Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ؛ الهام رمضان علی مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲  به ظرفیت‌های زیست محیطی منطقه ۲۲ در ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ده و ظرفیت ۵ کیلوات در ساختمان ناحیه یک و اسکان کارگری‌ و دو نیروگاه در دریاچه و اردوگاه شهید حسینی ساخته‌ایم که همگی در حال بهره برداری هستند و قرار است طی قراردادی با شرکت توزیع برق به این شبکه فروخته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به ساخت یک نیروگاه ۳۰ کیلوواتی در بوستان آبشار به دو دسته از نیروگاه‎های منطقه اشاره کرد و گفت: دسته اول نیروگاه‌های منطقه به شبکه برق متصل و دو کنتوره هستند در حالی که دسته دیگر با باطری کار کرده و انرژی آنها صرف مجموعه یا جاهایی که دسترسی به شبکه توزیع برق ندارند، می‌شود. با این حال چون هزینه نگهداری آنها بالا است و باطری‌های آنها نیاز به تعویض سه سال یک بار دارند شهرداری بر توسعه نیروگاه‌های دسته اول تاکید دارد.

 رمضان‌علی در ادامه به ساخت بیش از ۵۳مورد دستگاه و آبگرمن خورشیدی در سطح پارک‌ها اشاره کرد و گفت: جدا از این موارد بعد از پارک شهر، دومین سایت پرنده نگری در سطح استان تهران را داریم که تمام استانداردهای لازم را در آن رعایت کرده‌ایم. ۴ دستگاه پکیج تصفیه فاضلاب نیز برای سرویس بهداشتی بوستان چیتگر در نظر گرفته ایم و در کنار تمام این موارد طرح اطلس محیط زیست منطقه را انجام داده ایم.

 مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات صورت گرفته این منطقه در برابر ابلاغیه دولت مبتنی بر تامین ۲۰ درصد برق ارگان های‌دولتی از محل انرژی‌های تجدید‌پذیر گفت: به جرات می توانیم بگوییم که در این زمینه در بین مناطق مختلف پیشرو بوده‌ایم و در حال حاضر ۳۰ کیلووات انرژی از آبشار، ۲۵ کیلووات از سه ساختمان، ۳ کیلوات از دریاچه به دست آورده‌ایم و ۶ نیروگاه یک کیلو واتی هم که در قالب طرح گل و درخت و آفتابگردان در اردوگاه نصب کرده‌ایم در نوع خود بی‌نظیر هستند.از این نظر شاید تا محدوده ۱۰ الی ۱۲ درصد پیش رفته باشیم با این حال هنوز به تولید بیست درصدی نرسیده‌ایم اما رسیدن به این مقدار در دستور کار ما قرار دارد.

 رمضان علی با اشاره به اضافه کردن نیروگاه ده کیلوواتی در ساختمانی در محله زیبادشت گفت: جدا از این موارد در این منطقه یک پمپ زمین‌گرمایی نصب شده که تا بحال هیچ جای تهران این اقدام صورت نگرفته و نزدیک به ۵ تن هم ظرفیت دارد.

 وی در باب اقدامات صورت گرفته در این حوزه گفت: تاکنون از تمام اعتباراتی که مرکز محیط زیست و توسعه پایدار به منطقه ۲۲ اعطا کرده استفاده کرده‌ایم و بسیاری از موضوعات زیست محیطی را رعایت کرده‌ایم این میزان توجه به خاطر نگرش معاون امور شهری، دکتر دهداری پور و دکتر نوذر پور شهردار منطقه است که هر دو به رویکرد زیست محیطی توجه ویژه‌ای دارند و از بحث های مربوط به این حوزه حمایت زیادی به عمل می آورند با این حال هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به هدف نهایی که ارتقا شاخص های محیط زیستی است در پیش داریم.

 مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ با اشاره به پروژه بهینه سازی مصرف انرژی در سه ساختمان، فعال سازی مجدد سایت پرنده‌نگری به همراه گسترش بحث های مطالعاتی این حوزه از اجرای طرح اکوپارک خبر داد و گفت: این طرح در سال اینده در فاز دوم بوستان تندرستی اجرا می‌شود و در آن شاخص هایی مانند استفاده از روان آب‌های سطحی، صرفه‌جویی انرژی به همراه توسعه فضای سبز و تنوع زیستی، استفاده از انرژی های نو رعایت می‌شود کما اینکه بسیاری از این موارد اکنون نیز در منطقه مورد توجه قرار گرفته است.

 وی در تکمیل اقدامات اینده در زمینه پررنگ‌تر نمودن موضوعات زیست محیطی گفت: به پیشنهاد دکتر نوذرپور، شهردار منطقه و با توجه به فضای باز زیادی که در دست داریم، قرار است سال اینده پروژه‌های مشارکتی در راستای ایجاد نیروگاه های بزرگ مقیاس در سطح مگاوات به بالاتر را تعریف کنیم و پروژه تاسیس نیروگاه‌های بادی در سال اینده را نیز در دستور کار داریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت