Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، «بیژن زنگنه» امروز (سه شنبه) در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری توسعه حمل و نقل ریلی شهری (مترو) میان شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و شهرداری تهران، اظهار داشت: وزارت نفت به ازای هر مسافری که به مترو افزوده می شود، 9.8 سنت به مترو پرداخت خواهد کرد که پرداخت آن از محل صرفه جویی انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: این پرداخت بر اساس ماده 12 قانون رفع موانع تولید، خرید صرفه جویی است.
زنگنه با بیان اینکه صرفه جویی به دو شکل انجام می شود، افزود: صرفه جویی موجب کاهش واردات و افزایش صادرات فرآورده ها می شود.
وزیر نفت یادآور شد: براساس این طرح، تعداد واگن‌های متروی تهران از1300 واگن به 2300 واگن افرایش می یابد.
وی تصریح کرد: براساس قانون، باید پول را پس از تحقق صرفه جویی پرداخت کنیم و نمی توان پیش پرداخت کرد.
وزیر نفت به مشکلات ترافیکی تهران اشاره کرد و ادامه داد: برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک باید حمل و نقل عمومی را توسعه داد.
زنگنه با بیان اینکه تفاهمنامه امروز بر اساس بند ق قانون بودجه امضا شده است، گفت: اساس این قانون، بر صرفه جویی قرار دارد، یعنی باید صرفه جویی محقق شود تا وزارت نفت هزینه مقرر شده را پرداخت کند.
وی به صرفه جویی حاصل از نوسازی کامیون ها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در صورتی که در هر سال 100 هزار کیلومتر پیمایش انجام شود، 9 هزار دلار صرفه جویی در سوخت تحقق می یابد که طبق قانون آن را پرداخت می کنیم.
وزیر نفت با بیان اینکه متاسفانه آلاینده ترین کامیون ها در کلانشهرها کار می کنند، افزود: با ورود هر کامیون جدید، 2 کامیون فرسوده اوراق خواهد شد.
زنگنه با بیان اینکه با خودروسازان نیز برای توسعه خودروهای گازسوز مذاکراتی داشته ایم، اضافه کرد: تاکسی ها باید پایه موتور گازسوز داشته باشند نه اینکه «سر هم بندی شده» گازسوز شوند.
وی گفت: برخی دستگاه ها انتظار داشته اند که برای اجرای طرح های صرفه جویی، پیش پرداخت داشته باشیم که اینگونه نیست و بر اساس قانون باید پس از تحقق صرفه جویی، معادل آن پرداخت شود.
بنا به این گزارش، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و شهرداری تهران با هدف اجرای طرح توسعه حمل ‌و نقل ریلی شهری (مترو)، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
این تفاهم‌نامه صبح امروز (سه شنبه) با حضور وزیر نفت و شهردار تهران در ساختمان مرکزی وزارت نفت منعقد شد.
این تفاهمنامه در چارچوب ماده 12 قانون رفع موانع تولید، به امضای «علی وکیلی» مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و «محسن پورسید آقایی» معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران رسید.
مدت این تفاهم‌نامه که در 11 ماده تهیه شده، از تاریخ امضا و ابلاغ آن از سوی «شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت» به «شهرداری» یک سال است و در صورت توافق دو طرف قابل تمدید خواهد بود.
به استناد ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394و آیین‌نامه اجرایی آن، طرح «توسعه حمل‌ونقل مسافر با قطار شهری در تهران و هشت کلانشهر اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه، مشهد، کرج و قم» از سوی وزارت نفت پیشنهاد و پس از تصویب در شورای اقتصاد، به شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت تکلیف شده است.
«طرح توسعه حمل‌ و نقل مسافر با قطار شهری در تهران و هشت کلانشهر» با اهداف بهبود و ارتقای سفرهای درون‌شهری با مترو، دستیابی به اهداف قانون توسعه حمل‌ و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت و کاهش مصرف سوخت (بنزین، نفت گاز و سی.‌ان‌.جی) و کاهش انتشار آلاینده‌های زیست محیطی اجرا خواهد شد.
در این طرح، تعداد 2 هزار دستگاه واگن جدید (هزار دستگاه در تهران و هزار دستگاه در کلانشهرها) در سال‎های 1396 تا 1400 به ناوگان مترو تهران و کلانشهرها اضافه خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد

محدثی نژاد مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: پرونده حمل ۲۸ هزار و ۷۰۰ لیتر نفت گاز خارج از ضوابط تعیینی به ارزش ۸۶۰ میلیون تومان در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.

او افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده، متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۱۶ میلیون تومان محکوم کرد.

محدثی نژاد بیان کرد: شعبه همچنین به دلیل اینکه ارزش وسیله نقلیه بیش از ارزش کالای قاچاق است، حکم به پرداخت ۸۵۸ میلیون تومان معادل ارزش سوخت، صادر و متهم را جمعاً به پرداخت ۲ میلیارد و ۵۷۴ میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی تصریح کرد: این پرونده مربوط به محموله‌ سوختی است که مأموران نیروی انتظامی در محور قاین - بیرجند از یک دستگاه تریلی، کشف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • قاچاقچی سوخت ۲۵ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال جریمه شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد