Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین شب خاطره یاران انقلاب با هدف معرفی چهره های انقلابی بازاری و اصناف در بندرعباس برگزار شد و از حماسه آفرینان این عرصه تقدیر به عمل آمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛انوشیروان پیشدار، رئیس حوزه هنری هرمزگان شب گذشته در یادواره شب خاطره یاران انقلاب با اشاره به محوریت این یادواره، اظهار کرد: این برنامه برای تقدیر از انقلابیان بازاری و خصوصا مرحوم علی مظفری که از معتمدان بازار و فعالان عرصه انقلاب بود، برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه هنری هرمزگان با تاکید بر نقش بازاریان پیروزی انقلاب، تصریح کرد: بازاریان و کسبه در رشد اندیشه های انقلاب در میان مردم تلاش بسیار زیادی کردند و ما مسئولان برای قدردانی از این مبارزان، آن طور که شایسته است تلاش نکرده ایم و برای جبران این مسئله قصد انتشار کتابی با مضمون خاطرات انقلابیون در سال آینده را داریم.

پیشدار با تاکید بر هدف از چاپ و انتشار این کتاب، عنوان کرد: نسل جوان 39 سال از انقلاب فاصله گرفته و دور بودن جوانان از انقلاب و فضای آن موجب دور افتادن این نسل از ارزش های انقلاب شده است.

بازاریان کمر شاه را شکستند

محمدحسن فروزان نژاد، رییس ستاد اقامه نماز استان هرمزگان در یادواره شب خاطره یاران انقلاب با اشاره به اینکه یادآوری خاطرات انقلاب با ارزش ترین و مهمترین کاری است که می توان انجام داد، اظهار کرد: اگر از بازگو کردن خاطرات انقلاب غافل شویم نسل سوم از موضوعات و اتفاقات انقلاب بی اطلاع می ماند.

رییس ستاد اقامه نماز با تاکید بر آسان به دست نیامدن انقلاب، تصریح کرد: انقلاب را راحت به دست نیاورده ایم که بخواهیم به راحتی آن را از دست بدهیم و برای حراست از آن باید بدانیم که برای به پیروز شدن این انقلاب چه اقداماتی صورت گرفته است.

فروزان نژاد با اشاره به نقش شهید حقانی در پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: شهدایی چون حقانی را نباید از یاد برد چرا که آنان گوش به فرمان امام خمینی (ره) بودند و با خط دهی و انتقال بیانات حضرت امام به مردم بندرعباس در پیروزی انقلاب نقش به سزایی داشتند و با اقدامات بازاریان کمر شاه را شکاندند.

وی با بیان اینکه بازاریان برای حفظ چارچوب های انقلاب باید تلاش کنند، اظهار کرد: نمی توان از انقلاب حرف زد و پایگاه های شکل گیری اندیشه های انقلابی یعنی مساجد را خالی گذاشت و به فکر سنگرهای انقلاب نبود.

رییس ستاد اقامه نماز با اشاره به نقش رهبری در انقلاب، تصریح کرد: دشمن ما با آگاهی از نقش موثر رهبری در جامعه، ایشان و دنبال کنندگان راه رهبری را نشانه گرفته اند و نقل خاطرات انقلابیون از ضرورری ترین کارها برای آگاه سازی مردم است.

فروزان نژاد با تاکید بر دگرگونی اوضاع روستاها و نقاط دور افتاده کشور بعد از انقلاب، بیان کرد: پهلوی با برگزاری جشن های دوهزار و 500 ساله در شیراز، خرانه های کشور را دور می ریخت این درحالی بود که روستاهای اطراف شیراز از داشتن ابتدایی ترین امکانات محروم بودند.

برپایی 60 دانشگاه علوم پزشکی بعد از پیروزی انقلاب

احمد پویافر، فرماندار بندرعباس در یادواره یادواره شب خاطره یاران انقلاب با اشاره به چهره های گمنام انقلابی، اظهار کرد: بسیاری از افراد در جریان انقلاب حضور داشتند اما علاقه ای به مطرح شدن ندارند اما ناشناخته بودن آنان باعث نادیده گرفتن زحمات این اشخاص برای انقلاب اسلامی نمی شود.

پویافر با اشاره به روند رو به رشد کشور بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، بیان کرد: در 50 سال حکومت رژیم پهلوی بر ایران تنها هشت دانشگاه علوم پزشکی داشتیم اما با پیروزی انقلاب و بنا شدن این نظام بر پایه های علم این تعداد به بیش از 60 دانشگاه علوم پزشکی رسیده است.

برنامه که با خاطره گویی حسن شریفی، حمید اسلام زاده، صادق وجدانی و محمد رزم که از انقلابیون بازاری بودند ادامه یافت و با اعطای هدایا به پایان رسید.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز گتوند برگزار گردید

حجت الااسلام فتحی نیا، امام جمعه گتوند گفت: اگر آرامش، لذت و خوشحالی حقیقی را بخواهیم باید مسیری را برویم که شهدا رفتند، برگزاری یادواره شهدا نیاز ماست و ما نیاز داریم به زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا 

سردار حاجتی مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت: ابرقدرت‌های دنیا به خاک ما حمله کردند، و فرزندان این آب و خاک در عملیات‌های مختلف مثل والفجر ۸ آنها را زمین زدند و نگذاشتند حتی یک وجب از خاک این سرزمین را جدا کنند.

در ۳۱ شهریور سال ۵۹ ارتش بعث عراق آمده بود که سه ساعته خرمشهر را تصرف کند و گفته بودند آمده‌ایم که بمانیم، سه روزه خوزستان را تصرف خواهیم کرد و ۷ روزه جمهوری اسلامی را ساقط، ولی کاری از پیش نبردند، چون خدا خواست که این کشور و انقلاب بماند.

یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز شهرستان گتوند شامگاه سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، با حضور سردار حاجتی مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های اسلامی خوزستان، امام جمعه و فرماندار شهرستان گتوند، بخشدار مرکزی و بخشدار بخش عقیلی مسئولان ادارات، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم شهید پرور شهرستان گتوند در محل ناحیه مقاومت گتوند برگزار گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • همایش «یاد یاران» در بیجار برگزار می‌شود
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز گتوند برگزار گردید
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • یادواره ۴۵ شهید کارگر در تربت جام برگزار شد