Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@05:32:02 GMT

ساخت ایران| سامانه اتوماسیون خمپاره انداز + عکس

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۱۸۴۶۳

ساخت ایران| سامانه اتوماسیون خمپاره انداز + عکس

سامانه اتوماسیون خمپاره انداز این امکان را به کاربر می‌دهد تا پس از هر شلیک، زاویه شلیک خمپاره انداز را اصلاح کند. ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰ سیاسی امنیتی - دفاعی نظرات

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم خمپاره اندازها نقش موثری در پشتیبانی آتش از یگان‌‌های پیاده در صحنه عملیات دارند و می‌توانند در فواصل نزدیک نقش موثری در اجرای آتش موثر علیه مواضع دشمن ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خمپاره اندازها نوعی سلاح منحنی زن هستند که قادرند گلوله‌هایی با قدرت تخریب بالا را تا فاصله حدود 8 کیلومتر شلیک کنند.

بیشتر بخوانیدساخت ایران| دکل تلسکوپی مخابراتی + عکسساخت ایران|زره سبک ضدگلوله + تصاویرساخت ایران|خانواده نفربرهای بُراق + عکسساخت ایران| اخلالگر GPS و گلوناس + عکسساخت ایران|دوربین حرارتی RU60G + عکسساخت ایران|خودروی زرهی مین‌کوب + عکسساخت ایران|توپ 155 میلمتری رعد-2 + عکسساخت ایران|ربات شناسایی ARIO-RS01 + عکسساخت ایران|دوربین‌ حرارتی موشک‌ ضدزره + عکسساخت ایران|بالگردهای سپاه و دوربین دید در شب + عکسساخت ایران|سامانه الکترواپتیک "سداد 103" + عکس و جزئیاتساخت ایران|سکوی تاکتیکی  مراقبت هوشمند RU762HM + عکس

اما با توجه به تکان‌هایی که خمپاره‌انداز پس از هر شلیک می‌خورد، نیازمند آن است تا زاویه شلیک آن اصلاح شود. ضمن آنکه ارائه زاویه صحیح توسط عامل انسانی نیز با خطاهایی همراه است.

از همین رو صنایع دفاعی کشورمان برای اصلاح این مشکل، سامانه اتوماسیون خمپاره‌انداز با امکان اصلاح زاویه سلاح پس از هر شلیک را طراحی و تولید کرده‌است.

این سامانه از اجزایی تشکیل شده که بر روی زاویه یاب و پایه‌های خمپاره انداز نصب شده و از طریق یک کیت کنترل از راه دور هدایت می‌شود. این سامانه این امکان را به کاربر آن می‌دهد تا از فاصله‌ای دورتر از قبضه  زاویه خمپاره انداز را اصلاح کرده تا بوسیله آن بتوان اجرای آتش دقیق تری روی مواضع دشمن داشت.

 


سامانه اتوماسیون خمپاره انداز نصب شده روی خمپاره انداز 81 میلیمتری

کیت کنترل سامانه اتوماسیون خمپاره انداز 

 

انتهای پیام/

R1429/P1361/S1,11/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تجهیزات نظامی تجهیزات نظامی ایران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت امروز در آئین پایانی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: در این دور از نمایشگاه بیش از ۳۵ مقام عالی رتبه خارجی حضور بهم رساندند؛ همچنین میزبان ۲۲۰۰ بازرگان خارجی از ۸۸ کشور بودیم.

وی افزود: پیام این نمایشگاه، توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.»

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

تدوین برنامه رشد تولید همراه با رشد صادرات در وزارت صمت

معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه لازمه جهش تولید، جهش صادرات است، افزود: در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

وی افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

حواشی عکس برادران در رسانه‌های معاند

برادران با بیان اینکه محصولات ارائه شده در این نمایشگاه محصولات صادراتی ایران است و شرکت‌های حاضر نیز شرکت‌های برتر صادراتی هستند، گفت: اگر می‌بینیم رسانه‌ای که محل تأمین منابع آن دشمنان ما هستند و عناد خود را با کشور ما نشان داده با درج عکسی یا نقدی طعنه‌ای به یک محصول صادراتی ما می‌زند یعنی ما راه را درست پیموده ایم؛ بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت! این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

باید چالش‌های حوزه حمل و نقل رفع شود

وی در ادامه به اشاره به مشکلات حوزه صادرات افزود: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود؛ یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

برادران ادامه داد: مساله بعدی بحث تبادلات مالی است؛ امروز نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

لزوم حذف رفع تعهد ارزی از پاکستان، افغانستان و عراق

وی با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود.

وی گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

کد خبر 6094308 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • اصلاح قانون کار امنیت شغلی کارگران، بزودی
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف