Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا-رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه حدود 60 تفاهم نامه با دانشگاه های معتبر دنیا دارد که بیشتر آنها منجر به قرارداد شده است.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احمد معتمدی در مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیادهای علمی این دانشگاه گفت: ارتباط بین المللی دانشگاه بیشتر با 100 دانشگاه برتر دنیا است و اکنون با 60 دانشگاه تفاهم نامه همکاری داریم که بیشتر آنها منجر به قرارداد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: همچنین پروژه های مشترک اساتید این دانشگاه با دانشگاه های معتبر بین المللی رو به افزایش است.
معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر 14 هزار دانشجو دارد، افزود: جزء اولین دانشگاه های کشور هستیم که برنامه راهبردی تدوین کردیم و اکنون برنامه اجرایی داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر توسعه متوازن اظهار کرد: برنامه داریم در سال های آینده جزء 200 دانشگاه برتر دنیا قرار گیریم، رسیدن به این هدف ساده نیست؛ اما گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است.
معتمدی اظهار داشت: این دانشگاه طی سال های گذشته علاوه بر رشد در حوزه آموزشی و پژوهشی در زمینه های رفاهی، تغذیه و خوابگاه نیز ارتقا خوبی داشته اما همچنان از ایده آل ها فاصله داریم.
وی گفت: بخش عمده بودجه دانشگاه ها وابسته به بودجه های دولتی است که باید از طریق قراردادهای پژوهشی و فناورانه بتوانیم بخشی از بودجه مورد نیاز خود را تامین کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: قراردادهای صنعتی این دانشگاه دو برابر شده است اگرچه این قراردادها سود زیادی ندارد تا حدودی می تواند به بودجه دانشگاه کمک کند.

***مدل پذیرش دانشجو را باید تقاضا تعیین کند
رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: طی یک دهه گذشته بیشتر رشد علمی و آموزشی کشور در حوزه علوم فنی و مهندسی و متوسط این رشد حدود 22 درصد بوده است.
دکترابراهیم خدایی افزود: براساس آمارهای موجود درصد کل تولیدات علمی ما در جهان 1.9 است درحالیکه ایران تنها یک درصد کل جمعیت دنیا را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان سنجش عنوان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته میزان پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیشتر از مقطع کارشناسی است به طور مثال در سال 96 این دانشگاه هزار و 537 دانشجو در مقطع کارشناسی و هزار و 753 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد جذب کرده است.
وی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه قبولی دانشجویان در مقطع دکتری جزء 5 دانشگاه اول کشور است.
رئیس سازمان سنجش گفت: مدل پذیرش دانشجو را باید تقاضا تعیین کند و این مدل براساس کیفیت دانشگاه ها تعیین می شود.
خدایی با اشاره به تعدد قوانین و سهمیه ها برای کنکور سراسری در کشور، افزود: هر سهمیه ای که داده می شود ظرفیت دانشگاه های خوب را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی با بیان اینکه تعداد بالای دانشجو در کشور را باید قدر بدانیم، اضافه کرد: هیچ کشوری نیست که مردم آن به این میزان برای آموزش عالی استقبال داشته باشند و هزینه کنند و همین امر وظیفه دانشگاه‌ها را بیشتر و مهم‌تر می‌کند. ما در تولیدات کمّی بسیار خوب پیش رفته‌ایم اما باید به سمت کاربردی کردن برای حل مسائل کشور برویم.
در پایان این مراسم، 50 نفر از دانشجویان ممتاز دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در مسابقات المپیاد حائز رتبه برتر شده بودند توسط رئیس دانشگاه و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تقدیر شدند.
علمی**9157**1440
تنظیم: منصوره شوشتری** انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال