Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@23:27:20 GMT

سقف معافیت مالیاتی حقوق کارمندان مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۱۰۲۸۵

سقف معافیت مالیاتی حقوق کارمندان مشخص شد

نمایندگان مجلس سقف معافیت از مالیات حقوق کارکنان را مشخص کردند و برای حقوق‌های بالاتر از رقم تعیین شده نیز مالیات پلکانی پیش بینی کردند.

به گزارش صدای ایران نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه در بخش درآمدی مالیات حقوق کارکنان را تعیین تکلیف کردند که بر اساس آن هر یک از کارکنان که در سال، دویست و هفتاد و شش میلیون ریال درآمد داشته باشند از پرداخت مالیات معاف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به عبارتی مالیات فقط از کارکنانی اخذ می شود که ماهیانه حقوقی بالاتر از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان داشته باشند.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در تشریح این تصمیم مجلس گفت: ما در حالی این بند را در کمیسیون تلفیق به تصویب رساندیم که خط فقر در کشور ما سه میلیون تومان تعیین شده لذا مقرر کردیم از حقوق‌های بالاتر از دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان مالیات دریافت شود. به گزارش ایسنا؛ یک عضو دیگر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه نیز محاسبه مالیات پلکانی برای حقوق‌ها در سال آینده را تشریح کرد. سیدحمیده زرآبادی اظهار کرد: در روش پلکانی کسی که تا ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق می‌گیرد حتی مالیاتش نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است. در سال‌های گذشته ما مالیات ثابت ۱۰ درصد را برای حقوق‌ها در نظر می‌گرفتیم اما الان کسی که تا ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق می‌گیرد زیر ۱۰ درصد یعنی ۸.۷ درصد مالیات می‌دهد. این نماینده مجلس یادآور شد: روش پلکانی مالیات در واقع میزان اخذ مالیات از کسانی که حقوق‌های خیلی بالا و به نوعی ناعادلانه دارند را افزایش می‌دهد. مثلا اگر کسی ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق بگیرد، مالیاتش ۱۵.۸ خواهد بود و از این مبلغ رشد پلکانی، شیبش خیلی بیشتر خواهد شد.
"مالیات بر ارزش افزوده" ماندنی شد
نمایندگان مجلس همچنین با تمدید مدت آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده موافقت کردند که لاریجانی در این رابطه گفت: از آنجا که اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال به پایان می‌رسد و هنوز کمیسیون اقتصادی در حال بررسی لایحه قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌باشد، تا زمان تصویب این قانون، باید مدت اجرای آزمایشی آن تمدید شود.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۰۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک بزرگ درباره حقوق ۱۴۰۳/ دریافتی کارمندان و کارگران کاهش می‌ یابد؟

تین نیوز

خانه صمت در نامه ای به مجلس اعلام کرد: میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ ساعت در هفته است و اگر یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه شود، به تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰ درصد کاهش می یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبر آنلاین، خانه صمت در نامه ای به مجلس اعلام کرد: میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ ساعت در هفته است و اگر یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه شود، به تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰ درصد کاهش می یابد.

خانه صمت ایران در نامه ای به نمایندگان مجلس ضمن انتقاد از تعطیلی پنجشنبه ها به شنبه ها اعلام کرد که در قانون کار میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ ساعت در هفته است و چنانچه یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه گردد ساعات کاری هفتگی ۴ ساعت کاسته شده و به تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت.

در این نامه آمده است: به استحضار عالی شما می رساند با توجه به اینکه لایحه افزایش تعطیلات و کشور به دو روز در هفته در شرف رسیدگی و بررسی و اتخاذ تصمیم توسط آن مجلس است با توجه به اخبار منتشره مبنی بر اینکه احتمال دارد روز پنج شنبه به عنوان روز دوم تعطیلی هفتگی به تقویم کشور افزوده شود بر خود لازم میدانیم همانطور که قبلاً اعلام نموده ایم یادآور شویم که با توجه به تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه در غالب کشورهای جهان فعالان اقتصادی ایرانی که در بازارهای جهانی حضور دارند ناچار خواهند شد فقط از ظرفیت سه روز کاری استفاده نموده و به کار و فعالیت اقتصادی بین المللی بپردازند ولی چنانچه تعطیلات دو روزه شامل روزهای جمعه و شنبه پیش بینی شود تعداد روزهای مشترک کاری کشور ایران با بازارهای جهانی به جای سه روز، چهار روز خواهد شد و این یک روز به تنهایی ۲۵ درصد به فرصت و امکان فعالیت اقتصادی بین المللی خواهد افزود و تحقق منافع اقتصادی ملی را به میزان بهتر و قابل قبول تری فراهم خواهد ساخت و در صورت خلاف آن ۲۵ درصد بیشتر فرصت کار و رقابت را از دست خواهیم داد.

بنابراین استدعا داریم در اتخاذ تصمیم در این خصوص با لحاظ نمودن منافع ملی و توجه به اینکه حصول حمایت و جهش تولید و لازمه آن که سهولت و رونق تجارت بین المللی است ایجاب می نماید که هم تسهیل لازم فراهم آید و هم این که مشکلات جدیدی بر سر راه بخش تولید ایجاد نگردد از تعطیل نمودن یک روز کاری مفید اجتناب ورزیده و چنانچه اراده قطعی مجلس شورای اسلامی بر افزایش تعطیلات به دو روز است تعطیلی روز جمعه و شنبه ملاک قرار گیرد و از تعطیلی پنجشنبه به جای شنبه اجتناب شود.

از سوی دیگر لطفاً توجه فرمائید که در قانون کار میزان ساعت کاری هفتگی ۴۴ ساعت در هفته است و چنانچه یک روز تعطیلی به ایام کاری اضافه گردد ساعات کاری هفتگی ۴ ساعت کاسته شده و به تبع آن مزد کارکنان و کارگران نیز ۱۰ درصد کاهش خواهد یافت.

از توجه و امعان نظری که در سال موسوم به «جهش تولید و مشارکت مردم برای حفظ توان تولیدی و تجاری کشور مبذول می فرمایید بسیار سپاسگزاریم.


 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • تکلیف مجلس به سازمان امور مالیاتی برای قبول هزینه‌های دارای صورتحساب الکترونیکی
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد
  • شوک بزرگ درباره حقوق ۱۴۰۳/ دریافتی کارمندان و کارگران کاهش می‌ یابد؟
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!