق می‌شوند و اگر افرادی را شیطان گول زد و تخلف کردند نیز مجازات می‌شوند و در مجازاتشان باید بیش از دیگران سخت گرفته شود.

وی یادآور شد: خیلی اوقات به همکاران خود عرض می‌کنم که مواظب باشید در جایی که ما هستیم، کافی نیست که ما بطرف گناه نرویم؛ بلکه گناه را با اصرار و فریب به دامان ما می‌آورند؛ پس ما باید این قدرت نفس را داشته باشیم که آن را پس بزنیم. یک وقت ما نمی‌خواهیم به سمت گناه برویم؛ این یک مقدار تقوی و مراقبت می‌خواهد؛ اما گاهی به زور، فشار، دام‌گذاری و وسوسه‌های خاص گناه را به سمت ما می‌آورند که اینجا انرژی، تقوا و مراقبتِ بیشتر می‌خواهد تا آن را پس بزنیم.

خبر در حال تکمیل است...

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۸۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی دولت و مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ استاندار لرستان گفت:شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می توانند زمینه ی مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند.
 ابوطالب شفقت با اشاره به اینکه شهرداران و شهرداری ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، افزود: همه ی اقدامات شهرداری ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند.گفت:در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.
استاندار لرستان همچنین در خصوص نقش شهرداری ها در گردش اقتصادی داخل استان افزود: با توجه به ازدیاد  طرح های خرد در شهرداری ها برای گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.
شفقت با اشاره به حادثه خیز بودن استان در  بحران سیل گفت: آبخیزداری و آبخوان داری در مناطق سرچشمه ی ایجاد سیل باید توسط دستگاه های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم آباد و پلدختر که رودخانه ها از میان شهر عبور می کنند باید تعاملات لازم با دستگاه های ذیربط انجام شوند.
استاندار لرستان با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی برای تدوین قوانین محرومیت زدایی در این شهرها افزود:نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می توانند با تشکیل فراکسیون های لازم قوانینی را برای ایجاد زیرساخت ها و محرومیت زدایی از این شهرها تدوین کنند.




دیگر خبرها

  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد