Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی تهران گفت: ما زمانی در بد‌ترین حالت ۵۰۰ میلیون دلار صادرات فرش داشتیم در سالهایی به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار نیز رسید اما الان به زحمت به ۲۰۰ میلیون دلار می‌رسد.
سید رض حاجی‌آقامیری، در خصوص وضعیت بازار فرش دستباف گفت: متاسفانه رکودی که در بازار حاکم است بر روی بازار فرش دستباف نیز تاثیر گذاشته است به طوری که هیچ تفاوتی با سال قبل نکرده و فقط مقدار کمی ما افزایش صادرات داشتیم که آن هم به دلیل برجام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: یکی از شرایط مندرج در برجام حذف تحریم صادرات فرش ایران به آمریکا بود که با حذف این تحریم ما توانستیم مقدار کمی صادرات به آمریکا داشته باشیم.
وی در خصوص بالا رفتن واردات فرش در سال جاری گفت: به طور حتم این موضوع در خصوص فرش ماشینی و صنایع دستی است زیرا هنوز چینی‌ها نتوانسته‌اند در فرش دستباف از ما پیشی بگیرند. البته ما در سال جاری مقداری استرداد فرش از اروپا داشتیم که آن مقداری نبوده که جزو آمار به حساب آید.
وی تصریح کرد: زمانی فرش دستباف جزو کالاهای استراتژیک صادراتی ایران بود اما با اتفاقاتی که در سیاست خارجی ما رخ داد و تحریم‌هایی که اعمال شد ما دیگر آن بازار را از دست دادیم. زمانی هامبورگ آلمان پایتخت صادرات فرش ایرانی بود اما امروز شما در این شهر چیزی از فرش نمی‌بینید. متاسفانه بازار‌ها و فرصت‌هایی را که ما در عرصه فرش دستباف داشتیم به دلیل غیبت چند ساله در بازارهای جهانی از دست دادیم و الان سخت است که دوباره بتوانیم آن بازار‌ها را به دست آوریم. ما زمانی در بد‌ترین حالت ۵۰۰ میلیون دلار صادرات فرش داشتیم در سال‌هایی به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار نیز رسید اما الان به زحمت به ۲۰۰ میلیون دلار می‌رسد.
حاجی‌آقامیری اضافه کرد: از سوی دیگر ما باید بحث تبلیغات و شناساندن فرش را در بازارهای جهانی جدی بگیریم. اینکه در کتاب داستان‌ها و سفرنامه‌های خارجی نوشته‌اند فرش ایرانی کالای ارزشمندی است کافی نیست بلکه باید با پخش کلیپ‌ها و برگزاری سمینار‌ها و نمایشگاه‌های مختلف این غیبت جبران شود

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته

شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال ۱۹۹۹ را گزارش کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال 1999 را روز پنجشنبه گزارش داد.

بر اساس گزارش درآمد گروه گازپروم، این شرکت دولتی روسیه در سال 2023 زیان خالص 629 میلیارد روبلی (6.7 میلیارد دلاری) را ثبت کرد که اولین زیان سالانه آن در 25 سال گذشته است. این نتیجه برخلاف سود خالص 13.2 میلیارد دلاری در سال 2022 گزارش شده است.

کل درآمد این شرکت از 126 میلیارد دلار در سال قبل به 92 میلیارد دلار در سال 2023 کاهش یافت.

گازپروم روسیه: اتحادیه اروپا با کمبود گاز مواجه می‌شودآلمان شرکت تابعه غول انرژی روسیه را مصادره می‌کند

در گزارش گازپروم آمده است که درآمد حاصل از فروش گاز با 40 درصد کاهش به 47.4 میلیارد دلار رسیده در حالی که درآمد حاصل از تجارت نفت با افزایش 4 درصدی به 38 میلیارد دلار رسیده است. فروش در کسب و کار برق این شرکت نیز نزدیک به 9 درصد افزایش یافت و به 6.6 میلیارد دلار رسید.

پس از گزارش درآمد روز پنجشنبه، سهام گازپروم بیش از 4 درصد سقوط کرد.

صادرات گاز روسیه به بازارهای سنتی خود در اتحادیه اروپا به دلیل تحریم‌های مربوط به جنگ اوکراین و خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم، که قبلا مسیر اصلی گاز روسیه به این منطقه بود، کاهش یافته است.

بر اساس محاسبات رویترز، عرضه گاز طبیعی گازپروم به اروپا در سال 2023 با 55.6 درصد کاهش به 28.3 میلیارد متر مکعب رسید.

طبق برآورد آژانس بین المللی انرژی، این صادرات به پایین ترین سطح خود از اوایل دهه 1970 کاهش یافت.

با این حال، گازپروم مقصد تجارت انرژی خود را به سمت آسیا تغییر داده است و چین به یکی از بزرگترین خریداران این شرکت تبدیل شده است.

در صورت بهره برداری کامل از خط لوله قدرت سیبری، حجم صادرات گاز روسیه به چین می تواند به 100 میلیارد متر مکعب در سال برسد.

به گفته گازپروم، هنگامی که این اتفاق بیفتد، چین به طور کامل جایگزین اتحادیه اروپا از نظر واردات گاز روسیه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد