Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:12:07 GMT

دو نمایشگاه عکس تاریخی در سعدآباد برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۲۵۱۲۵

دو نمایشگاه عکس تاریخی در سعدآباد برگزار می‌شود

به‌مناسبت سی‌ونهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر، دو نمایشگاه عکس با عنوان «نظامیان قاجار در قاب تصویر» و «سعدآباد، نخستین سال‌ها پس از بهمن ۱۳۵۷» برگزار می شود.

به‌گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از روابط‌عمومی مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، همزمان با دهه مبارک فجر، نمایشگاه عکسی با عنوان «نظامیان قاجار در قاب تصویر» از امروز دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶ به مدت یک ماه در طبقه زیرزمین موزه سلاح‌های دربار واقع در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه شامل بیست قطعه عکس قدیمی و سیاه و سفید از نظامیان در دوره قاجار است که با مشارکت انتشارات ابریشمی در این موزه برگزار می‌شود. تصاویری از نجفقلی خان بَختیاری مشهور به صَمصام‌السَلطَنه از سران ایل بختیاری و دو دوره رئیس‌الوزرای ایران در دوره قاجار، ضرغام السلطنه، کامران میرزا، ارباب جمشید، شخصیت‌های مشروطه خواه نامدار آن زمان و سایر شخصیت‌های صاحب‌نام در دوران قاجار در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه از تاریخ ۱۶ بهمن ۹۶ به مدت یک ماه از ساعت ۹ تا ۱۷ به موزه سلاح‌های دربار به نشانی میدان تجریش، میدان دربند، مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد مراجعه کنند.

همچنین نمایشگاه عکس «سعدآباد، نخستین سال‌ها پس از بهمن ۱۳۵۷» از روز شنبه ۲۱ بهمن ۹۶ در موزه آلبوم‌های سلطنتی و اسناد دایر خواهد شد. این نمایشگاه شامل ۲۰ قطعه عکس رنگی از اولین گروه‌های بازدیدکنندگان در مجموعه سعدآباد و برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی در این مجموعه است. همچنین از تصاویر بکری از نماهای درونی و بیرونی کاخ‌ها با چیدمان اصلی و بدون کوچک‌ترین دخل و تصرفی در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه از تاریخ ۲۱ بهمن ۹۶ به مدت یک ماه از ساعت ۹ تا ۱۷ به موزه آلبوم‌های سلطنتی و اسناد سعدآباد به نشانی میدان تجریش، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان شهید فلاحی، خیابان شهید طاهری، مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد مراجعه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم (ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه‌ای انجام می‌شود
  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر