Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: حمید کلانتری (معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) گفت: در ۱۰ ماهه نخست امسال سه هزار و ۸۶ تعاونی در سامانه معاونت تعاون ثبت شده‌اند که از این میزان ۶۱ درصد تولیدی هستند.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، حمید کلانتری (معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در نشست خبری امروز خود گفت: ۳هزار و ۸۶ تعاونی در کشور ثبت شده که از این میزان، ۸۱۸ تعاونی کشاورزی و ۵۸۴ تعاونی صنعتی و ۳۱۶ تعاونی چند منظوره در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلانتری افزود: ۱۴۸ تعاونی دانش بنیان نیز در کشور وجود دارند که بیش از دو هزار عضو دارند.
کلانتری در ادامه با بیان اینکه بیش از هزار تعاونی جدیدالتاسیس داریم، گفت: ۹۰۵ میلیون اعتبار به‌طور میانگین برای آن‌ها اختصاص یافته است.
کلانتری در ادامه با بیان اینکه حمایت از تعاونی‌های روستایی از اولویت‌های وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی است، گفت: جوانان روستایی امکاناتی مثل زمین، آب و غیره را در اختیار دارد و می‌توان از آن‌ها در کارهای مربوط به اشتغال روستایی استفاده کرد تا در قالب تعاونی مستعد شوند. این درحالی‌ است که آن‌ها به جای استفاده از قابلیت‌هایی که در اختیار دارند، برای کار به شهرهای دیگر رفته‌اند و با شغل‌های موقت و بی‌ربط با فضای زیستی خود کار می‌کنند.
کلانتری با بیان اینکه جوانان روستایی به امرار معاش از طریق بوم‌گردی روی آورده‌اند و از امکانات روستاهای خود برای پذیرایی از توریست‌ها استفاده می‌کنند، افزود: تعدادی دیگر از جوانان هم به ارتزاق از طریق ده‌گردی روی آورده‌اند که در حال حاضر می‌توانند از خانه‌های روستایی برای پذیرایی از میهمانان خارجی و هموطنان استفاده کنند. با این کار هم برای خود شغل ایجاد می‌کنند و هم درآمد روستایشان را افزایش می‌دهند.
معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعاونی‌های مشکل‌دار را مورد حمایت قرار دادیم و تامین اعتبار کردیم، گفت: ۱۵۰۰ تعاونی مشکل‌دار با سرمایه در گردش ۱۴۳۳ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفتند تا بتوانند بار دیگر به چرخه اشتغالزایی بازگردند.
کلانتری با بیان اینکه تعاونی‌ها می‌توانند به کسب و کار اجتماعی تبدیل شوند، گفت: ۱۰ هزار تعاونی زنان داریم که ۱۲۶ هزار عضو دارد و از این ناحیه برای ۱۱۷ هزار نفر شغل ایجاد شده است. همچنین تعاونی‌های اقشار ضعیف را مورد حمایت قرار دادیم. تعاونی‌هایی همچون تعاونی‌های زنان، تعاونی‌های فرش دست‌باف، تعاونی‌های صنایع دستی از این جمله‌اند که بیشتر آن‌ها هم در مناطق محروم قرار دارند.
کلانتری با تاکید بر اینکه باید ظرفیت ارائه محصولات این تعاونی‌ها را در فروشگاه‌های زنجیره‌ای مهیا کنیم، گفت: با فروشگاه‌های زنجیره‌ای مذاکره کرده‌ایم تا محصولات این تعاونی‌ها را در فروشگاه‌های خود عرضه کنند. آن‌ها می‌توانند یک طبقه از فروشگاه خود را برای عرضه و فروش این محصولات اختصاص دهند. حتی می‌توان از خودِ تولیدکنندگان خواست که محصولات خود را جلوی چشم خریداران آماده کنند تا مشتریان هم با روند کار آن‌ها آشنا شوند.
کلانتری با تاکید بر اینکه باید زمینه تامین مالی جمعی تعاونی‌ها را فراهم کرد، گفت: استارت‌آپ‌ها ازجمله مشاغل جدیدی هستند که نیاز به تامین مالی جمعی دارند. همچنین تعاونی‌های دانشجویی را داریم که می‌توانند برای دانشجویان شغل ایجاد کنند لذا تعاونی‌های دانشجویی باید شکل بگیرند و حمایت شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که چه موانعی پیش روی تعاونی‌های مرزنشینان قرار دارد، گفت: در تعاونی‌های مرزنشین اگر تخلفی صورت بگیرد باید برخورد شود. ضمن اینکه ممکن است برای برخورد با تخلفات به طی روند قضائی احتیاج باشد.
کلانتری در ادامه با بیان اینکه ساماندهی تعاونی‌های دستفروشی جلوی سوءاستفاده از آن‌ها را می‌گیرد و موجب افزایش درآمدشان می‌شود، گفت: از سال گذشته گروهی از گلفروشان خیابان پارک‌وی که قبلا معتاد بودند، آموزش دیده‌اند و توسط یک تعاونی هدایت شدند.
کلانتری افزود: برای حمایت از دستفروشان نیاز به همکاری معاونت رفاه وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی و معاونت اقتصادی شهرداری تهران است؛ چراکه این یک کار جمعی است و عزم فراوانی برای متحدالشکل کردن آن‌ها در قالب تعاونی نیاز دارد. در ضمن دستفروشان باید شغلشان رسمی شود چراکه در مواردی آدم‌های فریبکاری در راس آن‌ها قرار دارند و از آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند و درآمد‌هایشان را برای خود می‌گیرند.
کلانتری افزود: وضعیت تعاونی‌های سهام عدالت هم مطلوب نیست و باید پیگیر وضعیت آن‌ها شد. در حال حاضر تعاونی‌های سهام عدالت دوره برزخی دارند. البته بعضی از افرادی که در این تعاونی‌ها مشغول بودند، باهوش بودند و کنار کار در تعاونی، کارهای دیگری هم انجام می‌دادند؛ اما الباقی دلخوش به حق‌الزحمه‌ای بودند که وزارت اقتصاد به آن‌ها پرداخت می‌کرد. برچسب ها: حمید کلانتری ، تعاونی دانش بنیان ، کشاورزی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟

هفتم آذر ماه سال گذشته بود که سرانجام پس از چندین سال بلاتکلیفی شکل برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تصویب و اعلام شد.

مجامعی که روند برگزاری آن از سال ۹۹ متوقف شده بود و در این خصوص رئیس سازمان بورس مجید عشقی گفت: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ اشکالاتی در ساماندهی برگزاری مجامع شرکت‌ها اتفاق افتاد که باعث شد روند برگزاری مجامع این شرکت‌ها متوقف شود. از سال ۹۹ هیئت مدیره این شرکت‌ها تجدید نشده و همان هیئت مدیره که مدت ماموریت‌شان تمام شده در این شرکت‌ها حضور دارند. بعد از آن‌که مردم در سال ۹۹ روش مدیریت سهام عدالت خود را انتخاب کردند در انتخاب اعضای هیئت مدیره هیچ نقشی نداشته‌اند. سال ۱۴۰۰ تصمیماتی توسط شورای عالی بورس و وزارت اقتصاد اتخاذ شد که از برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که اعضای هیئت مدیره آنها توسط دولت تعیین می‌شود جلوگیری شد و به درستی جلوی این کار گرفته شد و مجامع اینها برگزار نشد.

در نهایت هم گره برگزاری مجامع سهام عدالت سال گذشته باز شد و اولین مجمع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ برای استان خراسان شمالی برگزار و بنابر اعلام سازمان بورس با حضور ۵۲.۱ درصد از سهامداران همراه شد دومین مجمع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت هم ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد و در این مجمع نیز ۶۳.۲ درصد از سهامداران مشارکت داشتند. مجامع سهام عدالتی که مجید عشقی رئیس سازمان بورس در خصوص شکل برگزاری آن هم مطرح کرده بود: مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت هم حضوری و هم الکترونیکی و از طریق سامانه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی خواهد بود، اما رای‌گیری کاملا الکترونیکی است.

در ادامه هم حمید رضا دانش کاظمی عضو شورای عالی بورس به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: طبق مصوبه شورای عالی بورس تا ابتدای شهریور سال ۱۴۰۳ کل مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت باید برگزار شود.

اما اهمیت مشارکت و حضور سهامداران در مجامع سهام عدالت چیست؟ موضوعی که مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امیدواریم سهامداران مشارکت خوبی را در این انتخاب داشته باشند چرا که انتخاب آنها سبب می‌شود هیات مدیره خوب و قوی انتخاب شود که این موضوع می‌تواند بر سودآوری سهام آنها اثرگذار باشد.

مهدی حاجی‌وند افزود: هر چقدر هیات مدیره کاربلدتر و توانمندتر باشد قطعا شرکت بهتر مدیریت می‌شود و با عملکرد مطلوب‌تر سودآوری سهامدار هم افزایش پیدا می‌کند. در کل مشارکت در تصمیم گیری از جمله مواردی است که افراد با حضور در انتخابات سهام عدالت می‌توانند در آن نقش داشته باشند.

همانطور که پیش‌تر اعلام شد بر اساس مصوبه شورای عالی بورس باید مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تا ابتدای شهریور امسال برگزار شود بر این اساس باید چراغ برگزاری مجامع سهام عدالت یکی پس از دیگری روشن شود در همین راستا هم، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شرکت سرمایه‌گذاری استانی گیلان سهامداران خود را برای ۱۶ فروردین جهت شرکت در مجمع دعوت کرده است بنا است استان خراسان جنوبی هم از سهامداران خود برای مجمع دعوت کند. نحوه برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تغییری نکرده و مشابه دو مجمع دیگر برگزار خواهد شد.

جعفری در پاسخ به این پرسش که مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان‌ها تا شهریور ۱۴۰۳ به پایان خواهد رسید؟ می‌گوید: حداکثر تلاش خود را انجام می‌دهیم و جلسات توجیهی را با استان‌ها برگزار کردیم جلسه توجیهی با حدود ۱۰ استان در سال ۱۴۰۲ داشتیم در نهایت حداکثر تلاش خود را انجام می‌دهیم که در چارچوب مصوبه شورای عالی بورس مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت برگزار شود.

در نهایت گفتنی است، مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالتی، برای سهامدارانی است که روش غیر مستقیم را برگزیده‌اند و بر اساس آمار اعلامی از سوی سازمان بورس در حال حاضر بالغ بر ۵۰ میلیون نفر، سهامدار سهام عدالت هستند که حدود ۲۰ میلیون نفر به صورت مستقیم و ۳۰ میلیون نفر به صورت غیر مستقیم از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، سهام عدالت خود را مدیریت می‌کنند و حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در شهریورماه امسال به ایستگاه پایانی خود خواهد رسید؟

tags # سهام عدالت سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند