Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ستاد خبری هفتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، محمد آزادی احمدآبادی، رتبه نخست طرح‌های سه بعدی در بخش زیورآلات ششمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر درباره اهمیت و جایگاه این رویداد بیان کرد: بدون شک اصلی‌ترین رسالت مد و لباس فجر، ایجاد ارتباط میان طراحان و تولیدکنندگان است و البته به دلیل وجود فضای رقابتی، رشد کیفی آثار در تمامی عرصه‌ها را نیز به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزادی احمدآبادی با اشاره به اینکه جشنواره فجر تنها رویدادی است که به شکل حرفه‌ای به نمایش و انتخاب آثار برتر عرصه مد و لباس می‌پردازد اظهار داشت: اگر با ورود جدی اسپانسرها و تولیدکنندگان به این جریان، قدم‌هایی در راستای حمایت مادی و معنوی از آثار منتخب برای ورود به بازار برداشته شود هم اتفاق بسیار مطلوبی رقم خورده است.

اوبا تأکید بر اینکه جشنواره فجر تلنگری بر لزوم ورود نگاه علمی به عرصه زیورآلات است، افزود: تا پیش از جشنواره فجر، من و بسیاری دیگر از همکاران و دوستانم در فراخوان‌های خارجی شرکت می‌کردیم اما با وجود این رویداد، بستری فراهم شده که تمرکز خود را بر روی جشنواره فجر گذاشته و به شرط حمایت از طرح‌ها برای ورود به چرخه تولید، با جشنواره‌ای تمام عیار مواجه خواهیم بود که در سطح استانداردهای بین المللی قدم برداشته است.

رتبه نخست طرح‌های سه بعدی در بخش زیورآلات ششمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در خاتمه گفت: هنوز هم این عرصه نیازمند خلاقیت و نوآوری طراحان است و به شرط وجود اعتماد در تولیدکنندگان، طراحان متخصص اصلی‌ترین نیاز کارگاه‌های ساخت جواهر و زیورآلات است.

هفتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از ششم تا سیزدهم اسفندماه ۹۶ همزمان در تهران و چندین استان کشور برگزار می‌شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هنر هنرمند باید در خدمت بشریت باشد/ نمایش ۴ تابلو درباره فجایع غزه در ونیز
  • دانش بنیان کردن، راه‌حل حذف نگاه‌های سطحی از دیپلماسی فرهنگی
  • برگزاری سومین همایش روایت پیشرفت در لرستان
  • احتمال ورود آندرس اینیستا به عرصه مربی‌گری
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • لزوم به روزرسانی دانش علمی و مهارت‌های همکاران در رسیدگی‌های تخصصی
  • ماجرای ورود جواد خیابانی به عرصه گزارشگری + فیلم
  • بدون عرفان حرکت انقلابی خشک و شکننده می‌شود
  • توصیه های آیت الله فاضل لنکرانی درباره وضعیت دشوار اقتصادی مردم، لزوم نهی از منکر در مسئله حجاب، ضرورت کار علمی و...