Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان با اشاره به ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای استان زنجان گفت: سهم اعتبار استان زنجان از تسهیلات ایجاد اشتغال در روستاها ۲۸۵ میلیارد تومان است. ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷ استانها زنجان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، اسدالله درویش امیری امروز در همایش دهیاران استان زنجان با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: 39 سال از عمر انقلاب اسلامی ایران گذشت و وارد بهار چهلمین سال از انقلاب شدیم و انقلاب همچنان با تکیه و پشتیبانی و حمایت مردم و به برکت خون شهدا با عزت و اقتدار و سربلندی استوار ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: انتظار و توقع از یک نظام 40 ساله بالا بوده و ملت ایران بعد از انقلاب تا به امروز حوادث گوناگونی از تلخی‌ها و شیرینی‌ها را در کشور تجربه کردند و سختی‌های زیادی را در مسیر حرکت انقلاب دیدند.

استاندار زنجان بیان کرد: ملت ایران سختی‌های زیادی از کوتا و جنگ تحمیلی گرفته تا مداخله مستقیم و غیرمستقیم آمریکا و کشتار مردم بیگناه و ترور مسئولین را دیده‌اند.

*تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران

درویش‌امیری با اشاره به اینکه در این مدت تحریم‌ها در حوزه اقتصادی مشکلات عدیده‌ای را بوجود آورد تصریح کرد: در قوانین بین‌المللی غذا و دارو جزو موارد تحریمی نیست ولی دشمنان انقلاب آن چنان کینه و دشمنی علیه ملت ایران داشتند که حتی ملت ما را از غذا و دارو تحریم کردند.

وی با اشاره به اینکه عامل پیروی انقلاب اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس همبستگی کامل ملت و ایمان و اعتقادات مردم بود افزود: رهنمود‌های امام خمینی‌(ره) بنیانگذار انقلاب همبستگی مردم را بیشتر می‌کرد.

استاندار زنجان ابراز کرد: امام خمینی(ره) توانست همه ملت ایران که از ادیان مختلف بودند را زیر پرچم جمهوری اسلامی بیاورد.

وی افزود: همه ادیان در پیروزی انقلاب اسلامی شهید دادند و ملت ایران یکپارچه در مقابل دشمنان ایستادند و توانستند پیروز میدان شوند.

درویش‌امیری خاطر نشان کرد: این هنر امام راحل بود که همه را در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران نگه داشت و این رمز موفقیت و پیروزی انقلاب بود.

وی ابراز کرد: در این 39 سال عمر انقلاب دشمنان در مقابل ملت ما ایستاد و ملت ما با رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادند و قدرت خود را به رخ جهانیان کشیدند.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کشورها به دو گروه غرب و شرق تقسیم شده بودند و باید زیر این دو سلطه قرار می‌گرفتند گفت: انقلاب اسلامی ایران با پیروزی خود این موازنه را به بهم زد و هیبت آمریکا را شکست.

*انقلاب اسلامی ایران ابهت آمریکا را در هم شکسته است

وی با اشاره به اینکه امروزه حیثیت و ابهت آمریکا مانند 40 سال قبل نیست ابراز کرد: امروزه ایران ابهت آمریکا را شکسته و ملت ایران امروز با همبستگی کامل خود توانسته قدرت جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان بکشد.

درویش‌امیری با بیان اینکه تا به امروز موفقیت‌های فراوانی داشتیم افزود: امروز ما در عرصه علمی، سیاست‌های خارجی، قدرت و بنیه دفاعی بی‌نظیر هستیم.

وی ابراز کرد: در حوزه تولید و توسعه راهها در سطح کشور و توسعه مناطق روستایی و شهری و گسترش آموزش‌های عالی و در حوزه بهداشت و درمان و در بسیاری از سایر بخش‌ها توانستیم به خودکفایی کامل برسیم.

استاندار زنجان بیان کرد: گاها مافیای قاچاق جلو درخشش کامل ما در بخش تولید را می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب ما انقلاب صداقت و راستگویی و پاکدستی و امانت داری و اخلاق است گفت: انقلاب ما انقلاب منطق بود و باید با زبان منطق با دنیا سخن بگوییم.

درویش‌امیری افزود: بیایید در آغاز بهار چهلمین سال انقلاب شهدا و امام را یاد کنیم و کینه‌ها و عقده‌ها را کنار گذاشته و به یکدیگر محبت کرده و اختلافات را کنار بگذاریم.

*ملت ایران بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است

وی بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی ایران را سرمایه اجتماعی عنوان کرد و افزود: ملت ایران بزرگترین سرمایه جمهوری اسلامی ایران است.

استاندار زنجان به تحکیم پیمان مردم و نظام تاکید کرد و افزود: همه بخش‌ها از مردم و مسئولان باید در عقد این پیمان وفادار باشند و مهمترین پیمان بین نظام و ملت پیمان استقلال آزادی و جمهوری اسلامی است.

وی افزود: باید همه تابع قانون و در چارچوب قانون در توسعه اقتصادی و اشتغال و رفاه اجتماعی حرکت کرده و به اجرای دقیق قانونی اساسی عمل شود.

درویش امیری بیان کرد: یکی از راههای مهم که به اداره کشور کمک می‌کند باید جلو بی‌نظمی، بی‌انضباطی، بی‌قانونی و هرج و مرج‌ها را گرفت و همه باید در چارچوب قانون حرکت کند.

وی گفت: امیدواریم در آستانه بهار چهلمین سال عمر انقلاب در سایه قانون اساسی و تحت مدیریت مقام معظم رهبری بتوانیم گام‌های اساسی برای توسعه کشور برداریم.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کشور ما امروز محتاج نیست و یک کشور ثروتمندی بوده و می‌تواند در حوزه اقتصادی هم حرفی برای گفتن داشته باشد بیان کرد: کسب موفقیت‌ها در حوزه اقتصادی دور از انتظار نیست و کشور ما در گذشته گام‌های بسیار بزرگی را برداشته است.

وی با بیان اینکه باید به این امر توجه داشته باشیم که در قبل از انقلاب در بخش علمی در کجا بودیم و امروز به کجا رسیدیم و این امر مصداقی از سایر بخش‌ها است گفت: با وجود اینکه گام‌های بزرگی در گذشته در کشور ما برداشته شده ولی حق ملت ما برداشتن گام‌های بزرگتر و اساسی‌تر است.

درویش‌امیری با اشاره به اینکه ملت ایران همیشه خود را با کشورهای بزرگ و توسعه یافته مقایسه می‌کند گفت: ملت ما بخشی از شناسنامه بشریت و بخش قابل توجهی از تاریخ است و می‌توانیم بیش از اینها در جهان به عنوان یک کشور اسلامی قدرتمند شناخته شویم.

وی با اشاره به اینکه دهیاران آخرین رده حاکمیتی در روستاها هستند گفت: دهیاران پل ارتباطی مردم و حاکمیت هستند و باید خودشان تلاش کنند جایگاه خود را در بین مردم و مسئولان حفظ کنند.

*ارائه تسهیلات برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها

استاندار زنجان با اشاره به ارائه تسهیلات به روستاییان برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها افزود: دولت 12 هزار میلیارد تومان برای اشتغال پایدار در روستاها و مناطق عشایری تسهیلات کم بهره در نظر گرفته است.

وی ابراز کرد: سهم استان زنجان از این میزان 285 میلیارد تومان بوده است.

درویش‌امیری با اشاره به اینکه این باید برای اشتغال روستاییان صرف شود گفت: این تسهیلات کم بهره بوده و طمع برای آن زیاد است و فرمانداران و بخشداران باید افراد توانمند در روستاها را شناسایی کنند و باید طرح‌ها تا الان آماده شده باشد و هدف این تسهیلات ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان است.

وی با اشاره به وجود بحران آب در برخی از مناطق روستایی گفت: ما ناچاریم در برخی روستاها کشت محصولاتی که نیاز به منابع آبی بالایی دارد را کم کرده و به سمت تولید محصولاتی که نیاز به آب کمتری دارد برویم.

استاندار زنجان در ادامه با انتقاد از عملکرد مدیران در زمان بحران گفت: مدیران باید در زمان بحران فعال باشند و ما به مدیرانی نیاز داریم که در مواقع بحران ساعت اداری نشناسد.

درویش امیری افزود: شرایط سخت مدیر سخت گوشی می‌خواهد و نباید با کوچکترین بارش برف جاده‌ها 48 ساعت بسته بماند.

*مقاوم سازی مسکن روستاییان مورد توجه قرار گیرد

وی با تاکید بر مقاوم سازی مسکن در روستاها ابراز کرد: اگر خانه‌ها در روستاها مقاوم سازی نشود بلایی که در زلزله اخیر به سر مردم کرمانشاه آمده به سر مردم ما نیز می‌آید.

استاندار زنجان ایجاد اشتغال پایدار و بهسازی مناطق روستایی را از برنامه‌های دولت عنوان کرد و گفت: توسعه راه‌های دسترسی به روستاها نیز از دیگر برنامه‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر برگزاری جشنواره‌های مختلف در روستاها گفت: روستاییان می‌تواند با برگزاری این جشنواره‌ها قابلیت‌ها و سنت‌های خود را به نمایش بگذارند و باید هیاران و بخشداران در برگزاری این جشنواره‌ها تلاش مضاعفی داشته باشند.

انتهای پیام/م

R41375/P1486/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد

بین الملل تابناک: حسین امیرعبداللهیان روز شنبه در سخنرانی خود در پانزدهمین نشست سران اسلامی تحت عنوان ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو برای توسعه پایدار در بانجول پایتخت گامبیا، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک‌های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید کرد.

حسین امیرعبداللهیان گفت: بی‌شک این دوره زمانی نیز با همه مصایب و سختی‌های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت، اما چگونگی و کیفیت نقش‌آفرینی ما دولت‌های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

 متن سخنرانی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی که با عنوان ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار در بانجول، پایتخت کشور  آفریقایی گامبیا برگزارشده به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس، عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان

در ابتدا مراتب خرسندی خود را بابت حضور در این نشست ارزشمند و درکشور زیبای گامبیا ابراز می دارم. از مهمان نوازی گرم دولت و ملت گامبیا تشکر نموده و ریاست این کشور را بر پانزدهمین نشست کنفرانس سران اسلامی تبریک می‌گویم.

در آغاز سخن، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید می کنم. 

بی شک این دوره زمانی نیز با همه مصایب و سختی های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت اما چگونگی و کیفیت نقش آفرینی ما دولت های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

بی تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل کشی اسراییل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف می باشد. از دولت ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می کنیم.

تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادیبخش در مقابل اشغالگر، توهمی بیش نبود، چرا که رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی بخشد.

تحقق صلح و امنیت پایدار و عادلانه در منطقه تنها از طریق پایان اشغال سرزمین‌ فلسطین، سوریه و لبنان، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و تضمین تحقق حق تعیین سرنوشت میسر است. 

کارزار جهانی حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی با گذشت هفت ماه از آغاز جنگ همچنان با قدرت ادامه دارد و به دانشگاه های آمریکا، اروپا و سایر کشورهای جهان رسیده است. مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، این صدای اعتراضی وجدان های بیدار بشری را با سرکوب خشونت آمیز پاسخ می دهند و با دیگر رویکرد استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می گذارند.

روسای محترم،

افکار عمومی جهان و بویژه جهان اسلام قویاً از ما انتظار دارند تا در نتیجه این اجلاس سران، توصیه و اقدامات مهمی داشته باشیم شامل:
 

۱-  تاکید بر برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله  در رفح و حتی کرانه باختری؛

۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه؛

۳- تبادل اسرا؛

۴- موظف ساختن رژیم اسراییل به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و تجهیزات آنها از غزه و تضمین بین المللی بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود؛

۵- اعمال تحریم فوری تسلیحاتی و تجاری علیه رژیم اسراییل؛

۶- حمایت از قرار موقت الزام آور دیوان بین الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان جنایات اسرائیل. برای تضمین صلح و امنیت در منطقه و جهان اسلام، باید رژیم سرکش و اشغالگر فلسطین را متوقف، محاکمه و مجازات کرد.

همکاران گرامی،

جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرا منطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است. 

با این‌ وجود، این چالش‌ها می توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن  اسلامی باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص ها، معیارها ارزش های اسلامی فراهم ساخته است.

در این راستا جهان شاهد است که مردان و زنان جوان با استعداد و تلاشگر ایران در مسیر توسعه علم و فناوری بومی شگفتی های بزرگی آفریده اند. این ظرفیت سرشار در میان همه جوانان کشورهای اسلامی موجود است.

ما بر این باوریم که در راستای تحقق شعار تقویت، اتحاد و همبستگی از طریق توسعه پایدار؛


اول- ملت‌های اسلامی با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی، فناوری و زیرساخت‌ها می‌توانند ظرفیت بزرگ خود را در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار ملل مسلمان بکار گیرند. 

دوم- جهت تعمیق سطح همکاری‌ها و تسرّی توسعه پایدار و همه‌جانبه می بایست شبکه همکاری‌های اقتصادی، فنی، توسعه‌ای، تجاری و مالی- پولی میان کشورهای اسلامی در بستر توافقات و سازوکارهای هدفمند و مشترک، بیش‌ازپیش تقویت شود.

سوم- ایجاد یک پلتفرم اختصاصی در چارچوب سازمان همکاری اسلامی جهت اشتراک‌گذاری دانش، تخصص و منابع مرتبط با توسعه پایدار لازمه تحقق طرح های توسعه ای ملل مسلمان است.

چهارم- ارتقای یکپارچگی اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار، بر مبنای ارزش ها یک ضرورت است.

پنجم- به‌کارگیری ابتکارات و نوآوری‌های فن آورانه و گسترش تحقیقات علمی به منظور پیشبرد دستور کار تحقق اهداف توسعه پایدار در چارچوب سازمان همکاری اسلامی نیازمند طراحی سازوکاری مناسب می باشد.

جناب آقای رئیس،

بی تردید اهداف مهم توسعه پایدار در هر نقطه از جهان بدون تضمین صلح و امنیت پایدار محقق نخواهد شد. همیاری و همکاری کشورها با شعار «امنیت و توسعه پایدار برای همه» ضرورت و فوریت می‌یابد.

آقای رئیس، همکاران گرامی، خواهران و برادران،
درپایان مایلم تاکید کنم ؛ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسراییل را آشکار ساخت.

جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع، و پس از نا امید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل، روز شنبه ۱۳ آوریل، باسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسراییل داد.

البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسراییل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسراییل حداکثری، فوری و کاملا پشیمان کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییر ناپذیر است.

توسل ایران در اعمال حق دفاع مشروع نشان دهنده رویکرد مسئولانه ما نسبت به صلح و امنیت منطقه و جهان می باشد. ما امنیت جهان اسلام و امنیت منطقه را امنیت ایران می دانیم و دست دوستی خود را با دولت های منطقه و جهان اسلام بگرمی می فشریم. رژیم اشغالگر اسراییل ریشه نا امنی و دشمن مشترک ماست.

بار دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت گامبیا و کلیه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی جهت ارتقای کارآیی این سازمان در جهان در حال گذار کنونی با هدف تقویت و تضمین منافع مشترک و صیانت از کیان و استقلال سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی اعلام می‌کنم.

بن‌فرحان: حمله رژیم اسرائیل به سفارت ایران به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست

 امروز دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در گامبیا در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت این کشور، با دیدار و تبادل نظر با امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی ادامه یافت.

طرفین با تاکید بر این که مناسبات دو کشور در مسیر درستی قرار دارد، همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری را مهم ارزیابی کردند.  

امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم فیمابین تبادل نظر و توافق کردند.

وزیر امور خارجه با تشریح مواضع اصولی ایران در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی بعد از اقدام تروریستی این رژیم در هدف قرار دادن سفارت ایران در دمشق و پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح ایران علیه پایگاههای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که در حمله موشکی به سفارت ایران در دمشق مورد استفاده قرار گرفت، بر حمایت کشورمان از هرگونه توافقی که ضامن حقوق مردم فلسطین باشد تاکید کرد.

امیرعبداللهیان افزود: ما معتقدیم فلسطینیان خود باید در مورد سرنوشت فلسطین تصمیم بگیرند.

وزیر امور خارجه با اشاره به تحرک اخیر آمریکا در منطقه گفت: سوابق تاریخی و تجربه ما نشانگر تکرار بدعهدی آمریکا است و آنها به هیچ پیمان و وعده ای وفادار نیستند.  

امیرعبداللهیان با اشاره به ضرورت تلاشهای مشترک برای توقف جنگ در غزه در راستای منافع مردم فلسطین و کشورهای منطقه افزود: معتقدیم بازگشت ثبات و امنیت به منطقه و توقف جنگ به نفع همه کشورهای منطقه هست.

امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و مشورت و تعامل مستمر بین وزرای خارجه دو کشور در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی خاطر نشان کرد: مهم این است که اراده لازم نزد رهبران دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات  دو کشور وجود دارد.

وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد:  فعال سازی روابط اقتصادی و فرهنگی و مردمی از جمله مسائل اساسی است که موجب تقویت بیش از پیش روابط در راستای منافع دو کشور می شود. وی ازسرگیری حج عمره و آثار مثبت آن در میان مردم دوکشور را از آن جمله توصیف کرد.

فیصل بن فرحان دیدگاه‌های کشورش را در مورد تحولات منطقه تشریح کرد و بر اهتمام ویژه این کشور به احقاق حقوق مردم فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطین، تاکید کرد.

وزیر خارجه عربستان ابراز امیدواری کرد که توقف جنگ در این مرحله در غزه محقق شود و افزود: توقف جنگ را به نفع مردم فلسطین و  شروع ارسال کمک های انسانی به غزه می دانیم.  

فیصل بن فرحان استمرار تعامل بین دو کشور ایران و عربستان را برای مقابله با طرح‌های جنگ طلبانه نتانیاهو در منطقه ضروری دانست.

وزیر خارجه عربستان همچنین به موضع کشورش در محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق بعنوان مکانی دیپلماتیک اشاره و خاطرنشان کرد: چنین حمله‌ای به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست.

 

دیگر خبرها

  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است