Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@19:32:47 GMT

روسیه، چین و ژاپن ماهواره به مدار زمین بردند

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۲۰۳۷۰

روسیه، چین و ژاپن ماهواره به مدار زمین بردند

سه کشور روسیه، چین و ژاپن در سه روز متوالی ماهواره هایی به مدار زمین بردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، سه موشک جداگانه از کشورهای روسیه، چین و ژاپن در سه روز متوالی ماهواره هایی را به فضا فرستادند.

این ماموریت های فضایی از روز یکم فوریه آغاز شد. جالب آنکه قبل از آن نیز شرکت اسپیس ایکس یک موشک فالکون ۹ حاوی ماهواره مخابراتی GovSat-۱  را به مدار زمین برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه روز پنج شنبه یک موشک سایوز۲ را از مقر «وستاکنی کازمودروم» به فضا فرستاد. این موشک حاوی دو ماهواره نظارتی Kanopus-V برای رصد زمین بود. همچنین در این ماموریت ۹ ماهواره کوچک دیگر نیز به مدار زمین برده شد.

روز بعد چین موشک  Long March ۲D را همراه ماهواره Zhangheng۱ از مرکز Jiuquan Satellite Launch به فضا فرستاد. هدف از ارسال ماهواره چینی ردیابی سیگنال های قبل از زلزله از فضا است. محققان معتقدند با این روش می توان زلزله را پیش بینی کرد. درهرحال ماموریت ارسال این ماهواره پروژه مشترک سازمان ملی فضایی چین و سازمان فضایی ایتالیا است.

البته موشک Long March ۲D علاوه بر آن ۶ ماهواره دیگر نیز به فضا برد؛ از جمله ماهواره اروپایی GomX-۴A برای ردیابی حرکت کشتی ها و هواپیماها در منطقه قطب و  ماهواره آزمایشی GomX-۴B برای سازمان فضایی اروپا.

روز شنبه نیز سازمان فضایی ژاپن یک موشک اصلاح شده SS-۵۲۰ را همراه ماهواره TRICOM-۱R به مدار زمین برد. این ماهواره قرار است از مین عکس بگیرد. این کوچکترین موشک تاریخ بود که برای ارسال ماهواره ای به مدار زمین به کار رفت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۰۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم

وزیر ارتباطات تاکید کرد: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

به گزارش دانشجو، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات گفت: با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگرهای سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع‌پور اظهار داشت: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)