Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اقامه نماز گفت: از ۴ سال دوره کارشناسی که دانشجویان می‌گذرانند فقط ۹ ماه آن درس خواندن مفید است مابقی آن وقت تلف کردن است. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام قرائتی در همایش قبل از سفر عتبات دانشگاهیان استان تهران که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد با توصیه‌ای به دانشجویان شرکت کننده در عتبات دانشجویی گفت: اولین دعایتان در عتبات ازدواج و نماز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو چیز موجب شکست جوانان می‌شود شهوت و غفلت که ازدواج و نماز می‌تواند جوانان را از این دو شکست نجات دهد.

وی افزود: زیارت امام حسین توسط شما باید یک جرقه شود هنر این باید باشد که آن را به جریان تبدیل کند. حجاب تان را حفظ کنید غیبت نکنید سعی کنید از عتبات دانشجویی یک جریان درست کنید.

رئیس ستاد اقامه نماز یادآور شد: چشم انداز شما دانشجویان باید بی نهایت باشد. به عتبات که می‌روید به نیابت از همه به خصوص محرومین زیارت کنید.

قرائتی گفت: آرزوی من این است که خاک آموزش و پرورش کشور و دانشگاه‌ها عوض شود. علم‌هایی که مفید است بماند و علم‌هایی که جهت اطلاع است حذف شود البته که دانشجویان به مقداری مهارت هم احتیاج دارند.

حجت الاسلام قرائتی گفت: یک عمر ما سر کلاس نشستیم دست مان خالی است سعی کنید مراقب امورتان باشید کسانی هستند که با یک تلنگر فقیه می‌شوند، اما برخی یک عمر درس می‌خوانند به جایی نمی‌رسند.

وی ادامه داد: از چهار سال دوره کارشناسی که دانشجویان می‌گذرانند فقط ۹ ماه آن درس خواندن مفید است مابقی آن وقت تلف کردن است.

در ادامه این همایش حجت الاسلام فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: امسال بیش از ۹۵ هزار نفر برای هجدهمین دوره عتبات دانشجویی ثبت نام کردند که فقط ۱۷ هزار نفر اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: همه دانشجویانی که در قرعه کشی پذیرفته شدند می‌توانند با مراجعه به شعبات بانک ملت وام عتبات دانشجویی را با یک ضامن دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی