Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: گروه‌های حساس جامعه مانند مادران بارداری، سالمندان و غیره، برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا فرصت دریافت واکسن آنفلوانزا را دارند. ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۷ استانها همدان نظرات

محمد بطحایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: با توجه به آب و هوای سرد همدان و قرار گرفتن در فصل زمستان، شدت ابتلا به آنفلوانزا در این استان بیشتر احساس می‌شود و جزو 10 استانی است که میزان شیوع این بیماری در آن بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* با رعایت بهداشت فردی و پیشگیری جای نگرانی نیست

وی تصریح کرد: شیوع آنفلوانزا در فصل سرد سال، طبیعی است و با رعایت موارد بهداشت فردی و تزریق واکسن این بیماری در گروه های حساس جامعه مشکلی پیش نخواهد آمد.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در صورت ابتلا به بیماری آنفلوانزا باید بهداشت فردی را بیش از پیش رعایت کرده و استراحت کنید. شست‌و‌شوی مرتب دست چ‌ها و عدم حضور در اماکن عمومی تا زمانی که بهبود نیافته اید، از ملزومات کنترل و درمان بیماری است.

سالمندان، کودکان و بیماران تنفسی واکسن آنفلوانزا بزنند

بطحایی به گروه‌های حساس و پرخطر جامعه در زمینه ابتلا به آنفلوانزا اشاره کرد و افزود: سنین بالای 65 سال، خانم‌های باردار، بیماران قلبی ریوی، کودکان، بیماران مبتلا به سرطان و همه افرادی که نقص ایمنی دارند برای پیشگیری از آنفلوانزا ملزم به دریافت واکسن این بیماری هستند.

*تایید آنفلوانزا با نظر پزشک است، از خود درمانی خود داری کنید

وی تصریح کرد: معمولا علائم تمام بیماری‌های تنفسی مشابه یکدیگر است بنابراین تشخیص آنفلوانزا از سرماخودگی و سایر بیماری های تنفسی فقط با تایید و نظر پزشک معالج است. در صورت ابتلا به آنفلوانزا از خود درمانی به شدت پرهیز کنید.

* شدت و ضعف آنفلوانزا در افراد مختلف، متفاوت است

رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه شدت و ضعف بیماری آنفلوانزا در افراد مختلف، متفاوت است، اظهار داشت: پروسه بیماری با توجه به سن و عوامل و بیماری های زمینه ای افراد، متفاوت است. شدت آنفلوانزا در افرادی که بیماری زمینه ای دارند، بیشتار و طولانی‌تر است.

بطحایی گفت: دوره درمان بیماری آنفوانزا از سه روز تا هشت روز متفاوت است،اما ممکن در برخی بیماران این مدت طولانی‌تر شود.

* پرسنل بخش‌های حساس بیمارستان‌ها و بیماران بی بظاعت واکسن رایگان آنفلوانزا دریافت کرده‌اند

وی از توزیع و تزریق دولتی و رایگان واکسن آنفلوانزا در میان برخی اقشار جامعه خبر داد و افزود: همه سال از ماه شهریور واکسن آنفلوانزا وارد کشور و استان ما می شود، امسال نیز پرسنل بهداشتی و درمانی بخش‌های عفونی و حساس بیمارستان‌ها، بعضی پرسنل دامپزشکی و بیماران در معرض خطری که بضاعت مالی ندارند، واکسن رایگان آنفلوانزا را دریافت کرده‌اند.

رئیس گروه پیشگیری از بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: سایر افراد جامعه نیز می توانند برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، واکسن این بیماری را از مراکز خصوصی دریافت و تزریق کنند. اثربخشی این واکسن پس از دو الی سه هفته نمایان می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، کارگاه آموزشی مدیریت بحران با موضوع:«آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا» با حضور مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی، دهیاران و کارشناسان شرکتهای خدمات مشاوره ای فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان میاندوآب و با مشارکت کارشناسان شبکه دامپزشکی و بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

در این دوره آموزشی مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با بیماری هاری در راستای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه، هاری را یکی از مهلک‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان دانست.
رضا مقدم با قدردانی از تعامل سازنده و مشارکت دهیاری ها، کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، بر ضرورت واکسینه کردن سگهای دارای صاحب و نگهبان گله در سطح روستاها تاکید کرد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی علائم بیماری هاری در حیوانات و انسان، نحوه سرایت و انتقال بیماری، راه های پیشگیری و کنترل بیماری، انجام اقدامات لازم و مراقبت‌های بهداشتی از فردی که توسط حیوان هار دچار گاز گرفتگی شده است، تشریح شد.

در ادامه کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب به بیان مطالبی درخصوص علائم بیماری وبا، راه های انتقال، پیشگیری و درمان این بیماری پرداخت.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد