Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن لبخند دوباره کودکان سرطانی گفت: مهترین چالش در حوزه بیماران سرطانی کمک های نقدی و هزینه های سر سام آور درمان است، لذا نیازمند ورودجدی خیرین به این حوزه هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست؛ "حمیدرضا آقایی نژاد" امروز در نشت خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: انجمن لبخند کودکان سرطانی یکسال  است که خدمت به بیماران سرطانی وخانواده آنها را  آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیازمند ورود رسانه  ها در این حوزه هستیم تا معتقدیم اگر به این بخش ورود پیدا کنند، صدای این بیماران به گوش مسئولین خواهد رسید وبسیاری از مشکلات  آنان حل خواهد شد.

رییس انجمن لبخند دوباره کودکان سرطانی در بحث دارویی تا جایی در توان ما باشد به بیماران کمک می کنیم، تصریح کرد: مهترین چالش ما بحث کمک های نقدی است.

وی ادامه داد: از این حیث تعامل خوبی با هلال احمر ودانشگاه علوم پژشکی داریم اما مشکلات فراوانی  در بخش هزینه سرسام آور درمان وجود دارد لذا نیازمند ورود جدی خیرین هستیم.

آقایی نژاد بیان کرد: در اعضای هیات مدیره خود از مسئولان ارشد استفاده می کنیم . تعامل و ارتباط  خوبی با شرکت ها وکارخانجات ایجاد کرده ایم.

این مقام مسئول گفت: ماهانه 300 کیلوگرم گوشت مرغ و 120 کیلوگرم میوه در بین بیماران سرطانی توزیع می کنیم.

آقایی نژاد با بیان اینکه با بانک های ملی، آینده و ملت تعامل بسیار خوبی داریم، افزود: در ماه بخشی از هزینه های 2 یا 3 بیمار سرطانی پیوندی، را پرداخت می کنیم.

وی درباره امکان ایجاد اشتغال برای این بیماران ، خاطرنشان کرد: در بحث اشتغالزایی برای بیماران نانوایی راه اندازی کرده ایم. همچنین کلاس های فوق برنامه از جمله چرم دوزی، خیاطی، آرایشگری و غیره داریم..

رییس انجمن لبخند دوباره کودکان سرطانی ادامه داد: در بحث سفرهای زیارتی مشهد مقدس  ضمن تامین تمام هزینه  های سفر را تامین برای سایر برنامه ها با آستان قدس رضوی هماهنگی های لازم را انجام می دهیم.

وی با بیان برخی بیماران در استان  فاقد حمام ومسکن هستند، افزود: برای این افراد با کمک دستگاه های مختلف خانه میسازیم . هم اکنون 3روستا در اولویت هستند .

آقایی نژاد خاطر نشان کرد: با تعامل با آموزش و پرورش،  نیروی انتظامی و قوه قضاییه به صورت هفتگی کلاس هایی را  برگزارمی کنیم و به این بیماران مشاوره تخصصی می دهیم.

رییس انجمن لبخند دوباره کودکان سرطانی در خاتمه گفت:  دربین  500بیمار عضو این انجمن برای شب عید سبد غذایی توزیع می کنیم.

گفتنی است؛  استان گلستان قطب سرطان کشور است و حدود7هزار بیمار سرطانی دارد که در حدود 500 بیمار تحت حمایت انجمن لبخند دوباره کودکان سرطانی استان قرار دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدام خیرخواهانه کریستوفر کنت برای کودکان سرطانی (فیلم)
  • انتظار متقاضیان زاهدانی در انجمن خیرین مسکن ساز چه زمانی پایان می‌یابد؟
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • اقدام خیرخواهانه این دروازه‌بان برای کودکان سرطانی | ویدئو
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان