Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، سردار جلیل بابازاده، فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در این همایش تصریح کرد: در عرصه کنونی حفاظت و حراست از نظام اسلامی وظیفه تمامی آحاد جامعه است و انتظار می‌رود در این زمینه شاهد عزم و اراده جدی باشیم تا بتوانیم روز به روز شاهد تعالی و توسعه نظام باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار بابازاده تشکیل نظام اسلامی را از برجسته‌ترین معروفات در جامعه دانست و بیان کرد: برای اینکه بتوانیم پایداری همیشگی نظام را شاهد باشیم ضروری است تا وارد میدان شده و اقدامات عملیاتی را در راستای پیشبرد اهداف نظام انجام دهیم.
وی با تاکید بر ترویج و اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: تحقق فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از خودسازی آغاز می‌شود و باید ابتدا در این زمینه اقدام کنیم و نیز اهتمام به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در بستر خانواده به عنوان یکی از ستون‌های اصلی تکوین نظام مورد تاکید است.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تصریح کرد: هر دانش، علم و استعدادی که از عشق، تجربه و دانش ترکیب نشده باشد نمی‌تواند نتایج چندانی داشته باشد و در این راستا علم، دانش و پژوهشی که سبب ارتقا و تغییر موقعیت نظام شود باید مورد حمایت باشد و ما به این گونه دانش اعتقاد داریم.
وی افزود: سپاه یک مجموعه ارزشی و انقلابی بوده و در راستای بوده و حراست و صیانت از خون شهیدان با تمام توان در مقابل تمامی دشمنان نظام و اسلام و استکبار جهانی ایستادگی خواهیم کرد و اجازه کوچکترین تعرضی را به دشمنان نخواهیم داد.
حجت‌الاسلام نجات فیاضی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع)استان اردبیل نیز در این همایش اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین و بزرگ‌ترین محرک‌های انقلاب اسلامی بوده که منجر به همراهی مردمی و پیروزی شکوهمند انقلاب شد که باید در زمینه احیای این فریضه مهم اقدامات شایسته و عملی انجام شود.
وی با بیان اینکه ضروری است تا برگزاری همایش‌ها در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه توسعه و گسترش یابد، افزود: تبیین و تشریح ارزش‌های فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ضروری بوده و با برگزاری این همایش‌ها باید در این زمینه گام برداریم.

حجت الاسلام فیاضی یکی از مهمترین ارزش‌های دینی را توجه به امر به معروف و نهی منکر دانست و تصریح کرد: تلاش در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر زمینه‌ساز توسعه و تعالی هر چه بیشتر نظام می‌شود و هر چه اقدام در این راستا انجام شود تضمینی برای سلامت جامعه به شمار می‌رود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع)استان اردبیل با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه جامعه‌ای که بخواهد پای خود بایستد باید به فریضه امر به معروف و نهی از منکر توجه ویژه‌ای داشته باشد، گفت: توسعه و تعالی جامعه و بشریت امروزی وابسته به فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام فیاضی با اشاره به تهاجم فرهنگی و هجمه‌های نرم دشمنان بیان کرد: تمامی این توطئه‌ها برای ایجاد خدشه و خلل در مسیر اهداف و آرمان‌های نظام و انقلاب بوده که می‌توانیم با احیای امر به معروف و نهی از منکر و ترویج ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در مس خنثی‌سازی توطئه‌ها و هجمه‌های دشمنان گام برداریم.
سرهنگ پاسدار صاحبعلی رحیمی، معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل نیز در این همایش اظهار کرد: اشاعه و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین نیازهای جامعه امروزی بوده که باید در قالب گفتمان‌سازی به این فریضه مهم توجه ویژه‌ای شود.
وی گفت: عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و ترویج و اشاعه آن می تواند زمینه‌ساز حفاظت و حراست از ارزش‌ها و آرمان‌های نظام شده و آن را از آسیب‌ها و توطئه‌هایی که دشمنان در صدد تحمیل آن به کشور هستند محافظت کند.
دبیر همایش علمی امر به معروف و نهی از منکر، فرصت‌ها و ظرفیت‌ها بیان کرد: این همایش در راستای تبیین گفتمان امر به معروف و نهی از منکر در بستر جامعه برگزار شده و از مهمترین اهداف آن ترویج این فریضه مهم در جامعه بوده که تلاش می‌شود با اقدامات فرهنگی در این زمینه گام برداریم.
وی افزود: پاسخگویی به نیازها و ارتقای دانش پاسداران از دیگر اهداف این همایش بوده که در این راستا تبادل دانش و تقویت توسعه بنیه علمی پاسداران، کشف استعداد، ایجاد انگیزه برای تحقق این دو فریضه مهم و کشف راهکارها و کاربست‌ها برای رفع موانع دنبال می‌شود.
رحیمی ترویج این فریضه مهم در جامعه را جهاد تبلیغی و تبیینی برشمرد و تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر باید مورد توجه باشد که یکی از مهمترین اهداف این همایش تلاش در این زمینه بوده است.
معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با اشاره به تعداد مقالات ارسالی به این همایش گفت: 76 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که با انتخاب برترین‌ها، سه مقاله برگزیده در این همایش ارائه شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: قدمت طرشت به پای شهرری نمی‌رسد، اما از تهران قدیمی‌تر است و در دوره‌هایی‌ نام‌آورتر بوده است. طرشت تا پیش از ساخته شدن حصار طهماسبی تهران و قبل از حمله مغولان، معروف‌تر و مشهورتر از قصبه تهران بود و از پایگاه‌های علمی معروف جهان اسلام شناخته می‌شد. این روستای غرب تهران، به باغ‌های پرمحصول توت، شاه‌توت، سیب و انارش شهرت داشت و باغداران طرشت به همراه اهالی روستای کن بخش زیادی از محصولات میوه‌ای مورد احتیاج اهالی پایتخت‌نشین دوره قاجار را تامین می‌کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

علیرضا زمانی، تهران پژوه، می‌گوید: «طرشت همچون گذشته خاک حاصلخیز و محصولات باغی و زراعی پرباری دارد. هر چند امروزه در طرشت خبری از زمین‌های زراعی گندم و جو نیست، اما همچنان می تواند از محصولات منحصر به فرد باغ‌های این منطقه بهره برد. در این منطقه، بزرگان و افراد صاحب نامی زیسته اند که بخشی از هویت این محله تاریخی به شمار می آیند. به واسطه همین افراد، مراکز علمی معتبری در طول تاریخ در طرشت پا گرفته و در تاریخ این شهر و سرزمین جاودانه شده‌اند.»

علیرضا زمانی، یکی از مرکز علمی را مرتبط با خاندان دوریستی می‌داند و می‌گوید: «اگرچه بنا به گفته‌ برخی مورخان، نخستین ساکنان طرشت از شمیران به این منطقه آمدند، اما طرشت شهرت و عزت خود را به خاندان بزرگ دوریستی مدیون است. اصلاً به خاطر این خانواده بود که طرشت در گذشته به دوریست معروف شد و بعدها هم درشت و سپس طرشت شد. خاندان دوریستی از تبار و نوادگان حذیفه بن یمان، صحابی معروف پیامبر هستند. همان حذیفه که به عنوان صاحب سرّ و رازدار پیامبر(ص) شناخته می‌شود و از شیعیان خاص مولا علی (ع) بود. حذیفه بعد پیامبر(ص) از معدود یاران خواص علی (ع) هم باقی ماند و از ارکان چهارگانه صحابی او به حساب می‌آید، آن طور که با وصیت خود زهرای مرضیه (س)، در نماز و دفن شبانه بانو حضور داشت. حذیفه را به عنوان یکی از راویان معروف واقعه غدیر هم می‌شناسند. او از راویان شهره حدیث نبوی است و بعد مرگش در مدائن و نزدیک قبر سلمان فارسی به خاک سپرده شد. هویت و نام طرشت با خاندان دوریستی و حذیفه‌ بن یمان پیوندی ناگسستنی یافته، خاندانی که خاک دوریست یا طرشت را با حضور خود متبرک کرده و با علم و علم‌آموزی پیوند دادند. بعدها با زندگی نوادگان حذیفه در طرشت، مراکز علمی در این محله پا گرفت.»

قاضی نورالله شوشتری، در کتاب ارزشمند مجالس‌المؤمنین به معرفی سه عالم شیعه دوریستی (طرشتی) پرداخته است. او در معرفی خواجه جعفر دوریستی رازی (از نوادگان حذیفه بن یمان) به حضور خواجه نظام الملک طوسی، صدراعظم مقتدر عصر سلجوقی در قریه طرشت اشاره می‌کند که نسب شریفش به حذیفه بن الیمان از اکابر و اخیار صحابه رسول(ص) منتهی می‌شود. مزار شیخ عبدالله طرشتی (شیخ عبدالله بن جعفر بن محمد معروف به ابومحمد دوریستی) امروز نیز زیارتگاهی بزرگ در قلب محله طرشت است.

کد خبر 846083 برچسب‌ها محله همشهری محله امامزاده

دیگر خبرها

  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • خاندانی از تبار و نوادگان حذیفه‌بن‌یمان در طرشت
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد