Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حسین فیروزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارکردستان امروز، 15 بهمن ماه در نشست هم‌اندیشی استاندار کردستان با اصحاب رسانه، اظهار کرد: رسانه‌های جمعی نقش قابل توجهی در توسعه استان دارند و می‌توانند در بهبود فضای کسب و کار، توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال نقش آفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر ایجاد نشاط و فضای امیدبخش از طریق رسانه‌ها تاکید کرد و افزود: اگر رسانه‌ها همه مسائل را در جای خود منعکس و با هدف ایجاد امید و نشاط در جامعه رسیدگی کنند، هم رسالت خود را به درستی انجام داده‌اند و هم موجب مشوق سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار در استان خواهند بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارکردستان عنوان کرد: توسعه کردستان 20 هزار میلیارد تومان نیاز دارد و این مبلغ به قیمت سال 96، 10 سال دیگر تحقق پیدا می‌کند.
وی نقش رسانه‌ها در تحقق سریعتر این امر را بی بدیل دانست و تاکید کرد: همه رسانه‌ها را به همکاری در این زمینه دعوت می‌کنیم تا این مهم هر چه سریعتر در استان محقق شود.
فیروزی تحقق این مسئله را موجب رفع مشکل بیکاری در استان دانست و افزود: توسعه تولید و به تبع آن رفع بیکاری، با ظرفیت‌های انسانی و مادی استان میسر خواهد شد که رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند تاثیرگذار باشند.
وی با اشاره به اینکه دولت زیرساخت‌ها را برای حضور سرمایه گذاران در استان مهیا کرده است، گفت: توسعه کشاورزی، صنایع و معادن و تجارت مرزی و فرامرزی از اولویت‌های سرمایه گذاری در کردستان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارکردستان از آمادگی زیرساخت های ارتباطی و حمل و نقل در استان برای حضور سرمایه گذاران در استان خبر داد و گفت: شرایط حمل و نقل هوایی استان و حمل و نقل ریلی نیز به زودی در استان آماده و زمینه را برای حضور سرمایه گذاران فراهم خواهد کرد.
وی اعلام کرد: امروز کردستان بیش از هر زمان دیگری آماده سرمایه گذاری است و رسانه‌ها باید مشوق سرمایه گذاران باشند.
فیروزی با اشاره به حساسیت سرمایه گذاران و ضرورت امنیت خاطر آنها برای حضور در استان، عنوان کرد: انتشار و تحلیل نابهنگام یک خبر می‌تواند موجب ضربه زدن به توسعه استان شده و سرمایه گذار مقصد دیگری را انتخاب کند.
وی رسانه‌ها را بازوان توسعه استان دانست و یادآور شد: هیچ تفاوتی بین هیچ یک از رسانه های استان قائل نیستیم و در توسعه استان به کمک و نقد همه آنها نیازمندیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • معرفی ظرفیت صادراتی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی