Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@07:30:09 GMT

فعالیت ۵ دستگاه رادیوتراپی در شیراز

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۳۰۷۱۷

فعالیت ۵ دستگاه رادیوتراپی در شیراز

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در وضعیت فعلی ۵ دستگاه رادیوتراپی فوق تخصصی برای بیماران سرطانی در شیراز وجود دارد. گفت: روزانه نزدیک به ۱۷۵ بیمار ازطریق این دستگاه‌ها شیمی درمانی می‌شوند که ۶۰ درصد آنان غیر بومی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مطلبی که روز گذشته در خصوص خرابی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان نمازی در یکی از روزنامه‌های استان به چاپ رسیده اظهار داشت: همواره ارائه به موقع خدمات تخصصی درمانی به بیماران سرطانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یک اولویت از سوی مسئولان مورد توجه است وهم اینک نیز تعداد ۵ دستگاه رادیوتراپی برای بیماران سرطانی وجود دارد که بیماران بدون هیچ دغدغه‌ای با تعرفه دولتی از این خدمات استفاده می‌کنند.

هاشمی اصل، امید دادن به بیماران سرطانی را مهم‌ترین اصل در درمان این بیماری دانست وگفت: با توجه به اینکه مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز توانسته با بهره گیری از پزشکان متخصص تخصصی‌ترین خدمات پزشکی را ارائه دهد زیبنده نیست که برخی از افراد بخواهند با انتشار اطلاعت غیر واقعی بذر نا امیدی را در دل بیماران بکارند.

وی با تاکید براینکه انجام خدمات رادیوتراپی، حتی در ساعات نیمه شب بدون هیچ وقفه‌ای در روز از طریق پنج دستگاه مدرن به بیماران خدمات شیمی درمانی ارائه می‌شود، افزود: نوع خدمات فوق تخصصی و نوبت دهی‌های کوتاه مدت موجب شده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ارائه این نوع خدمات به بیماران بتواند در کشوراز اهمیت قابل توجهی برخوردار باشد.

هاشمی خراب بودن یکی از دستگاه‌های رادیوتراپی بیمارستان نمازی توضیح داد: این دستگاه تنها در مدت کمتر از دو ماه به تعمیر نیاز داشت که توسط متخصصان این دانشگاه تعمیر شد، واین در حالی است که در طول این مدت این کمبود با کمک چهار دستگاه دیگر فعال در این دانشگاه این خلل جبران شده است.

براساس گزارش‌ها در طی ۱۰ ماه گذشته امسال فقط یک مرتبه وتن‌ها یک دستگاه رادیوتراپی خراب شده و بیماران توانستند از چهار دستگاه باقیمانده خدمات رادیوتراپی دریافت می‌کنند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: امروزه بیش از ۹۰ درصد خرابی‌های دستگاه‌های رادیوتراپی ودیگر تجهیزات تخصصی توسط متخصصان داخلی تعمیر می‌شود.

هاشمی اضافه کرد: با توجه به اینکه نیک اندیشان وخیرین عرصه سلامت همواره تلاش دارند برای کاهش درد بیماران زمینه‌ای فراهم کنند که آنان بتوانند با کمترین هزینه خدمات درمانی دریافت کنند که به همین منظور درآِینده نه چندان دور نخستین مرکز پت اسکن برای تشخیص بیماری سرطان با حمایت خیرین در یکی از مراکز درمانی خیریه شیراز راه اندازی خواهد شد که در کشور در نوع خود کم نظیر خواهد بود.
انتهای پیام/ر

درمان ۱۷۵ بیمار با دستگاه رادیوتراپی در شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی