Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-19@04:54:22 GMT

سندساحل نشینان گم‌شده در حریم ۶۰متری

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۲۱۲۸۱

سندساحل نشینان گم‌شده در حریم ۶۰متری

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛علی‌رغم این موضوع در برخی از مناطق از جمله محله "آیت ا... غفاری" و محلات ساحلی شهر بندرعباس، ساکنان با مشکلاتی مواجه هستند و پیگیری چندساله برای اخذ سند املاک‌شان بی‌نتیجه مانده است.

ساکنان منطقه ساحلی "خواجه عطا" بندرعباس با وجود قرار گرفتن در حریم ۶۰ متری در سال‌های اخیر نتوانسته‌اند سند املاک خود را دریافت کنند و پیگیری دو دهه اخیر از طریق مسؤولان کشوری و استانی تاکنون نتیجه‌بخش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساکنان این منطقه عنوان می‌کنند در حالی‌که ساختمان‌های دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و فرمانداری و...  به ساحل دریا نزدیک‌تر است و خانه‌های آنها حتی چندین متر عقب‌تر از این ساختمان‌ها قرار دارد و حتی خانه‌های‌شان بیش از صدمتر از دریا فاصله دارد، اما سند املاک‌شان واگذار نمی‌شود و اهالی این محله در دستگاه‌های مختلف سرگردان هستند.

برخی از اهالی هم عنوان می‌کنند این موضوع در حالی در این منطقه اتفاق افتاده است که برخی قطعات زمین که متعلق به برخی نهادها است، توانسته‌اند سند بگیرند.

ساکنان محله خواجه‌عطا که برخی از آن‌ها چندین نسل در این منطقه ساکن می‌باشند و شغل‌شان هم از گذشته مرتبط با دریا و صید و صیادی و تجارت دریایی بوده است و در همین خانه‌ها زندگی کرده‌اند، اما علی‌رغم چندین دهه زندگی در این منطقه و حتی پس از احداث بلوار ساحلی خواجه‌عطا، کماکان با مشکل دریافت سند مواجه هستند که این موضوع باعث شده است ساکنان این منطقه نتوانند از تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند و بیشتر خانه‌هایشان فرسوده‌ است و نیاز به نوسازی دارد.

ساکنان گلایه‌مند هستند که آنها اجازه تعمیر و بازسازی خانه‌های در حال فروریختن را هم به‌دلیل نداشتن سند ندارند و از متولیان می‌خواهند در این زمینه تدبیری بیندیشند تا آنها هم بتوانند سند املاک خود را دریافت کنند و نسبت به نوسازی و بازسازی املاک فرسوده خود اقدام نمایند.

با توجه به قرار گرفتن این محله در نوار ساحلی شهر بندرعباس، نیاز است که خانه‌های زیبا و نه فرسوده در این منطقه وجود داشته باشد تا گردشگران و میهمانانی که وارد استان می‌شوند و از نوار ساحلی گذر می‌کنند، این زیبایی را روبروی دریا و در املاک این منطقه ببینند و از طرفی ساکنان مجبور نباشند در خانه‌های فرسوده قدیمی فاقد سند زندگی کنند.

محله فقیرنشین آیت ا... غفاری بندرعباس دیگر محله شهر می‌باشد که نرخ سنددار شدن املاک در این منطقه بالاست و ساکنان توان پرداخت این هزینه که متری بین صدتا دویست هزار تومان است را ندارند و به همین دلیل هم این محله قدیمی در قلب شهر همچنان فرسوده و دارای کوچه‌های تنگ و تاریک که معتادان در کوچه‌هایش در حال استعمال و تزریق موادمخدر می‌باشند، به حال خودشان رها شده‌اند و اقدامی گره‌گشا و حمایتی  برای سنددار شدن املاک و بازگشایی معابر، تامین روشنایی و پاکسازی از وجود معتادان و موادفروشان در حد مورد نیاز انجام نشده است و نیاز است که در این بخش هم تدبیری اندیشیده شود تا املاک ساکنان این محله در غرب بلوار مادر  هم مانند املاک کوی فرهنگیان در شرق بلوار مادر ارزشمند شوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری هولناک از فوران آتشفشان در اندونزی + فیلم

دریافت 762 KB

به گزارش همشهری آنلاین، عبدل موهاری رئیس مرکز داده‌ها، اطلاعات و ارتباطات بلایای اندونزی آژانس ملی کاهش بلایای اندونزی گفت ساکنان آسیب‌دیده به پناهگاه‌هایی در منطقه فرعی تاگولاندانگ منتقل شدند.

روستای پاتولوگی و روستای پومپنته تخلیه شده و ساکنان با دو کشتی و یک قایق به منطقه فرعی تاگولاندانگ منتقل شدند.

به گفته موهاری، چندین عبادتگاه در تاگولاندانگ جنوبی و شمالی نیز آماده شده‌اند تا در صورت وخامت وضعیت، به عنوان مکان‌های جایگزین استفاده شوند.

علاوه بر این، ماموران تیم مشترک امداد و نجات (SAR) در صورت افزایش اثرات فوران آتشفشانی برای کمک به روند تخلیه ساکنان مناطق در حالت آماده باش هستند.

موهاری بیان کرد: صبح امروز، کمک‌های بیشتری از باسارناس منادو با یک کشتی حامل ۱۵ خدمه و ۵ امدادگر وارد تاگولاندانگ شد.

دولت جزایر سیاو تاگولاندانگ بیارو وضعیت اضطراری را برای ۱۴ روز از ۱۶ تا ۲۹ آوریل(۲۸ فروردین-۱۰اردیبهشت) اعلام کرده است.

وضعیت اضطراری پس از افزایش فعالیت‌ آتشفشانی از سطح ۲ به ۳ در ناحیه سیتارو در استان سولاوسی شمالی اعلام شد.

این کوه آتشفشان بامداد چهارشنبه به وقت محلی فوران کرد. این دومین فوران این کوه از شب سه شنبه (۱۶ آوریل) بود که به قطع شبکه ارتباطی منطقه منجر شد.

سازمان ملی کاهش بلایای اندونزی تضمین می‌کند که نیازهای اساسی، از جمله موارد مربوط به سلامت را برای ساکنان آسیب دیده تامین کند.

کد خبر 845228 منبع: ایرنا برچسب‌ها آتشفشان اندونزی خبر مهم حوادث جهان

دیگر خبرها

  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • با ۵ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم؟ (+ جدول)
  • برای خرید مسکن باید این 10 نکته را بدانید+ نکات کلیدی در تنظیم مبایعه‌ نامه
  • با ۵ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم؟
  • تصاویری هولناک از فوران آتشفشان در اندونزی + فیلم
  • میراب‌ها و توزیع عادلانه آب در کن | مدت آبرسانی چگونه با پنگان محاسبه می‌شد؟
  • مبلغ اجاره خانه در کدام محله های تهران کمتر است؟
  • چگونه خانه بخریم؟ | راه‌های تنظیم مبایعه‌نامه در دفتر مشاور املاک
  • صهیونیست‌ها خانه‌های اسرای فلسطینی را در کرانه باختری منفجر کردند
  • هشدار قرمز و نارنجی برای این استان‌ ها | سیلاب در راه است | هشدار به ساکنان نواحی جنوبی ؛ سدهای منطقه پر هستند! | ببینید