Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- قيمت نفت خام سبک ايران از آغاز سال 2018 (يازدهم دي) تا پايان هفته منتهي به بيست و ششم ژانويه (ششم بهمن‌ماه) به بشکه اي 68 دلار و 61 سنت براي هر بشکه رسيد.

به گزارش دوشنبه تارنماي وزارت نفت، ميانگين قيمت نفت سبک ايران در هفته منتهي به ششم بهمن‌ماه با 21 سنت کاهش، به 68 دلار و 60 سنت براي هر بشکه رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ميانگين قيمت نفت خام سنگين ايران در دوره مورد بررسي 47 سنت براي هر بشکه افزايش يافت و به 66 دلار و 69 سنت رسيد.
ميانگين قيمت نفت سنگين ايران نيز از ابتداي سال جاري ميلادي تاکنون 65 دلار و 80 سنت براي هر بشکه بوده است.
ميانگين قيمت سبد نفتي اوپک نيز در هفته منتهي به ششم بهمن‌ماه به 67 دلار و 64 سنت رسيد که نسبت به هفته گذشته، 43 سنت افزايش نشان مي‌دهد.
ميانگين قيمت نفت خام شاخص دبليو.‌تي.‌آي در اين دوره، يک دلار و 24 سنت افزايش يافت و به 65 دلار و 10 سنت براي هر بشکه رسيد.
در هفته مورد بررسي، قيمت نفت خام شاخص برنت با 63 سنت افزايش، بشکه‌اي 69 دلار و 98 سنت بود.
ميانگين قيمت نفت خام شاخص‌ دوبي و عمان نيز به ترتيب 66 دلار و 93 سنت و 67 دلار و 18 سنت براي هر بشکه بود که نسبت به هفته گذشته به ترتيب 40 سنت و 36 سنت افزايش نشان مي‌دهد.
به گزارش ايرنا، کاهش سطح ذخيره سازي نفت خام و همچنين بهبود پيش بيني از بهبود وضعيت اقتصادي جهان در سال 2018 از عوامل اصلي رشد قيمت نفت در هفته هاي اخير بوده است.
صندوق بين‌المللي پول در آخرين گزارش چشم‌انداز اقتصاد جهان، پيش‌بيني رشد اقتصادي جهان براي سال 2018 را از 3.7 درصد به 3.9 درصد افزايش داد.
همچنين سطح ذخيره‌سازي تجاري نفت خام براي دهمين هفته متوالي با کاهش روبرو شد، به طوري که در هفته منتهي به نوزدهم ژانويه با يک ميليون و 100 هزار بشکه کاهش، به 411 ميليون و 580 هزار بشکه رسيد.
کاهش اختلاف قيمت‌هاي نفت خام برنت و دبليو.‌تي.‌آي تا اندازه اي تمايل به خريد نفت خام‌هاي آمريکا را از سوي پالايشگران فعال در اروپا و آسيا کم کرده است.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام**2022*1961*
خبرنگار: ميثم طاهري* انتشاردهنده: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو