Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛  شركت سهامی پتروشیمی خراسان، بزرگترین مركز تولید محصولات شیمیایی شمال و شمال شرق كشـور، در اردیبهشـت سال 1371 در بجنورد، مركز استان خراسـان شمالی تأسیس و از خرداد 1375 با آغـاز فعالیت‌های بهره‌ برداری در لیست بنگاه های صنعتی و تولیدی كشور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مجتمع با بهره‌ گیری از آخرین متدهای علمی و تكنولوژیك و با تركیبی از نیروی انسانـی جوان، متخصص و كارآمد از نخستین روزهای بهره‌ برداری نیل به اصل خودكفایی را به عنوان هدف غایی در امـر تولید سرلوحـه كار خود قرار داد.

 پایبندی به این تفكر و دستیابی به ایده‌آل‌های آن، بویژه در سال‌های اخیر از مجتمع پتروشیمی خراسان چهره‌ای مقبول و مطرح در سطوح ملی و فرا ملی ترسیم کرده است.

این مجتمع در 17 كیلومتری جاده اصلی بجنورد - شیروان، در زمینی به مساحت 200 هكتار شامل: 30 هكتار محوطه‌های صنعتی، 40 هكتار محوطه‌های عمومی و غیرصنعتی و 130 هكتار فضای سبز احداث گردیده و با 939 متر ارتفاع از سطح دریا در موقعیت 37 درجه و 31 دقیقه عرض شمالی و 57 درجه و 30 دقیقه طول شرقی قرار گرفته است.

 

صادرات پتروشیمی خراسان به 11 کشور دنیا

موسوی مدیرعامل شرکت مجتمع پتروشیمی خراسان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ گفت: امسال پتروشیمی خراسان توانست بیش از تعهد خود و بیش از ظرفیت اسمی تولید  داشته باشد. ظرفیت اسمی اوره سالانه 500 هزار تن و ظرفیت اسمی کریستال ملامین سالی ۲۰ هزارتن است.همچنینپیش بینی می کنیم تولیدات پتروشیمی خراسان تا پایان امسال به بیش از یک میلیون تن برسد.

موسوی افزود: در حال حاضر محصولات این مجتمع به 11 کشور دنیا از جمله هند ، سریلانکا ،مالزی،عراق، اسپانیا ، ایتالیا و آلمان صادر می شود.

مدیرعامل شرکت مجتمع پتروشیمی خراسان ادامه داد : با گذشت بیش از دو دهه از عمر پتروشیمی خراسان توانسته ایم هزار و 400 نفر از جوانان این منطقه را مشغول به فعالیت کنیم.

وی تصریح کرد: قرار بود در طرح توسعه فاز 2 بتوانیم اشتغال زایی را دوچندان کنیم که به دلایلی چون عدم موافقت سهامداران و مشکل  کمبود منابع آبی در این منطقه فعلا موفق به اجرای این طرح  نشده ایم.

خانلقی رئیس مجتمع پتروشیمی خراسان نیز در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ گفت:پتروشیمی خراسان امسال توانسته است  بیش از 107 درصد تولیدات متعهد شده استان را تامین کند.

وی با بیان اینکه صادرات محصولات پتروشیمی تقربیا 50 به 50 است ، اظهار کرد: ابتدا نیازمندی های داخل کشور را تامین می کنیم و بعد به کشورهای هدف صادرات  انجام می شود .

نیکخواه رئیس واحد تعمیرات مجتمع پتروشیمی خراسان  نیز در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بجنورد؛ گفت: سال گذشته این مجتمع با هدف و تخصص مهندسین و همچنین شرکت های دانش بنیان کلیه مراحل ساخت و مراحل تجهیزات سیستم های کنترل را به انجام رساند که همین موضوع باعث افزایش تولیدات مجتمع شده است.

وی افزود : برای تعمیر یکی از دستگاه ها در واحد اوره نیاز بود که شرکتی از آلمان  بیاید اما این مهم با همکاری بازرس فنی و جوشکاران داخلی  انجام گرفت.

قاسم رضا حیدری رئیس نیروگاه مجتمع پتروشیمی خراسان  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ با اشاره به اهمیت تعمیر نیروگاه برای افزایش تولیدات گفت: تعمیرات یک پروژه حساس و خیلی مهم برای پتروشیمی است و نیروگاه به عنوان قلب تپنده این مجتمع محسوب می شود.

وی افزود: کاهش عملکرد نیروگاه باعث کاهش تولید شده بود که ما در سال اخیر توانستیم سیستم کنترل را ارتقا دهیم و تولیدات را افزایش دهیم.

 احسان رامبد مدیر بهره برداری مجتمع پتروشیمی خراسان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ گفت: در واحد آمونیاک حدود 275 هزار و پانصد تن، در واحد اوره مذاب 471 هزار تن ، در واحد ملامین نزدیک به 17 هزار تن تولید داشته اند .

وی همچنین گفت: خوشبختانه کلیه واحدها به صورت نرمال در 9 ماهه اول سال در سرویس بوده اند و هیچگونه توقف تولید نداشته است.

تولیدات پتروشیمی، 60 درصد صادرات خراسان شمالی

یحیی نیکدل رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ گفت: بیش از 50میلیون دلار تولیدات پتروشیمی، محصولات پتروشیمیایی است که 60 درصد صادرات استان را شامل می‌شود.

وی  افزود: ارزش دیگر صادرات استان شامل محصولات فولادی، پودر آلومینیوم، سیمان و سایر محصولات ساختمانی، 25 میلیون دلار است.

 نیکدل گفت: از مجموع 363 واحد صنعتی و تولیدی استان، 194 واحد فعال، 95 واحد نیمه فعال و 74واحد غیرفعال است.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان داشت: از 229 پروانه بهره‌برداری در حوزه معدن خراسان شمالی، 126 پروانه فعال و نیمه فعال است که در این واحدها 13 هزار و 500 اشتغال مستقیم ایجاد شد.

وی افزود: پتروشیمی خراسان، روزانه هزار و 500تن اوره، هزار تن آمونیاک و نیز سالانه 20 هزار تن کریستال ملامین تولید می کند.سال گذشته 470هزارتن اوره، 300هزارتن آمونیاک و 19 هزار تن ملامین، در پتروشیمی خراسان تولید شد.

پتروشیمی خراسان برای پنجمین بار واحد نمونه کیفی استاندارد شد

فهيمه مهمان نواز، مديركل استاندارد استان خراسان شمالی نیز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ گفت: امسال پتروشیمی خراسان برای پنجمین بار واحد نمونه کیفی استاندارد را از آن خود کرد.

وی گفت: انجام مجموعه اقدامات اصلاحی در واحد اوره اعم از اصلاح سیستم داستینگ، توزین، ساختمان غربال، تزریق UF سبب برگزیده شدن این واحد صنعتی از سوی اداره کل استاندارد خراسان شمالی شده است .

سرعت بی سابقه تغییر الگوهای جهانی تجارت و پیشرفت های حاصل از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، باعث شده که تجارت به طور بی وقفه در حال دگرگونی باشد.در این شرایط جدید، رقابت در میان تعداد فزاینده رقبا برای کسب درآمد با محدودیت مواجه خواهد بود و بدون چاره اندیشی برای آینده، هیچ حاشیه امنیتی برای بقا در بازار وجود نخواهد داشت و موقعیت های منحصر بفرد ایجاد درآمد همواره از جانب رقبا در معرض تهدید قرار دارند. ازاین رو شرکت ها باید تلاش کنند تا مزیت های رقابتی خود را حفظ کنند.

پتروشیمی خراسان توانسته از ابتدای تاسیس خود با مدیریت هزینه، تکنولوژی و بازار تولیدات خود را افزایش، و سکوی نخست تولیدات را به خود اختصاص دهد البته هر چند که می تواند با طرح توسعه خود گام های موفقیت خود را دوچندان کند.

گزارش: فاطمه نیستانی

انتهای پیام/آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۲۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است

به گزارش خبرنگار خبرگزای علم و فناوری آنا، رضا قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار برگزار شد با اشاره به ایجاد و تشکیل ستاد سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی اظهار کرد: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه همه جانبه و پیشرفت جامعه به‌عنوان مسیر جامع برای مجموعه عظیم این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.

وی افزود: برای دستیابی به نتایج مناسب راه‌کنش‌ها و اقدامات سند تحول و تعالی دانشگاه، باید پروژه‌های مصوب مربوطه در شورای استانی مبنای ارزیابی باشد. این سند سکوی جهش از دانایی به توانایی است که در بستر دانشگاه به منصه ظهور خواهد رسید، برای گام برداشتن در راستای اهداف و فعالیت‌های این سند باید به صورت پروژه‌های عملیاتی مبتنی بر آمایش منطقه و مبانی اصولی تدوین، طراحی و عملیاتی شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان نقش دانشگاه‌ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه‌ای، الزام موفقیت در این عرصه را آمایش منطقه‌ای دانست و عنوان کرد: سند تحول و تعالی با ارزیابی تخصصی سه حوزه شورای گسترش و آمایش، مرکز نظارت و ارزیابی و حوزه برنامه و بودجه دانشگاه با ارزیابی تدوین و ارائه و به‌عنوان مسیر توسعه مطرح شد.

لزوم ارائه برنامه‌ با نتایج تحولی توسط نخبگان دانشگاه

معاون طرح و برنامه مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: توقع از منابع انسانی فرهیخته و نخبگانی در دانشگاه ارائه برنامه‌هایی است که نتایج تحولی به همراه داشته باشد.

علیرضا طوسی با تأکید بر ارائه راهکار و برنامه بر اساس طرح و برنامه، اضافه کرد: با این دستور کار مسیر دستیابی به اهداف متعالی دانشگاه در عرصه توسعه و پیشرفت کشور هموار خواهد بود. اقداماتی که از سوی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌پذیرد باید با نگاه تحولی باشد. برای اولویت‌بندی پروژه‌های دانشگاهی باید علاوه بر کلان و خرد بودن آن به تحول آفرین بودن و راهبردی بودن آن توجه ویژه داشته باشیم.

تحرک‌بخشی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی با اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه

مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نتایج سند تحول و تعالی دانشگاه را تحرک‌بخشی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت‌ها در واحد‌ها و مراکز دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان دارای ویژگی‌های ویژه و متنوع است، استفاده از این قابلیت می‌تواند برای توسعه و پیشرفت یک فرصت و مجال ایده‌آل باشد.

محسن امینی ادامه داد: برنامه‌های زیرمجموعه بستر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، مبنا و اساس پویایی، تحرک و تحول دانشگاه است و با استفاده از هم‌فکری و هم‌افزایی به منصه ظهور خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دانشگاه به عنوان رکن اصلی تحولات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... بر اساس نوآوری و تولید علم در جوامع است، توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه عظیم دانشگاهی با داشتن ظرفیت نخبگانی هیئت علمی و دانشجویان توانمند، بستر مناسب و مطلوب را برای تولید علم در همه حوزه‌ها را داراست.

ارائه طرح و پروژه با استفاده از برنامه‌های استراتژیک

دبیر ستاد سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به مواجه استان با مشکلات و مسائل جدی در حوزه پژوهش و تحقیقات، بیان کرد: برنامه‌ریزی و ارائه طرح و پروژه باید با بهره‌مندی از برنامه‌های راهبردی و استراتژیک همراه باشد.

علی پالیزبان مطرح کرد: برنامه‌هایی که توسط واحد‌ها و مراکز دانشگاهی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه طراحی می‌شود باید با نگاه مأموریت‌گرایی و شناسایی ظرفیت و نیاز‌های منطقه باشد. بسترسازی و اجرایی‌سازی برنامه‌های سند تحول و تعالی دانشگاه مستلزم شناسایی و ارزیابی مسائل و مشکلات است. آمایش منطقه‌ای باید به‌عنوان شاخص و مبنا اساسی برای برنامه‌های دانشگاه در دستور کار قرار بگیرد.

راه‌کنش‌های سند تحول و توسعه دانشگاه مسیری برای توسعه هر منطقه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت استان و این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های بکر و منحصر به فردی بوده که نیازمند نگاه تخصصی و نخبگانی برای عملیاتی و اثربخش شدن است.

کامبیز نرماشیری افزود: تلاش‌های ارزشمندی در راستای تبیین اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان انجام پذیرفته و منتج به تحول در برنامه‌ها، طرح‌ها و راهکار‌های واحد‌ها و مراکز دانشگاهی شده است.

وی تبین کرد: راه‌کنش‌های موجود در سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی که در نتیجه مطالعات علمی، تحقیقاتی و بررسی شده توسط استادان و نخبگان بوده، ترسیم کننده مسیر عقلایی و منطقی برای توسعه هر منطقه است و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برای رسیدن به اهداف این برنامه‌ با اهتمام جدی، طراحی و تدوین پروژه‌های کارآمد بر اساس نیاز و ظرفیت استان را در ماه‌های اخیر در دستور کار قرار داده است.

به گزارش آنا، در این جلسه طرح‌ها و پروژه‌های واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با ارائه جزئیات برنامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • امیدآفرینی در درآمد غیرشهریه‌ای با محصولات نوآورانه و فناورانه
  • امیدآفرینی در درآمدزایی غیرشهریه‌ای با استفاده از محصولات نوآورانه و فناورانه