Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  بی‌طرف، معاون وزیر نفت در امور پژوهشی و فناوری صبح امروز در مراسم‌ افتتاح درایو دور‌ متغیّر که در مرکز انتقال نفت ری (شاهرود) برگزار شد اظهار کرد: امروزه نقش این پروژه در سیستم‌های انتقال و تبدیل‌ آن بسیار‌ پر رنگ‌ است‌ و خوشبختانه‌ تلاش‌های بومی زیادی به وسیله متخصصان‌ جهاد دانشگاهی‌ در زمینه علم و فناوری و صنعت انجام شده است که این مسئله نشان‌دهنده توان بالای کسب دانش بومی به وسیله نخبگان‌ ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  انجام پروژه‌های مطلوب در شرکت‌های دانش‌بنیان

 وی ادامه داد: پروژه‌های خوبی در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده است و موضوع پژوهش و توسعه فناوری‌ در وزارت نفت مورد توجه جدی قرار دارد و خوشبختانه بخش‌های مختلف‌ این وزارتخانه‌ به مسئله‌ علم و فناوری‌ توجه ویژه‌ای دارد.

 بی‌طرف با اشاره به اینکه در قالب پروژه‌های مختلف، شرکت‌های دانش‌بنیان‌ اقدامات خوبی را انجام داده‌اند و نتایج خوبی به دست آمده است، عنوان کرد: رویکرد‌ خوبی در وزارت نفت جاری است، ایرادات نظام جامع پروژه و فناوری که دچار مشکلات و تمرکزگرایی‌ شدیدی‌ شده بود در نظام جامع جدید‌ رفع و فرآیندهای طولانی انجام پروژه‌ها به وسیله صدور یک بخشنامه در اوایل امسال برطرف شد.

سطح بندی مالی پروژه‌های وزارت نفت 

 وی اضافه کرد: ما در وزارت نفت پروژه‌ها را از نظر مالی سطح‌بندی‌ کردیم بطوریکه پروژه‌هایی که 3 برابر سقف تعیین‌ شده‌ هزینه دارد، قابلیت اجرا در شرکت‌های فرعی را دارد؛  پروژه‌هایی که تا 10 برابر سقف تعیین شده هزینه دارد‌ باید در شرکت‌های اصلی انجام شود‌.

 پروژه‌های 3 میلیاردی باید در  هیئت مدیره شرکت ملی نفت به تصویب برسد

معاون وزیر نفت در امور پژوهشی و فناوری با بیان اینکه پروژه‌هایی که هزینه‌اش بالغ بر 3 میلیارد و 300 میلیون است باید به وسیله هیئت مدیره شرکت ملی نفت به تصویب برسد و اجرایی شود، تأکید کرد: پروژه‌هایی که هزینه‌های اجرایی شدن آنها بیش از 3 میلیارد و 300 میلیون است باید در کمیسیون‌های تخصصی در وزارت نفت ارزیابی‌ شود.

 وی ادامه داد: نظام‌نامه‌ پژوهشی وزارت نفت طی 6 ماه آینده به تصویب وزیر نفت‌ می‌رسد و دستورالعمل‌ آن به سازمان‌های ذی‌ربط ابلاغ می‌شود تا فرآیند انجام پروژه‌های صنعت نفت با سرعت بیشتری انجام شود.

 بی‌طرف‌ ادامه داد: در صنعت نفت علاوه بر پژوهشکده صنعت نفت حجم زیادی از کارها از طریق‌ برون‌سپاری، شرکت‌های دانش‌بنیان‌ و به وسیله دانشگاه‌ها انجام‌ می‌شود و سعی شده تا پروژ‌ه‌های کاربردی که بر اساس نیاز کشور است در اولویت‌ اجرا‌ قرار بگیرد.

سپردن پروژها به شرکت‌هایی با توان مالی بالا

 وی ادامه داد: بر اساس‌ دستورالعمل‌ جدید‌ پروژه‌ها به شرکت‌هایی که از توان مالی و اجرایی لازم برخوردار بوده سپرده می‌شود تا اهداف پژوهشی محقق شود.

 بی‌طرف با اشاره به اینکه در سال گذشته شاخص پژوهشی تعریف شده تا یک درصد منابع صرف پژوهش شود، تأکید کرد: یک درصد بودجه عملیاتی شرکت‌های ذی‌ربط به حوزه فناوری اختصاص پیدا می‌کند تا کارهای خوبی در این زمینه‌ انجام شود‌ و این مسئله‌ بر اساس صرف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و در راستای تقویت توانمندی‌ فناوری و پیشرفت کشور است.

 وی یادآور شد: در شرایط فعلی‌ برای انجام پژوهش با مشکلاتی روبرو هستیم‌ که برای دستیابی به دانش روز دنیا باید اراده آهنین داشته باشیم‌.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری