Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی چاه مبارک شهرستان عسلویه گفت: بانک اطلاعاتی افراد جویای کار با همکاری شوراهای ۱۴ روستا و یک شهر بخش چاه مبارک در همجواری پارس جنوبی تهیه شد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷ استانها بوشهر نظرات

ناصر بوهندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با بیان اینکه چاه مبارک در کنار پارس جنوبی مستقر است اظهار داشت: با گذشت بیش از 20 سال از استقرار منطقه ویژه پارس جنوبی و راه اندازی بیش از 20 فاز گازی و بیش از 28 مجتمع پتروشیمی همچنان بیکاری مشکل اول شهرستان عسلویه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکل اشتغال جوانان منطقه پیرامونی پارس جنوبی برطرف نشده افزود: اگرچه مسئولان  از استاندار تا فرمانداران  و مدیران منطقه ویژه  پارس جنوبی و نمایندگان مجلس در طی این مدت تلاش‌های زیادی برای حل مشل بیکاری جوانان منطقه کرده‌اند اما مشکل  جوانان فارغ التحصیل برطرف نشده و مردم از وضعیت موجود اشتغال ناراضی هستند.

رئیس شورای اسلامی چاه مبارک شهرستان عسلویه با بیان اینکه  برای ایجاد اشتغال جوانان شهرستان عسلویه با گزینش پیچیده مواجه می‌شوند افزود: زمان فراهم شدن اشتغال جوانان در صنایع پارس جنوبی هر کدام از جوانان عسلویه از فیلترهای گوناگون باید عبور کنند و این در حالی است که  جوانان غیر بومی و سفارش شده خارج از نوبت و بدون مصاحبه به‌کار گرفته می‌شوند.

بوهندی با بیان اینکه این امر سبب نا امیدی و بی اعتمادی جوانان شده است گفت: اخیرا جوانان شهرستان عسلویه که به اداره کار منطقه ویژه پارس جنوبی مراجعه می‌کنند در صورت اعتراض برای آنان پرونده سازی می‌شود.

وی با تاکید بر این نکته که جوانان چاه مبارک  برای اعلام  اعتراض خود به شورای چاه مبارک مراجعه می‌کنند گفت:  اعضای شورا نیز پیام مردم به مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس و مدیران شرکتهای پارس جنوبی انتقال می‌دهند.

رئیس شورای اسلامی چاه مبارک شهرستان عسلویه با بیان اینکه بانک اطلاعاتی افراد جویای کار روستاهای هم‌جوار پارس جنوبی تهیه شده است خاطر نشان کرد:بانک اطلاعاتی افراد جویای کار با همکاری شوراهای 14 روستا و یک شهر بخش چاه مبارک در هم‌جواری پارس جنوبی تهیه شد.

بوهندی بیان کرد:با تهیه  لیست افراد جویای کار به‌صورت کتابچه، همچنان پیگیری اشتغال جوانان در اولویت کارها قرار دارد.

وی با تاکید بر توجه به اشتغال بانوان در تاسیسات پارس جنوبی افزود: لیست بانوان جویای کار بخش چاه مبارک با همکاری شوراهای اسلامی شهرستان عسلویه تهیه می‌شود.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • دستگیری و انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می شود
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها