Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور در همایش توسعه دولت الکترونیک سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: ارتقا بهره وری و رضایت مندی شهروندان مهمترین اهداف توسعه دولت الکترونیک است.

شجاعان ادامه داد: از آنجایی که محور توسعه دولت الکترونیک، وزارت کشور و زیرمجموعه آن در استانهاست باید با توجه به تحولات جامعه جهانی این موضوع در اولویت امور قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دولت الکترونیک نقش مهمی در کاهش بسیاری از معضلات از جمله جلوگیری از فساد اداری دارد.

وی ادامه داد: هدف از دولت الکترونیک بهبود کارایی دولت، مدیریت اطلاعات ارائه شده به شهروندان، ارائه خدمات بهتر به شهروندان و دادن اختیار بیشتر به مردم از طریق در دسترس قراردادن اطلاعات و مشارکت آنان در تصمیم گیری‌های عمومی است.

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک وزارت کشور کاهش ترافیک شهری و آلودگی هوا، افزایش سرعت کارها، صرفه جویی در انرژی مفید شهروندان، ارتقای روحیه مثبت و رفاه و آسایش شهروندان، افزایش سرعت توسعه و پیشرفت، ارتقای متوسط سطح فرهنگی و علمی کشور و توسعه اقتصاد پایدار را از دیگر کارکرد‌های دولت الکترونیک برشمرد.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های ملی کشور نیز در این همایش گفت: دولت الکترونیک می‌تواند برای بهره گیری از تکنولوژی‌های جدید و به ثمر نشاندن دستاورد‌های علمی و خدمات رسانی بهتر به مردم پیشتاز باشد.

اشرف بروجردی تسریع در خدمت رسانی به مردم را یکی از اهداف دولت الکترونیک ذکر کرد و افزود: ساختار سازمانی کشور دچار بروکراسی اداری است که کارکنان و مردم به آن مبتلا هستند.

وی ادامه داد: بهینه سازی و استفاده همه جانبه از شیوه‌های نوین فناوری اطلاعات در سیستم اداری از اهداف اصلی دولت الکترونیک است.

وی بیان کرد: آنچه امروز در قالب پایگاه اطلاعاتی دستگاه‌های دولتی تولید و ثبت می‌شود می‌تواند به عنوان یک منبع و سند برای آیندگان مورد استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: تلاش برای تحقق دولت الکترونیک در این استان ضروریست.

سکینه اشرفی اظهار داشت: تمامی مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی و روسای دبیرخانه‌های سیستان و بلوچستان برای تحقق و توسعه دولت الکترونیک تلاش کنند تا این استان به جایگاه واقعی خود در این حوزه برسد.

وی پاسخگویی بهتر به نیاز‌های شهروندان را از مزیت‌های تحقق دولت الکترونیک ذکر کرد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که سیستان و بلوچستان دارای مشکلات و نواقصی در زمینه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات است لذا روسای فناوری اطلاعات و دبیرخانه دستگاه‌های اجرایی باید بر هوشمندسازی و استفاده موثر از دولت الکترونیک و نظام پاسخگو متمرکز باشند تا نظام پاسخگویی در این استان نهادینه و مسیر بهره وری هموارتر شود.

انتهای پیام/ع

هدف از دولت الکترونیک بهبود کارایی دولت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان