Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز- ايرنا- مربي تيم ملي دو و ميداني گفت: براي موفقيت در اين رشته ورزشي به ابزار هاي زيادي از جمله امکانات حرفه اي، مربيان بدنساز و رواشناس نياز است و جاي تاسف است که برخي پرتاب گران خوب مانند محمد و محمود صميمي مربي ندارند.

لئونيد چرينوکُف که اهل کشور بلاروس است، روز يکشنبه در حاشيه تمرين تيم ملي در ماده پرتاب ها در شيراز در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ورزشکاران اين رشته در ايران علاقه مند به کارشان هستند اما اين کافي نيست و بايد تمرين و تلاش بيشتري کنند و بر قدرت بدني خود بيفزايند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي که 10سال سابقه حضور در تيم ملي بلاروس دارد و قهرمان پرتاب ديسک اروپا شده است، بيان داشت: اگرچه هنوز قراردادم بسته نشده اما قراراست تا پايان بازي هاي آسيايي 2018 جاکارتا (اندونزي) درکنار تيم ملي باشم و در اين مدت مي کوشم ورزشکاران خوب و با قدرتي پرورش دهم.
چرينکف در مورد دو و ميداني آسيا به ويژه در رشته پرتاب ها اظهار کرد: هندوستان و چين در اين رشته سرمايه گذاري خوبي کرده اند و قدرت هاي آسيا محسوب مي شوند و ايران هم مي تواند با سازماندهي و برنامه ريزي بهتر در آسيا و حتي جهان بيشتر مطرح شود.
وي، با بيان اينکه تا پيش از آغاز بازي هاي آسيايي جاکارتا چندين اردوي داخلي و خارجي برگزار خواهيم کرد، بيان داشت: يک اردوي خارجي در کشور بلاروس برگزار مي کنيم اما اين کافي نيست و فدراسيون دو وميداني بايد براي بازي هاي آسيايي تدارک بهتري ببيند.
چرينکف در پاسخ به اين پرسش که چه شناختي از رشته پرتاب ها در ايران دارد، گفت: رشته پرتاب ها را در ايران با احسان حدادي که مدال نقره المپيک دارد، مي شناسم اما بايد به فکر پرورش چندين ورزشکار ديگر باشيم که بتوانند جاي حدادي را بگيرند.
وي اضافه کرد: محمد و محمود صميمي، پرتابگران بسيار خوبي در ايران هستند اما متاسفم که آنها مربي ندارند و نمي دانم چرا فدراسيون دو و ميداني براي اين 2 ورزشکار مستعد فکري اساسي نمي کند.
مربي تيم ملي دو و ميداني تاکيد کرد: تفاوتي زيادي ميان پرتابگران ايران و اروپايي به وِيژه کشور بلاروس نيست اما ورزشکاران ايران بايد خوب تمرين و خوب هم استراحت کنند و بر اين باورم که با برنامه ريزي حرفه اي مي توان فاصله ايران را با ساير کشورهاي قدرتمند در اين رشته کم کرد.
لئونيد چرينکف در مورد امکانات اردويي شهر شيراز هم گفت: اين شهر امکانات خوبي در ورزشگاه حافظيه دارد که مي تواند ميزبان شايسته اي براي بر گزاري اردو و مسابقه باشد و ظرف 2 هفته اي که درشيراز اردو برپاست، اداره کل ورزش و جوانان و هيات دو و ميداني فارس همکاري خوبي داشته اند که قابل تقدير است.
وي افزود: محمدرضا رحماني فر و بهراد صبوري راد، 2 پرتابگر شيرازي حاضر در اردو با انگيزه نشان دادند و در صورت بالابردن توان بدني خود مي توانند در آينده هم در آسيا و حتي در جهان مطرح شوند.
بهنام شيري و محمود منصوري از اردبيل به همراه محمد رضا رحماني فر و بهراد صبوري از فارس ورزشکاران حاضر در اردوي تيم ملي هستند و اين اردو به مدت 2 هفته ديگر در شيراز ادامه دارد.
7368 /6118 / 2027
خبرنگار: حميدرضا خليقي ** تنظيم: پرويندخت پاردسويي شيرازي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای ۵ هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از آیت‌الله رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

کد خبر 747513

دیگر خبرها

  • قطعنامه جانبدارانه و ضد ایرانی پارلمان اروپا | واکنش به حمله اسرائیل؛ فقط تاسف!
  • مربی لژیونر ایرانی در راه لیورپول
  • این پروژه نماد همبستگی، تقویت دوستی و مایه افتخار دولت ایران و سریلانکا است
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • والیبالیست‌های ایرانی ۳۰۰ درصد گران شدند!
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • دفاع جمهوری اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی مایه خرسندی برای تمامی منصفان عالم بود