Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی " لادپش انفو" یک در مقاله‌ای درباره رابطه اقتصادی فرانسه با ایران نوشت فرانسه رویکرد مثبت اقتصادی و دیپلماتیک اش را در قبال ایران حفظ کرده است، اما " خوش بینی زیاد" سرمایه گذاران فرانسوی بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا و خطر تحریم‌های آمریکا؛ فروکش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک عمومی سرمایه گذاری فرانسه به نام بی پی فرانس، نیکلا دوفورک، در هفته جاری اعلام کرد چند هفته قبل از بازدید رسمی وزیر امور خارجه فرانسه ژان - ایو لودریان از تهران، مذاکرات با مقامات ایرانی در زمینه حضور سرمایه گذاران فرانسوی در قالب هیات همراه وزیر در ایران، پیشرفت زیادی داشته است.

این پایگاه نوشت ایران دارای ظرفیت‌هایی است که شرکت‌های فرانسوی را اغوا می‌کند. به گفته لودویک سوبران اقتصاددان ارشد در شرکت بیمه و اعتبار اولر هرمس، ایران با جمعیت هشتاد میلیون نفری دارای ظرفیت بالایی است و سرمایه گذاری زیادی نیاز دارد.

اما به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا در یک سال قبل، ترس از تحریم‌های فرامرزی آمریکا را افزایش داد. فرانسوی‌ها جریمه بانک پ. ان پ. پاریبا به میزان نزدیک به نه میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴ به دلیل نقض قوانین آمریکایی علیه ایران و کشور‌های دیگر را هنوز فراموش نکرده اند.

ژولین مارسیلی اقتصاددان ارشد شرکت بیمه و اعتبار کوفاس عقیده دارد که شرایط در ارتباط با ایران در مقایسه با خوش بینی زیاد سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در زمان لغو جزئی تحریم ها، خیلی عوض شده است. وی می‌افزاید بسیاری از شرکت‌های فرانسوی منتظرند تا شرایط شفاف‌تر شود تا بتوانند تصمیم گیری کنند.

این سایت در ادامه می‌نویسد اولیویه بابو استاد اقتصاد در دانشگاه بوردو به تازگی مقاله‌ای در اندیشکده بنیاد کنکورد منتشر کرد و در آن هشدار داد " در زمانی که فرانسه به نظر می‌رسد همچنان شرکت‌ها را به سرمایه گذاری و توسعه در ایران تشویق می‌کند باید به این موضوع نیز فکر کند آیا این کار به نفع شرکت‌های ما و مردم ایران هست یا نه؟ "

این سایت در ادامه با اشاره به احتمال افزایش تحریم‌های آمریکایی علیه ایران بعد از ضرب الاجل اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره اصلاح برجام، به ابتکار عمل بانک عمومی سرمایه گذاری فرانسه به نام بی پی فرانس می‌پردازد که بر اساس آن قرار است رقمی بالغ بر یک و نیم میلیاردیورو اعتبار به صادرکنندگان فرانسوی به ایران اختصاص داده شود. با همه این احوال دست اندرکارانی مانند لودویک سوبران اقتصاد دان ارشد در شرکت بیمه و اعتبار اولر هرمس، سرمایه گذاران از بابت افزایش گستره تحریم‌های آمریکایی در آینده به حوزه کنترل اطلاعات و داده‌ها بیمناک هستند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۸۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اطمینان داد «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت ونزوئلا را متوقف کند.

به گزارش مشرق، از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوزهای ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهدهای انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازارهای بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهدهای مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

دیگر خبرها

  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد