Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-01@12:33:41 GMT

نحوه استعداد يابي در فوتبال ايتاليا

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۲۵۸۵۴

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از رم ؛ در ايتاليا مراحل استعداد يابي در فوتبال از سنين پائين و مرحله به مرحله يعني از مدرسه هاي مختلف فوتبال اغاز و تا رسيدن به تيم هاي سري ا ادامه دارد.
 استعداد ياب هاي ايتاليايي، در پرورش فوتباليست‌هاي بزرگ و شناسايي استعدادهاي فوتبال، نقش مهمي را ايفا مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پائولو چوئتا،استعداد ياب فوتبال ايتاليا در يکي از مدرسه هاي فوتبال استعداد يابي کودکان و نوجوانان اين کشور در شهر رم گفت:«اينجا يکي از مهمترين و معروفترين مدرسه هاي فوتبال و استعداد يابي در ايتالياست که «فورتي تودو» نام دارد. در اين محل بچه ها از سنين پائين بازي فوتبال را شروع مي کنند و تحت نظر مربيان ورزيده مورد ارزيابي قرار مي گيرد تا مشخص بشود کدام يک از انها با استعداد هستند و مي توانند متعاقبا به مراحل بعدي ارتقا پيدا کنند.جالب است که بدانيد توتي فوتبال را از اين مدرسه اغاز کرد».
جوواني والنته، رئيس مدرسه فوتبال «فورتي تودو» در رم گفت: «فرانچسکو توتي وقتي 5 سالش بود فوتبال را در اينجا شروع کرد. اين مدرسه فوتبال در محله اي است که توتي انجا بزرگ شده و پيوندهاي و علائقش را به اين محل حفظ کرده و هميشه به ما سر مي زند و اخيرا پيراهن شماره 10 رم را که به او تعلق داشت به ما هديه داده است. توتي انقدر براي ما و اين محله مهم است که از سالها پيش در کنار اين مدرسه فوتبال يک رستوران به نام او باز شده است که تمام ديوارهاي ان پوشيده از تصاوير توتي است».
همچنين سالواتوره مانکوزو، کارشناس، استعداد ياب سابق تيم يوونتوس ايتاليا درباره ويژگي هاي يک استعداد ياب مي گويد:« يکي از ويژگي هاي استعداد ياب خوب اين است که بايد داراي هوش و نبوغ باشد. فردي که استعداد افراد را در فوتبال ارزيابي مي کند بايد نسبت به ان چه که بازيکن در اينده انجام مي دهد، بينش داشته باشد».
کارشناسان فوتبال در ايتاليا تاکيد دارند که استعداد کشف شده بايد به بهترين شکل اموزش و پرورش داده شود.
جاني پتروکي، يکي ديگر از استعداد ياب هاي با تجربه ايتاليايي که سالهاي زيادي در 4 قاره جهان در اين زمينه فعاليت کرده است مي گويد:« براي اين که يک استعداد جوان به مراحل بالاي فوتبال حرفه اي برسد بايد مسير دشوار و طولاني طي کند چرا که امروز فوتبال بسيار فني و بين المللي شده است.شاخص هاي جسماني هم بسيار مهم هستند،چقدر بازيکن مي تواند بدود؟ چقدر مي تواند بپرد؟ سرعت او چقدر است؟البته بايد توجه داشته باشيم به همان اندازه که يافتن استعداد مهم است چگونگي پرورش ان هم بسيار مهم است .متاسفانه بسياري از استعدادها به خاطر اين که در مسير درست قرار نمي گيرند هيچگاه به درخشش نمي رسند».
علي عابدي مربي ايراني شاغل در ايتاليا هم درباره استعداد يابي در فوتبال ايران و ايتاليا و تفاوت هاي ان گفت:« در ايران ما باشگاه هاي کمي را مي بينيم که مسئله استعداد يابي فوتبال را به صورت حرفه اي و علمي دنبال کنند و بعد از کشف استعداد برنامه طولاني مدتي را براي نگه داشتن اين استعداد در سطح بالا و پرورش ان ندارند. اما در ايتاليا ما مي بينيم که تمام باشگاه حرفه اي فوتبال در اين کشور،داراي افرادي متخصص و مجرب هستند که پس از کشف استعداد او را با برنامه اي دقيق و طولاني مدت براي رسيدن به تيم هاي سطح عالي و حرفه اي اماده مي کنند ».
استعداد يابي در ايتاليا يکي از شغل هاي تخصصي و درامد زا محسوب مي شود و به همين دليل باشگاه هاي فوتبال در اين کشور براي در اختيار گرفتن استعداد ياب هاي مجرب عملا با يکديگر در رقابت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مصاحبه ها:

1- پائولو چوئتا،استعداد ياب فوتبال ايتاليا
2-جوواني والنته، رئيس مدرسه فوتبال «فورتي تودو» در رم
3- سالواتوره مانکوزو، کارشناس، استعداد ياب سابق تيم يوونتوس ايتاليا
4- جاني پتروکي، يکي ديگر از استعداد ياب هاي با تجربه ايتاليايي
5- علي عابدي مربي ايراني شاغل در ايتاليا

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد

مرز باریکی است میان کودکی که زودفهم است و کودکی که با استعداد است.

به گزارش روزیاتو، این تفاوت اغلب به پتانسیل کودک مربوط می شود. در مورد اول، کودک از توانایی یادگیری سریع برخوردار است، اما در مورد مورد دوم، کودک نه تنها سرعت یادگیری بالایی دارد، بلکه به اشکال منحصر به فرد و پیچیده ای نیز فکر می کند.

به عنوان پدر و مادر، تشخیص اینکه آیا فرزندتان با استعداد است یا خیر می تواند دشوار باشد. اما روانشناسان می گویند نشانه های کلیدی ای وجود دارد که ممکن است به شما در حل این معما کمک کند.

در ادامه با این نشانه ها آشنا خواهیم شد.

۱- مهارت های زبانی پیشرفته

مهارت های زبانی کودک تان می تواند نشانه ی واضحی از با استعداد بودن او باشد.

کودکان بسیار با استعداد در مقایسه با همسن و سالان خود، از سن پایین تری زبان باز می کنند. اما صرفاً زمان شروع به صحبت کودک نیست که اهمیت دار، بلکه نحوه ی صحبت کردن او هم مهم است.

اگر کودک تان نه تنها کلمات را پشت هم ردیف می کند، بلکه می تواند جملاتی بسازد که پیچیده و از نظر دستور زبانی صحیح هستند، به این موضوع بی اعتنا نباشید. یا اگر کودک تان  از کلماتی استفاده می کند که حتی خودتان هم برای دانستن معنایشان باید به فرهنگ لغات مراجعه کنید، این هم نشانه ی دیگری است.

گویی که او درکی مادرزادی از ساختار زبان و عطشی سیری ناپذیر برای کلمات دارد.

زبان برای این دست کودکان چیزی بیش از یک ابراز ارتباطی صرف است؛ در حقیقت، زبان برای آن ها حکم یک زمین بازی را دارد که دوست دارند در آن کشف و آزمایش کنند.

۲- مهارت خواندن از سن اندک

یک نشانه ی رایج دیگر کودکان با استعداد، مهارت خواندن آن ها است.

اگر کودک تان توانایی زودهنگامی برای خواندن نشان داد و همینطور علاقه ای به کتابخوانی که به قصه های پیش از خواب محدود نمی شد، این امر می تواند نشانه ی یک ذهن بسیار با استعداد باشد.

۳- کنجکاوی استثنایی

کودکان با استعداد اغلب کنجکاوی سیری ناپذیری درباره ی دنیای اطراف خود دارند. ذهن آن ها همیشه مملوء از سؤال است و پاسخ ها ساده آن ها را راضی نمی کند.

این دست کودکان دل شان می خواهد دلیل پس هر چیزی را بدانند. آن ها تنها به دانستن اینکه آسمان آبی است راضی است نمی شوند، بلکه دل شان می خواهد بدانند که دلیل آبی دیده شدن آسمان چیست.

آلبرت اینشتین، که یکی از درخشان ترین اذهان تاریخ به شمار می رود، هم به کنجکاوی شدیدش معروف بود. او یک بار گفته بود: «من هیچ استعداد ویژه ای ندارم. فقط به شدت کنجکاو هستم.» این کنجکاوی ویژگی رایجی میان افراد با استعداد است و می تواند نشانه ی این باشد که کودک شما هم از استعداد زیادی برخوردار است.

۴- مهارت های حل مسأله ی منحصر به فرد

کودکان با استعداد اغلب از زوایایی به مشکلات نگاه می کنند که ممکن است دیگران آن ها را در نظر نگیرند. آن ها اغلب متفاوت و غیر کلیشه ای فکر می کنند و می توانند راه حل هایی پیدا کنند که منحصر به فرد و در عین حال، مؤثرند.

اگر فرزندتان روش های تازه و خلاقانه ای برای انجام کارها پیدا می کند، یا اگر برخوردی ابتکاری با معماها و مشکلات دارد، به این موضوع بی اعتنا نباشید. این توانایی متفاوت فکر کردن یکی از ویژگی های کلیدی افراد بسیار با استعداد است.

نگاه منحصر به فرد این کودکان به آن ها این امکان را می دهد که چالش ها را به شیوه ای حل و فصل کنند که برای ما بزرگترها می تواند غافلگیرکننده باشد و به طور حتم یکی از نشانه های برخورداری از توانایی های شناختی پیشرفته است.

۵- حساسیت زیاد

کودکان با استعداد نسبت به همسن و سالان خود اغلب سطح بالاتری از حساسیت از خود نشان می دهند. این حساسیت می تواند به اشکال مختلفی بروز پیدا کند، مانند حساسیت احساسی، حساسیت فیزیکی یا حساسیت ذهنی.

از جهت احساسی، آن ها ممکن است هر چیزی را به شکل عمیق تر و شدیدتری تجربه کنند. از جهت فیزیکی، ممکن است به محرک های حسی مانند صدا، نور یا لمس، واکنش بیشتری داشته باشند. از جهت ذهنی هم ممکن است به میزان زیادی تحت تأثیر مسائلی مانند عدالت، اخلاقیات و برابری قرار بگیرندن.

اگر اینطور به نظر می آید که کودک تان دنیا به شکلی عمیق تر یا شدیدتر از همسن و سالان خود تجربه می کند، این امر می تواند نشانه ی با استعداد بودن او باشد. این حساسیت زیاد یک نقص نیست، بلکه نشان می دهد قدرت پردازش شناختی و درک دنیا در آن ها به شکلی پیشرفته وجود دارد.

۶- علائق پرشور

کودکان با استعداد اغلب از علائق پرشوری در زمینه های بخصوصی برخوردارند و زمانی که مشغول انجام شان می شوند، تمرکز نفسگیری را صرف آن ها می کنند.

این دست کودکان می توواند ساعت های زیادی مشغول موضوعی باشند که آن ها را مجذوب خود ساخته است. چه نجوم و فضانوردی باشد، چه تمدن های باستانی و چه دنیای زیر آب، آن ها با سر به درون آن شیرجه می زنند و دوست دارند هر چه که می توانند را یاد بگیرند. این عطش آن ها برای کسب دانش در این زمینه ها سیری ناپذیر به نظر می رسد.

اگر کودک تان چنین علاقه ی عمیق و پرشوری به یک موضوع از خود نشان می دهد، می تواند نشانه ی با استعداد بودن او باشد.

۷- ترجیح دادن همصحبتی با کودکان بزرگتر از خود یا بزرگترها

کودکان با استعداد اغلب با کودکان بزرگتر از خود یا حتی بزرگترها رابطه ی بهتری برقرار می کنند، تا همسن و سالان خود. توانایی های شناختی پیشرفته و علائق پخته ی این کودکان ممکن است برقراری ارتباط با کودکان همسن و سال خود را برای آن ها دشوار کند.

گرچه این امر ممکن است گاهی چالش برانگیز شود و باعث شود که کودک برای پذیرفته شدن از سوی همسن و سالانش با مشکل رو به رو شود، اما درک این موضوع که این یکی از نشانه های رایج در میان کودکان با استعداد است می تواند به والدین کمک کند که بتوانند حمایت بهتری از کودک خود داشته باشند. اگر اینطور به نظر می رسد که کودک تان با مصاحبت با افراد بزرگ تر از خود راحتی بیشتری احساس می کند، این امر ممکن است نشانه ی این باشد که او بسیار با استعداد است.

۸- تمرکز شدید

کودکان با استعداد اغلب از خود توانایی غیرمعمولی در تمرکز شدید بر روی کارهای مورد علاقه شان نشان می دهند. منظور صرف تمرکز کردن نیست، بلکه آن ها می توانند به طور کامل حذب و غرق یک کار شوند، اغلب به گونه ای که هر چیز دیگری برایشان حذف می شود.

اگر کودک تان می تواند ساعت ها وقت صرف حل پازل، ساختن اشکال با لگو یا کشیدن نقاشی کند و در عین حال، به ندرت، از کار خود دست می کشد یا اجازه می دهد چیزی کارش را متوقف کند، به این موضوع به اعتنا نباشید. چنین تمرکز شدیدی در میان افراد با استعداد رایج است و می تواند نشانه ی برخورداری از توانایی های شناختی استثنایی باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گزارشگر ایتالیایی: طارمی خرید بسیار مفیدی برای اینتر است
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • دفاع بالوتلی از جنجال ستاره اینتر علیه تئو هرناندز
  • نحوه درست کردن کروسان نوتلای تازه در ایتالیا (فیلم)
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • تاثیرگذاری مهاجم تیم ملی ایران روی گلزنی رم ایتالیا
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود