Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@09:22:18 GMT

رازهای دزد نامرئی / او مثل سایه می آمد و ..! + عکس

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۴۱۳۹۹

رازهای دزد نامرئی / او مثل سایه می آمد و ..! + عکس

حوادث رکنا: دزد نامرئی که از حدود دو سال قبل اقدامات مجرمانه خود را با دستبرد به اموال داخل خودروها در مشهد آغاز کرده بود در حالی برای هشتمین بار با شلیک گلوله پلیس مجروح و دستگیر شد که تنها در یک پرونده سرقت راز جواهرات 850 میلیون تومانی را فاش کرد.

 اجرای این پرونده از حدود یک ماه قبل زمانی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد مطرح شد که فردی از عامل سرقت Stealing پلاک‌های انتظامی پرایدش شکایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به احتمال سوءاستفاده گسترده از پلاک های سرقتی، این پرونده در شعبه 203 دادسرای ناحیه 2 مشهد توسط بازپرس ترابیان مورد رسیدگی قرار گرفت.

تجربه مقام قضایی نشان می داد که در پس سرقت پلاک های پراید، دزدانی حرفه ای دست به سرقت اموال مردم می زنند، بنابراین وی با صدور دستورات ویژه ای برای پیگیری موضوع، این پرونده را به پلیس Police آگاهی خراسان رضوی ارسال کرد. این گونه بود که با دستور سرهنگ کارآگاه «حمید رزمخواه» (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) پرونده سرقت پلاک ها در یکی از دوایر ویژه مبارزه با سرقت گشوده شد. با توجه به این که مقام قضایی از کارآگاهان خواسته بود تا با به کارگیری همه امکانات پلیسی وارد عمل شوند، گروه زبده ای از کارآگاهان با استفاده از تجهیزات نوین و تجزیه و تحلیل های کارشناسی به تحقیق در این باره پرداختند. بررسی دوربین های مداربسته و ترافیکی نشان می داد که پلاک های پرایدی که از خیابان پروین اعتصامی مشهد به سرقت رفته، روی پراید نقره ای رنگی نصب شده است و این خودرو در برخی نقاط خاص شهر تردد می کند اما هنوز رصدهای پلیس برای توقیف این خودرو ادامه داشت که پراید نقره ای مذکور با پلاک دیگری در شهر مشاهده شد. بررسی دقیق این پلاک نیز بیانگر آن بود که پلاک های نصب شده روی پراید نقره ای، از منطقه آزادشهر سرقت شده است و این خودرو بیشتر از مناطق صدمتری و بولوار وکیل آباد تردد می کند.


بنابراین گزارش، تجزیه و تحلیل های اطلاعاتی پلیس نشان می داد که آنان با یک باند حرفه ای روبه رو هستند به همین دلیل با دستور قضایی عملیات توقیف خودرو را به تاخیر انداختند تا «راز دزد The Thief نامرئی» را مورد کنکاش های دقیق اطلاعاتی قرار دهند. درحالی که تحقیقات پلیسی درباره ماجرای پلاک های سرقتی ادامه داشت، خبر سرقت جواهرات ده ها میلیارد ریالی از داخل یک دستگاه خودروی 206، پلیس را به تکاپو انداخت. 
شاکی پرونده در شکایت خود به مقام قضایی گفت: برای صرف ناهار وارد رستورانی در بولوار وکیل آباد شدم اما هنگامی که بازگشتم با شیشه شکسته خودروام روبه رو شدم که سارق یا سارقان کیف جواهرات، الماس و سنگ های قیمتی را به همراه شناسنامه های هویتی جواهرات به سرقت برده بودند. از سوی دیگر نیز ادامه پیگیری پرونده پلاک های سرقتی بیانگر آن بود که پلاک سرقتی روی پراید نقره ای این بار روی یک دستگاه سمند سفید رنگ نصب شده است. بررسی ها در این باره نشان داد که سمند مذکور نیز از خیابان صدر مشهد به سرقت رفته و متعلق به یکی از اهالی گناباد است که در مشهد مورد دستبرد سارق یا سارقان قرار گرفته بود.

ماجرای این دو پرونده زمانی به یکدیگر گره خورد که در بررسی دوربین های مداربسته هنگام سرقت جواهرات، ردی از یک دستگاه سمند سفید رنگ به دست آمد و این احتمال قوت گرفت که دو پرونده به یکدیگر ارتباط دارند. رئیس پلیس استان خراسان رضوی که با توجه به اهمیت موضوع سرقت ها به طور مستقیم بر عملیات تخصصی کارآگاهان نظارت داشت، درباره ادامه این ماجرا گفت: تردد خودروی سمند با پلاک سرقتی در شب موجب شد تا عملیات کارآگاهان تغییر کند.

سردار «قادر کریمی» افزود: این در حالی بود که سارقان با دستبرد به خودروی پیکاب یکی از ادارات مشهد، دو دستگاه جی پی اس گران قیمت را نیز به سرقت بردند. وی اضافه کرد: این پرونده نیز با توجه به شگرد سارقان در ارتکاب جرم Crimeبه نوعی به پرونده سرقت جواهرات مربوط می شد بنابراین کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی عملیات دستگیری راننده سمند سوار را با هدایت رئیس پلیس آگاهی و در چند شاخه اطلاعاتی عملیاتی آغاز کردند تا این که حدود 10 روز قبل، راننده سمند در بولوار وکیل آباد مشهد وارد کمین نیروها شد اما راننده به محض مشاهده نیروهای انتظامی، پدال گاز را فشرد تا از چنگ آنان بگریزد.


فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: کارآگاهان به تعقیب خودرو پرداختند و فرمان «ایست» دادند اما راننده جوان بدون توجه به اخطارها و حتی شلیک های هوایی پلیس همچنان با سرعت وحشتناکی به فرار Escape خود ادامه می داد تا این که کارآگاهان در یک منطقه خلوت به سوی خودرو آتش گشودند و سه لاستیک سمند را مورد هدف قرار دادند با این وجود باز هم راننده فرار کرد که این بار به ناچار کارآگاهان با شلیک به سوی راننده، او را مجروح و دستگیر کردند. سردار کریمی خاطرنشان کرد: جوان 30 ساله معتاد Addicted که حامد نام دارد واز ناحیه پای چپ مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود، بلافاصله به مرکز درمانی انتقال یافت و پس از بهبودی نسبی و با صدور دستور قضایی مورد بازجویی قرار گرفت.

مقام ارشد انتظامی استان خراسان رضوی اضافه کرد: اگرچه سارق حرفه ای که هفت بار سابقه کیفری جرم سرقت را در پرونده سیاه خود دارد ماجرای سرقت جواهرات را منکر شد اما انگشتر 25 میلیون تومانی که به انگشت داشت، توجه کارآگاهان را به خود جلب کرد و بدین ترتیب او مجبور شد تا راز سرقت جواهرات را فاش کند.

سردار قادر کریمی تصریح کرد: عملیات پلیس با شناسایی مخفیگاه متهم در منطقه شاندیز وارد مرحله جدیدی شد و کارآگاهان در بازرسی از این مکان مقادیر زیادی لوازم سرقتی را به همراه قولنامه ای کشف کردند که نشان می‌داد او مکان دیگری را در منطقه رباط طرق مشهد اجاره کرده است. وقتی کارآگاهان با کسب مجوز قضایی از قاضی Judge «ترابیان» این محل را مورد بازرسی قرار دادند یک انبار بزرگ از لوازم سرقتی دیگر کشف و مشخص شد که متهم دستگیر شده با شکستن شیشه خودروها در مناطق احمدآباد، شارستان، سنایی، وکیل آباد و ... لوازم زیادی را شامل لپ تاپ، پوشاک، کفش، لوازم بهداشتی، پزشکی، ابزارآلات، لوازم داخل خودروها، انواع کیف، گوشی تلفن و ... را به سرقت برده است.

وی با بیان این که متهم مدعی است لوازم مسروقه را پس از بسته بندی و با اتوبوس به استان خوزستان ارسال می کرد، افزود: تاکنون چهار نفر در این پرونده دستگیر و حدود 40 شاکی نیز شناسایی شده اند. وی گفت: تحقیقات بیشتر با صدور دستورات قضایی همچنان ادامه دارد. شایان ذکر است: این دزد نامرئی که از دو سال قبل وارد مشهد شده ادعا می کند به تنهایی اقدام به سرقت می کرد و مدام مکان‌های زندگی خودش را تغییر می داد. او از سوی یکی از شعبه‌های مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد نیز تحت تعقیب بود. مقام قضایی از شهروندان خواست برای شناسایی اموال به پلیس آگاهی مرکز مراجعه کنند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند

خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست هم اندیشی و تبادل نظر با قضات دادگستری استان تهران که با حضور علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران و علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران برگزار شد، عملیات «وعده صادق» را افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: اینکه موشک‌های ایرانی از فاصله بیش از هزار کیلومتری از گنبد آهنین رژیم اشغالگر قدس عبور و با موفقیت به هدف اصابت کرده، افتخاری برای هر ایرانی است و به فرموده مقام معظم رهبری ظهور قدرت اراده ملّت ایران و نیرو‌های مسلح در عرصه بین‌المللی و اثبات آن است.

خدائیان در بخش دیگری از سخنانش از فساد به عنوان پدیده‌ای بسیار پیچیده و چند بعدی یاد کرد و با اشاره به روش‌های مفسدین برای سوء استفاده از منافذ فساد، افزود: مبارزه جدی با فساد عزمی همگانی اعم از دولت و قوه قضاییه را می‌طلبد و همکاری و تعامل این دو قوه نقش اساسی در مبارزه با این پدیده خانمانسوز دارد.

وی با تبیین جایگاه سازمان بازرسی در سلامت اداری و مالی کشور به نقش پیشگیرانه این سازمان اشاره و تصریح کرد: گاهی اوقات با ورود سازمان بازرسی کل کشور در یک قرارداد، چند ده میلیون دلار از مبلغ اولیه قرارداد داده می‌شود که این موارد تبدیل به پرونده نشده و به مراجع قضایی ارسال نمی‌شود.

خدائیان با اشاره به نتیجه اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در سال ۱۴۰۲، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات واصله از ثبت اثربخشی‌های سازمان بازرسی در سال گذشته، نتیجه اقدامات این سازمان در حوزه مالی بیش از ۲۸۸ هزار میلیارد تومان بوده و منجر به وصول و استرداد وجوه؛ شناسایی، جلوگیری از فرار مالیاتی و همچنین اخذ مالیات به نفع دولت؛ تسریع در انتقال و جابجایی وجوه و جلوگیری از تضییع اموال و حقوق دولتی شده است. در حوزه اراضی نیز با پیگیری‌های سازمان بازرسی چند صد هکتار به بیت المال بازگشته است

وی در پاسخ به ادعا‌هایی مبنی بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور جرات را از مدیران گرفته است، ادامه داد: وظیفه سازمان بازرسی نظارت بر اجرای صحیح قانون و حسن جریان امور است، بنابراین این سازمان به هر موضوعی ورود می‌کند، به دلیل اجرای درست قانون است و اگر مدیری در محور قانون حرکت می‌کند نباید ترسی از سازمان بازرسی داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی با تأکید بر اینکه این سازمان در کنار مدیران شجاع، پاکدست و مردمی قرار دارد، بیان کرد: از سوی دیگر تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند تا در چارچوب قانون حرکت کرده و از وقوع جرم و تخلف جلوگیری شود.

خدائیان با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور به دنبال نظارت قبل از وقوع سوءجریان است، تصریح کرد: هدف و نیت سازمان بازرسی کل کشور این نیست که به کشف فساد‌ها افتخار کند بلکه اکثر اقدامات اثرگذار سازمان بازرسی قبل از ارتکاب جرم و سوء جریان است. به عنوان مصداق بازرسان این سازمان در اکثر قریب به اتفاق قرارداد‌ها کنار مدیران حضور داشته و راهنمایی می‌کنند تا سوء جریان و تخلفی اتفاق نیفتد.

وی در آستانه ۱۰ اردیبهشت ماه سالروز ابلاغ فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری درخصوص مبارزه همه‌جانبه و سازمان‌یافته با مفاسد مالی و اقتصادی، مروری بر بند‌های این فرمان داشت و تصریح کرد: مقام معظم رهبری قبل از هر مسئولی علم مبارزه با فساد را در کشور برداشته‌اند و در بند اول این فرمان تاکید داشته‌اند که مبارزه با فساد با مخالفت روبرو خواهد شد.

خدائیان با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید اجرای این فرمان را نصب العین خود در مبارزه با فساد قرار دهند، گفت: از فساد همه متضرر می‌شوند؛ هر شخصی حتی کسانی که در دورترین نقطه ایران در یک روستا زندگی می‌کند؛ چراکه فساد مانند موریانه‌ای است که به مرور یک ساختمان را تخریب می‌کند بدون اینکه صدایی داشته باشد و لازم است همه در اجرای فرامین مقام معظم رهبری عزم جدی داشته تا در پیشگاه خدای متعال در پرونده مدیریتی خود سربلند باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور به وظایف و اختیارات سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: طبق ماده ۲ قانون سازمان بازرسی اگر دولت یک سهم نیز در شرکتی داشته باشد یا به نحوی از انحا بر آنها نظارت یا کمک کند، سازمان بازرسی حق نظارت و ورود به آن شرکت را دارد. اما اگر شبهه ایجاد شد که آیا این دستگاه مشمول نظارت سازمان بازرسی است یا خیر، آئین نامه اجرایی قانون سازمان که به تصویب رئیس قوه قضائیه رسیده، تشخیص این موضوع را بر عهده سازمان بازرسی گذاشته است.

خدائیان با تاکید بر تصریح قانون به تسریع در رسیدگی به پرونده‌های سازمان بازرسی کل کشور، خاطرنشان کرد: در قانون تصریح شده است که پرونده‌های سازمان بازرسی در دیوان عدالت، مراجع قضایی و هیات‌های تخلف اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شود و اگر نیاز به تمدید داشت علت آن قید شود ولی گاهی در برخی مراجع قضایی این مهم مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

خدائیان ادامه داد: همچنین قانون سازمان بازرسی برای پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرایی گذاشته است و مدیر دستگاه مکلف است ظرف ۱۰ روز پیشنهاد را اجرایی کند و اگر تخطی کرد و منجر به عمل خلاف قانون شد، جرم محسوب می‌شود و مجازات انفصال برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون دستگاه‌ها مکلف هستند کلیه اسناد و مدارک را در اختیار سازمان بازرسی قرار دهند افزود: اگر دستگاه‌ها به این موضوع عمل نکنند، جرم است. بعضا ما به دستگاه ورود کرده‌ایم و دستگاه مقاومت کرده و اسناد را در اختیار سازمان قرار نمی‌دهد که منجر به تشکیل پرونده و ارسال به مراجع قضایی شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: اگر سازمان بازرسی پرونده تشکیل داده و مرجع قضایی تشخیص دهد که تضییع اموال دولتی صورت گرفته است، دادستان بایستی ضمن تعقیب کیفری متهمان، در صورت احراز خسارت و ضرر زیان راسا جبران آن را بدون پرداخت هزینه دادرسی درخواست کند.

وی ادامه داد: اگر دولت در یک شرکت غیردولتی سهم داشته باشد هر چند سهمش کم باشد و تضییع حقوق دولتی صورت گرفته باشد نیازی به شکایت مدیر آن شرکت یا سازمان بازرسی کل کشور نیست و دادستان می‌تواند مستقیما ورود کند.

خدائیان در خصوص نیاز پرونده به ارجاع به کارشناس، بیان کرد: چنانچه در پرونده‌ای نیاز به کارشناس وجود داشت، همکاران سازمان بازرسی به عنوان کارشناس بی طرف آمادگی همکاری دارند و نیازی به ارجاع به کارشناس نیست.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به روند تهیه گزارش‌های سازمان گفت: در گزارش‌های سازمان بازرسی علاوه بر بازرس، سربازرس، معاون بازرسی امور، بازرس کل امور و بازرس قضایی نظر می‌دهند و بعد از این مرحله از معاونت تخصصی به معاونت حقوقی می‌رود که کارشناسان آن اکثرا دکترای حقوق هستند؛ بنابراین در هر پرونده سازمان دو الی سه نفر از قضات باسابقه نظر می‌دهند و بعد از طی این مراحل پرونده از سازمان خارج می‌شود.

وی با اشاره به استقرار دبیرخانه موضوع ماده ۶ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد در سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، حکمی وجود دارد مبنی بر اینکه قضات مکلف هستند در اتهاماتی مانند اختلاس، ارتشاء، تبانی و امثال آن که مرتکب محکوم به دو سال حبس یا بیشتر می‌شود، مراتب را به سازمان بازرسی اعلام کنند و در سازمان بازرسی هیاتی متشکل از نماینده سازمان بازرسی، نماینده قوه قضائیه، نماینده وزارت اطلاعات، نماینده وزارت اقتصاد و دارایی، نماینده بانک مرکزی، نماینده اتاق تعاون و بازرگانی تشکیل و موضوع در این هیات بررسی می‌شود و در صورت احراز محکومیت کیفری محکوم علیه یکسری محرومیت‌ها در خصوص آنها اعمال می‌شود.

خدائیان در پایان با استقبال از برگزاری مستمر نشست‌های مشترک سازمان بازرسی با قضات دادگستری گفت: رئیس قوه قضائیه بعد از مقام معظم رهبری بیشترین دغدغه مبارزه با فساد را دارند و عملکرد ایشان نشان داده است که با هرگونه فساد داخل قوه قضائیه و خارج از قوه قضائیه بدون اغماض برخورد می‌کند و سازمان بازرسی کل کشور هم با این دید کنار دستگاه قضایی است و امید دارم با همکاری همدیگر دست معدود افرادی که به دنبال خیانت به ملت هستند، از بیت المال کوتاه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • سرقت ۳۰۰ میلیارد ریال طلا در البرز/ سارقان دستگیر شدند
  • متروسواران بخوانند؛ شگرد عجیب سرقت که تازه کشف شد!
  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • شگرد عجیب سرقت در مترو
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟