Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه های مقاوم سازی روستایی و تکمیل مسکن محرومین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان علی آباد کتول به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، در آیین افتتاحی به طور متمرکز در روستای عباس آباد این شهرستان به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  زرین نامه؛ سید حمید رضا جعفری رییس بنیاد مسکن علی آباد کتول در آیین افتتاح پروژه های این بنیاد که با حضور امام جمعه شهر فاضل آباد، هدایتی کتولی فرماندار و مدیران ادارات این شهرستان برگزار شد، گفت: شهرستان علی آباد کتول دارای ۷۰ روستا و ۴۰ هزار و ۴۰۰ واحد (مسکن) روستایی است که از این تعداد ۲۳ هزار واحد با دوام و ۱۷ هزار و ۴۰۰ واحد کم دوام و بی دوام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پس از زلزله بم در سال ۸۴، دولت ارائه تسهیلات طرح ویژه مقاوم سازی را دستور کار خود قرار داده، اظهار کرد: بر این اساس ساخت سالانه ۲۰۰ هزار مسکن مقاوم در روستاها پیشنهاد شد که در این بین سهم علی آباد کتول، معرفی ۶ هزار و ۱۰۰ پرونده به بانک بوده است.

جعفری تصریح کرد: تا کنون قرارداد ۶ هزار پرونده با اعتبار ۷۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال منعقد شد که از این اعتبار، ۵۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال آن جذب و ۴۹ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال آن پرداخت شده است.

وی با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید در بخش مسکن روستایی افزود: در طول این دولت یک هزار پرونده به بانک معرفی و ۸۷۰ مورد آن موفق به انعقاد قرارداد شدند که از این تعداد ۶۱۰ واحد پایان کار تسهیلات خود را دریافت کردند.

جعفری همچنین اعتبار صرف شده از آغاز تا کنون دولت دولت تدبیر و امید در بخش مسکن روستایی شهرستان علی آباد کتول را ۲۰ میلیارد و ۶۷۸ میلیون تومانی اعلام کرد.

رییس بنیاد مسکن شهرستان علی آباد کتول در ادامه مهمترین اقدامات بنیاد مسکن این شهرستان را اینگونه اعلام کرد:

* اعطای تسهیلات قرض الحسنه تعمیر و تکمیل مسکن روستایی به تعداد ۱۲۸ فقره با اعتباری بیش از ۲۵۶ میلیون تومان

* اعطای کمک بالاعوض به ۱۰۳ واحد مسکونی از محل حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) با اعتباری بیش از ۱۴۲ میلیون تومان

* تهیه و بازنگری طرح هادی برای ۱۰ روستا با اعتبار بیش از ۳۰۰ میلیون تومان

* اجرای طرح های هادی روستایی با اعتباری نزدیک به ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان

* اجرای آسفالت و جوی و جدول با برای ۲۵ روستا با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیون تومان مشارکت دهیاری ها

* صدور ۱۳۵۷ جلد سند برای مسکن های روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر

* واگذاری زمین روستایی به متراژ ۱۱ هزار و ۴۲۸ متر مربع در قالب ۳۵ قطعه مسکونی، ۳ قطعه آموزشی و ورزشی و همچنین شن ریزی ۱۸ هزار نتر مربع از معابر روستایی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی