Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: با انجام تفاهم‌نامه با بیمه صندوق روستایی و عشایر در سال‌جاری بیش از 10 هزار زن مازندران زیر چتر بیمه قرار گرفتند.به گزارش بلاغ، مریم جمشیدی در حاشیه بازدید از جشنواره توانمندی زنان روستایی در شهرستان جویبار اظهار کرد: توسعه مشاغل خانگی یکی از موضوعاتی بود که در دولت به حد مطلوبی به آن پرداخته‌ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه فرهنگ به همراه خود اصالت می‌آورد افزود: فرهنگ همراه با اصالت است و هیچ تمدنی پایدار نمی‌ماند مگر اینکه پایه‌های فرهنگی محکمی داشته باشد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: سبک زندگی امروز ما روح ندارد که باعث آشفتگی فکری در درون ما شده است.

این مسئول با اشاره به بیمه 10 هزار زن مازندرانی در سال جاری گفت: با انجام تفاهم‌نامه با بیمه صندوق روستایی و عشایر در سال 96 بیش از 10 هزار زن مازندرانی زیر چتر بیمه قرار گرفتند.

جمشیدی بیان کرد: تمام زنان و مردانی که تا به امروز زیرپوشش هیچ بیمه‌ای نبودند می‌توانند با مراجعه به اولین کارگزار بیمه کشاورزی روستایی و عشایر زیرپوشش این بیمه قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه روستا فرصتی است که دیده نمی‌شود اظهار کرد: بانوان روستایی می‌توانند با حداقل سرمایه با تشکیل صندوق خرد زنان روستایی پس از چند ماه گردش مالی به صندوق توسعه ملی می‌پیوندند و دو برابر سرمایه صندوق روستایی توسط دولت پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران افزود: تاکنون بیش از 56 تعاونی زنان در استان مازندران ساماندهی شده است.

این مسئول با اشاره به حمایت دولت در مسئله اشتغال روستایی عنوان کرد: هر بانویی که دارای طرح باشد یا بخواهد طرح خود را توسعه دهد تسهیلات بسیار خوبی از سوی دولت به این مسئله پرداخت می‌شود.

جمشیدی بیان کرد: در سه سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر به زنان توانمند تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شده است.

وی از مرگ هشت زن مازندرانی در شبانه‌روز براثر سکته قلبی خبر داد و گفت: از هر پنج زن مازندرانی یک نفر به سرطان خاص زنان مبتلا می‌شود که نشان از وخیم بودن وضعیت سلامت زنان دارد.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران خاطرنشان کرد: زنان خانواده باید سبک زندگی سالم را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

این مسئول افزود: زن به عنوان مدیر خانه باید از سلامتی کامل برخوردار باشد تا خانواده‌ای سالم را تشکیل دهد تا در نهایت جامعه‌ای بانشاط و پر انرژی داشته باشیم.

جمشیدی گفت: مهم‌ترین برنامه فرهنگی در بخش امور بانوان استان در سال 97، آموزش و توسعه مشاغل خانگی است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی ‌؛ عباس بیات در آیین افتتاح معرفی نمایشگاه مشاغل در خراسان شمالی گفت: هنرستان های خراسان شمالی
زمینه ساز رشد و توسعه این استان را فراهم کرده اند.
وی افزود: ۵ درصد رشد در حوزه فنی و حرفه ای خراسان شمالی نشان از کار جهادی مدیران آموزش و پرورش است.

هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی
وی با تاکید بر اینکه هنرستان ها به زودی زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهند شد، افزود: فرش به عنوان زیست بوم این منطقه قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد .

 تحصیل ۱۴ هزار هنرجو در ۹۲ هنرستان خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی هم خواستار تقویت هنرستان ها متناسب با زیست بوم استان شد تا علم و مهارت جوانان استان در مسیر توسعه استان قرار گیرد. محمدرضا حسین نژاد وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانشجو را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم‌ در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در بخش های تولید فرش و پرورش اسب پتاسیل های قابل توجهی دارد بر تربیت و پرورش نیروهای غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان ها و هنرجویان تاکید کرد.

حسین نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، اضافه کرد: هنرستان ها و دانشگاه ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.
استاندار با اشاره به سفر رئیس جمهور و تصویب ۸ هنرستان و ارتقای آن به ده هنرستان گفت: در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام های موثری را خواهیم برداشت.

خراسان شمالی در توسعه توازن رشته ای جزو پنج استان برتر
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: کسب مهارت های لازم با نگاه عمیق مدیران هنرستان ها و توسعه متوازن رشته ای از اقدامات مهم در دو سال اخیر است به طوری که در توسعه متوازن جزو پنج استان برتر کشور هستیم که از ۳۶ درصد به ۴۴ درصد رسیده ایم .
وی افزود: توجه به هنرستان ها متناسب با رشته های بومی هر منطقه مورد توجه است.
نمایشگاه متمرکز مشاغل در ۱۴ غرفه همزمان با هفته معرفی مشاغل دست سازه ها و تولیدات هنر آموزان استان از هنرستانهای بجنورد، شیروان، فاروج، غلامان، راز، اسفراین، گرمه، مانه، سملقان و جاجرم عرضه شده است.
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به نام هفته مشاغل نامگذاری شده است. 

دیگر خبرها

  • لزوم توجه ویژه مسئولان به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان