Web Analytics Made Easy - Statcounter


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: پروژه های ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی سراسر کشور بر اساس برنامه راهبردی حوزه درمان با کمترین هزینه به اجرا درآمده و منجر به ارتقاءقابل توجه خدمات شده است.

 به گزارش امتداد نیوز، دکترسید تقی نوربخش پس از افتتاح و بازدید از نمایشگاه ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی تأمین اجتماعی در محل این سازمان، ضمن گرامی داشت دهه مبارک فجر و یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، گفت: این نمایشگاه همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر افتتاح شده و گوشه هایی از تلاش های صورت گرفته برای ارتقاء خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی به نمایش درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نوربخش ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی را اقدامی بسیار موثر و مفید برای بهبود و ارتقاء خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی مردم از مراکز درمانی تأمین اجتماعی ارزیابی کرد.

وی با بیان اینکه پروژه های ارتقاء هتلینگ با نهایت دقت در هزینه ها اجرایی شده است، گفت: مدیران و کارکنان حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور بهترین راهکارها را برای مدیریت مصارف در اجرای این پروژه اتخاذ کردند و هزینه های صرف شده برای اجرای برنامه های ارتقاء هتلینگ در تمامی بیمارستان های تأمین اجتماعی کمتر از ٢٠٠ میلیارد تومان است و با اجرای این برنامه شاهد استفاده بیشتر و مفیدتر از فضای درمانی هستیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اجرای پروژه ارتقاء هتلینگ را یکی از اقدامات برجسته این سازمان ارزیابی کرد و گفت: این پروژه عملیاتی در طی ٣ سال درحال انجام است و با اجرای آن بازسازی و نوسازی مراکز درمانی فعال این سازمان انجام می شود.

 نوربخش اظهار داشت: بسیاری از مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی از نظر فضای فیزیکی و ساختمانی و همچنین تأسیساتی و تجهیزاتی نوسازی شدند و آخرین استانداردهای مورد نیاز در مراکز درمانی اجرا شد.

وی افزود: پروژه ارتقاء هتلینگ در ٤ محور تجهیزات و امکانات، رفاه و بهداشت، تاسیسات و ساختمان به اجرا درآمده است و اجرای این پروژه با برنامه ریزی اصولی و استاندارد سازی همراه بوده است.

 نوربخش گفت: به منظور اثربخشی و موفقیت بیشتر این برنامه، کتابهایی برای راهنمای اجرای برنامه ارتقاء هتلینگ، فرآیند اجرای برنامه و حفظ و نگهداری هتلینگ مراکز تهیه شده است.

وی ادامه داد: مدیران درمان استانها و بیمارستانهای تأمین اجتماعی این کار ارزشمند را با کمترین هزینه انجام دادند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در ایرانشهر