Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@11:13:09 GMT

چرا آمریکا تجهیز تسلیحاتی داعش را تکذیب کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۳۷۷۲۷

صراط: روزنامه البناء لبنان نوشت نگرانی آمریکا از متهم شدن به حمایت از تروریسم و نگرانی از واکنش مسکو موجب شد پنتاگون به سرعت تامین سلاح ضدهوایی را برای گروه های تروریستی در سوریه که هواپیمای سوخو-25 روسی را سرنگون کردند، تکذیب کند.

پایگاه اینترنتی روزنامه البناء لبنان در یادداشتی نوشت: به محض آن که گروه های تروریستی مسلح سرنگون کردن یک فروند هواپیمای روسی از نوع سوخو-25 را اعلام کردند و جبهه النصره مسئولیت این کار را برعهده گرفت، آمریکا به سرعت از زبان پنتاگون تامین موشک های ضدهوایی دوش پرتاب را برای گروه های تروریستی تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شتاب پنتاگون در تکذیب این اتهام، این واقعیت را پنهان نمی‌کند که موشک های دوش پرتاب ضدهوایی به دست این گروه های تروریستی رسیده است. پنهان نیست کشورهایی که این گروه های مسلح را به این نوع سلاح مجهز کردند، آمریکا و حکومت های غربی هستند که در جنگ سوریه از سال 2011 مشارکت داشته اند. نمی توان این تکذیبیه آمریکا را جدی گرفت زیرا روشن است همه سلاح هایی که آمریکا به طور مستقیم یا از طریق هم پیمانانش در اختیار گروه های مسلح در سوریه قرار داد به دست گروه های تروریستی مثل جبهه النصره رسید که مسئولیت سرنگون کردن هواپیمای روسی را برعهده گرفته است. پیش از این نیز موشک های ضدتانک آمریکایی تاو به دست این گروه های تروریستی رسیده بود. موشک های تاو یا به طور مستقیم تحویل مخالفان نظام سوریه به عنوان مخالفان میانه رو شد یا این که گروه های تروریستی مثل النصره و داعش با نابود کردن سازمان هایی که آمریکا ‌آنها را میانه رو می‌دانست به انبارهای سلاح آنان دست یافتند.

اقدام آمریکا به تکذیب سریع تامین سلاح های پیشرفته برای این گروه ها دو علت دارد: نخست آن که واشنگتن می ترسد مسکو، آمریکا را مسئول سرنگون شدن هواپیمایش معرفی کند به ویژه که شواهد زیادی وجود دارد که هرگونه اتهام مسکو به آمریکا را تقویت می‌کند. بدیهی است که هرگونه مسئول شناخته شدن واشنگتن در این ماجرا پیامدهایی دارد که موجب تضعیف آمریکا می شود و همکاری آمریکا و هم پیمانانش را با سازمان های تروریستی ثابت می کند.

علت دوم این است که واشنگتن نگران واکنشی از طرف مسکو است که فراتر از برخی تفاهم های موجود در سوریه بین آمریکا و روسیه باشد و موجب افزایش میزان مداخله نظامی آمریکا در سوریه شود. به ویژه که افکار عمومی آمریکا به شدت با افزایش مداخله نظامی این کشور در خارج مخالف است و نگران است که آمریکا در باتلاق جنگی جدید پس از اشغال افغانستان و عراق گرفتار شود. به همین علت بود که آمریکا به سرعت تامین موشک های ضدهواپیما را برای گروه های مسلح تکذیب کرد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان