Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@06:41:51 GMT

تهیه یک هزار تن سیب و پرتقال شب عید در گلستان

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۳۵۹۳۴

تهیه یک هزار تن سیب و پرتقال شب عید در گلستان

گرگان- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان از تهیه یک هزار تن سیب و پرتقال شب عید در گلستان خبر داد و گفت: برای میوه شب عید هیچ مشکلی در استان وجود ندارد.

به گزارش قدس آنلاین  محمود ربیعی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: این نوید را به مردم استان می‌دهم که برای میوه شب عید در استان هیچ مشکلی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یک هزار تن سیب و پرتقال شب عید در گلستان خریداری شده که ۶۰۰ تن پرتقال تولید شده در استان و ۴۰۰ تن سیب دماوند خریداری شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان با تشریح وظایف آن معاونت و اشاره به اینکه برخی به اشتباه و یا به دلیل ناآگاهی توسعه مباحث زیربنایی را وظیفه این معاونت می‌دانند، خاطرنشان کرد: مسائلی مثل راه آهن گرگان به مشهد مقدس، توسعه آشوراده و یا ایجاد منطقه آزاد در حوزه وظایف این معاونت نیست و زمانی ما وارد عمل می شویم که سرمایه‌گذار جذب شده و باید عقد قرارداد صورت گیرد و سرمایه‌گذار مستقر شود.
ربیعی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و منطقه و لزوم ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای رونق اقتصادی استان گفت: امسال در افتتاح پروژه‌های دهه مبارک فجر بخش خصوصی نقش مهم و موثری داشت به صورتی که از یک هزار و ٨٠١ پروژه عمرانی و اقتصادی ٨٦١ پروژه در حوزه اقتصادی بوده و حدود ٥٠ درصد آن با اعتبار بخش خصوصی انجام شده است که میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ۲۶۴ میلیارد تومان است.
وی به سرمایه‌گذاری بخش دولتی در پروژه‌های اقتصادی دهه فجر اشاره کرد و گفت: در دهه مبارک فجر سال آینده به طور قطع سهم بخش خصوصی از دولت بیشتر خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تصریح کرد: در دهه فجر امسال، ۹۰ درصد پروژه‌ها افتتاح است و ۱۰ درصد آن به کلنگ‌زنی اختصاص دارد و سیاست بر این است که کلنگ‌زنی‌ها کمتر باشد و به سمت افتتاح و اتمام پروژه‌ها حرکت کنیم.
ربیعی با ارائه گزارش عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان اظهار کرد: یکی از اعتباراتی که در بند «الف» و «ب» تبصره ۱۸ دیده شده، میزان یک و نیم میلیارد دلار اعتباری است که دولت از صندوق توسعه ملی برای توسعه اقتصادی به استان‌ها اختصاص داده است.
وی افزود: برای استان گلستان در مجموع پیش‌بینی شد که یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌توانیم برخوردار شویم و در حال حاضر نیز در استان مشکل نقدینگی در این عرصه نداریم و اینگونه نیست که کسی با پروژه و واحد اقتصادی به استانداری مراجعه کند و ما به دلیل نداشتن نقدینگی و اعتبار پاسخ منفی در حمایت بزنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تاکید کرد: بخشی از این اعتبار در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دیده شده که براساس آخرین گزارشی که امروز دریافت کردم استان گلستان در این حوزه در جایگاه ۱۲ کشور است.
ربیعی با اشاره به اینکه در این حوزه تا امروز ۵۰۴ میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌ها به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: بخش دیگری از این تسهیلات در حوزه نوسازی و بازسازی بنگاه‌های اقتصادی دیده شده که ما در کشور رتبه هفتم هستیم که ۱۰۳ پرونده در استان تائید شده، ۹ پرونده تسهیلات پرداخت شده و بیش از ۳۰ پرونده نیز آماده پرداخت است و در مجموع در این بخش ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

نقش ۵۰ درصدی بخش خصوصی در افتتاح پروژه‌های اقتصادی دهه فجر
وی متذکر شد: در بخش اشتغال بند «الف» و «ب»، ۳۲۰ میلیارد تومان پرونده آماده در سامانه ثبت و به بانک معرفی شده که در صورت تحقق پرداخت این میزان تسهیلات، یک هزار و ۶۰۰ شغل ایجاد خواهد شد که بیشتر آن در حوزه گردشگری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان در پاسخ به این سوال که در این بخش چه میزان تسهیلات پرداخت شده است، گفت: میزان تسهیلات پرداخت شده ۳۲ میلیارد تومان است.
ربیعی با تائید اینکه از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتباری که برای استان در نظر گرفته شده تنها ۵۴۷ میلیارد تومان آن به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: جلسات شورای هماهنگی بانک‌ها یکبار در هر ماه تشکیل می‌شود و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نیز به صورت هفتگی تا پایان سال برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به تعهد استان گلستان در حوزه اشتغال گفت: استان گلستان متعهد شده بود که ۱۹ هزار و ۴۰۰ شغل را ایجاد کند که بر اساس آخرین گزارشی که در ۱۴ بهمن ماه جاری دریافت کردم، ۱۷ هزار و ۷۸۸ شغل در استان ایجاد شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال برش شهرستانی نیز در نظر گرفتیم که شهرستان‌های گالیکش، مراوه‌تپه و کلاله به ۱۰۰ درصد تعهدات خود رسیدند و علی‌آبادکتول و بندرترکمن نیز به ۸۰ درصد تعهدات خود رسیده‌اند و تلاش داریم همه شهرستان‌ها به ۱۰۰ درصد تعهدات خود دست یابند.
ربیعی با اشاره به نظارت و پایش دائمی عملکرد شهرستان‌ها در این بخش، متذکر شد: به همین ترتیب برش دستگاهی نیز در استان درنظر گرفته شده که به صورت دائمی نظارت‌ها در حال انجام است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری با قبول این موضوع که برخی از مشاغل فصلی و کوتاه‌مدت نیز در این آمار گنجانده شده، گفت: این وضعیت شاید پنج درصد از این آمار را به خود اختصاص دهد که برای تهیه آمار دقیق از این موضوع، اهرم‌های راستی‌آزمایی دیگری همانند تداوم پرداخت بیمه تامین اجتماعی افراد شاغل شده در این طرح، میزان مصرف آب، برق و گاز واحدهای صنعتی که این افراد در آنجا مشغول به کار شدند و دیگر اهرم‌های راستی‌آزمایی بکارگیری شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گلستان تاکید کرد: تا پایان سال با راستی‌آزمایی و بررسی دقیق این آمارهای اشتغال، عدد رسمی و دقیق آن را اعلام خواهیم کرد.
ربیعی گفت: نکته مهم این است که اعطای مجوز برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی را شروع کار می‌دانیم و برای ما پایداری شغل و تولید مهم است.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • بازدید و رایزنی تجاری ۱۲ هیات خارجی از غرفه گلستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد