Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سید حمید رضا طیبی در مراسم امضای قرارداد همکاری با ایدرو افزود: فناوری های زیادی در جهاد دانشگاهی ایجاد شده است که می تواند جهانی شود.

وی گفت: ما درخریدهای خارجی بامشکلاتی مواجه ایم که لازم است دستگاههای توسعه ای باید ورود پیدا کنند.

طیبی افزود: این شرکت مشترک می تواند نیاز ملی و منطقه ای به فناوری های روز را درحوزه های مختلف صنعتی و الکترونیک و مخابرات، نفت و پتروشیمی، ریل و صنایع دریایی و آی تی (IT) را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شرکت مشترک می تواند پایه گذاری یک فعالیت بزرگ باشد، ما می توانیم مهندسان خوبی تربیت کنیم و با تولید محصولات تک می توانیم مزیت بزرگی برای کشور و در منطقه باشیم.

طیبی افزود: امیدواریم این شرکت بتواند به جذب و اشتغال فارغ التحصلان دانشگاههای کشور هم کمک کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

ایدرو ، هر جا که به تولید ثروت و اشتغال کمک کند، حضور دارد

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: ایدرو یک سازمان توسعه ای است و هر جا که می تواند به تولید ثروت و اشتغال کمک کند، حضور پیدا می کند.

 منصور معظمی درمراسم امضاء قرارداد همکاری با جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف صنعتی و فناوری افزود: ما درصنعت حمل و نقل ریلی، کشتی سازی، خودروسازی و جاهای مختلف حضور پیدا و تلاش می کنیم خودمان خیلی درتصدی گری حضور نداشته باشیم.

وی گفت: زمینه های همکاری ایدرو و جهاد دانشگاهی مشخص شده و با تاسیس شرکت مشترک که در آینده به هلدینگ تبدیل خواهد شد اقدام به سرمایه گذاری می کنیم و ایمان داریم که می توانیم کارهای خوبی انجام دهیم.

معظمی افزود: ایجاد این شرکت مشترک مصداق عینی همکاری میان صنعت و دانشگاه ، ایدرو حمایت از فعالیت های صنعتی و مبتنی بر فناوری را وظیفه خود می داند و امیدواریم نتیجه این مشارکت تولید و اشتغال بیشتر باشد.

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) متولی توسعه صنایع و فناوری های پیشرفته در کشور است و بعنوان یکی از بزرگترین پیمانکاران عمومی کشور نیز ، نقشی تعیین کننده در پیشبرد طرح های ملی به ویژه در حوزه نفت و گاز دارد .

از طرف دیگر ، جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و فناورانه طی سالیان گذشته با در نظر گرفتن نیازهای داخلی کشور موفقیتهای چشمگیری در تدوین دانش فنی و بومی سازی برخی محصولات مورد نیاز در حوزه های الکترونیک ، قدرت ، سیستهای هوشمند ابزار دقیق ، الکترومکانیک و مکاترونیک داشته است .

همکاری و مشارکت ایدرو و جهاد دانشگاهی بعنوان دو مجموعه بزرگ کشور می تواند با تکیه بر قابلیت های فنی و فناورانه جهاد دانشگاهی از یکسو و توانمندی های ایدرو در جهت توسعه فناوری ، تجاری سازی دانش فنی ، بازاریابی و صادرات محصولات تولیدی ، استفاده بیشینه از توان داخل در طرح های بزرگ ملی و تامین بخشی از منابع مورد نیاز برای توسعه کسب و کار به موفقیت و نتایج مطلوب منجر شود.

هدف از همکاری ، ایجاد یک نام معتبر در زمینه بومی سازی تجهیزات پیشرفته با هدف تامین نیازهای ملی ، ورود به بازارهای منطقه ای و جهادی در زمینه صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی ، پالایش و پخش ، نیروگاهی و انرژی ، حمل و نقل (صنایع ریلی ، صنعت خودرو) صنایع مرتبط با برق (قدرت ، الکترونیک، مخابرات ) الکترومکانیک، مکاترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات ، صنایع معدنی (کانی های فلزی و غیر فلزی ) ،کشاورزی و صنایع غذایی ، دارویی ، تولید مواد شیمیایی و کاتالیست ها و صنایع پیشرفته (HIGH TECH)است

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۴۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: جمهوری اسلامی پسماند رژیم صهیونیستی را مدیریت کرد

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جمهوری اسلامی با تدبیر ویژه پسماند رژیم صهیونیستی را با عملیات وعده صادق مدیریت کرد.

به گزارش مشرق، علی سلاجقه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در همایش ملی دانش سنتی محیط زیست در دانشگاه شهرکرد، اظهار داشت: محیط زیست دنیا از ۱۴ می ۱۹۴۸ دچار یک مزبله متعفن به نام رژیم صهیونیستی شده است که برای اولین بار با عملیاتی از سوی ایران، یک سیلی تنبیهی خورد. این سیلی دل همه آزاده‌های جهان را شاد کرد.

وی با اشاره به اینکه لازم بود هدف نهایی موشک‌ها و دستاوردهای جوانان این سرزمین در یک میدان تست شود، عنوان کرد: با تعدی بی‌جایی که باعث شهادت فرزندان ملت ایران در کنسولگری دمشق، میدان تست موشک‌ها ایجاد شد، باید متنبه می‌شدند که شدند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به عزم جمهوری اسلامی برای پشیمان کردن رژیم صهیونیستی پس از حمله به کنسولگری ایران، عنوان کرد: وزرای خارجه و مسؤولان کشورهای مختلفی به ایران پیام دادند و به التماس افتادند که سرزمین‌های اشغالی را نزنید یا آرام بزنید.

سلاجقه با اشاره به تجلی و هماهنگی میان دیپلماسی و میدان، بیان داشت: قبل از حمله گفته شد که اگر از کشورهای دیگر حمله یا اتفاقی صورت گیرد، به عنوان زمین کشور متخاصم مورد هدف قرار می‌گیرد که این کشورها کنار کشیدند و ایران عملیات تنبیهی خود را انجام داد.

وی با اشاره به استفاده از تجهیزات مدرن دنیا در سپر دفاعی و گنبد آهنین، گفت: برخی گفتند که شما موشک می‌زنید اما این موشک‌های شما از سپر دفاعی عبور نخواهد کرد اما با اقتدار تمام عملیات انجام شد و موشک‌ها به آنجایی که باید اصابت کنند اصابت کردند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به رعایت اخلاق اسلامی و انسانی ایران در عملیاتی که انجام شد، ادامه داد: موشک‌ها به آنجایی که باید اصابت کنند اصابت کردند، ایران اخلاق را رعایت کرد و مردم را مورد هدف قرار نداد اما جمهوری اسلامی با تدبیر ویژه پسماند رژیم صهیونیستی را با عملیات وعده صادق مدیریت کرد.

رئیس سازمان محیط زیست کشور همچنین با اشاره به برگزاری همایش ملی دانش سنتی محیط زیست، افزود: استان چهارمحال و بختیاری گل سر سبد دانش‌های بومی محیط زیست است که می‌تواند الگوی کشور در این مساله باشد.

وی گفت: من تاکید ویژه‌ای بر دانش بومی دارم زیرا اشاره آن در حقیقت بر بوم سازگان و نرم افزار طبیعت است که محیط زیست را به ما داده است

سلاجقه با اشاره به وجود دانش‌های غنی بومی در سطح استان چهارمحال و بختیاری، گفت: سیاه چادر عشایر دلیر که با طبیعت منطبق هستند و ییلاق و قشلاق می‌کنند، دانش بومی در حوزه هواشناسی، دانش بومی در حوزه گیاه شناسی و دانش بومی در حوزه محاسبات منابع طبیعی، از جمله دانش غنی این استان در زمینه بومی و سنتی است.

وی با اشاره به اینکه طبیعت به دلیل اینکه به دانش بومی توجه کافی نمی‌شود، دست‌خوش تغییرات نامطلوبی شده است، مطرح کرد: دانش سنتی و بومی انسان‌های گذشته در این سرزمین‌ها باعث حفظ طبیعت در کنار بهره‌وری مطلوبی می‌شد، اما صنعت و توسعه بدون استفاده از دانش بومی اتفاق افتاد که باعث توسعه ناپایدار شد.

رئیس سازمان محیط زیست کشور با اشاره به اینکه دانش نوین و دانش سنتی، مکمل یکدیگر هستند، ادامه داد: این شکاف ایجادشده امروزی باید به وسیله دانش سنتی و بومی درست شود تا توسعه پایدار اتفاق افتد. استان چهارمحال و بختیاری یکی از جاهایی است که می‌تواند این اتفاق در آن بیفتد.

سلاجقه با اشاره به ضرورت احیای دانش سومی و سنتی، خاطرنشان و با اشاره به دبیرخانه دائمی همایش دانش سنتی در محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: فلسفه اینکه استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد به دلیل دانش غنی بومی و سنتی این استان است.

وی با اشاره به شعار سال آن را حکم قطعی برای مدیران و مسؤولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: از نظر ما محیط زیست زیربنای اصلی اقتصاد و تولید است.

سلاجقه با اشاره به ایجاد بیش از ۲ هزار خانه محیط زیست در کشور آن را ظرفیتی مهم قاعده هرم برای توسعه فعالیت‌های کیفی در استان‌های و شهرهای مختلف کشور برشمرد و گفت: ما به توسعه پایدار اعتقاد جدی داریم اما اصول اساسی محیط زیست باید در تمامی ابعاد توسعه رعایت شود.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • سلاجقه: جمهوری اسلامی پسماند رژیم صهیونیستی را مدیریت کرد
  • جمهوری اسلامی «پسماند رژیم صهیونیستی» را مدیریت کرد
  • حفظ محیط زیست مهمترین زیر ساخت توسعه و جهش تولید
  • رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد؛ آمادگی برای انجام یک کار بزرگ در کشور/ جلوگیری از فروش ۲۰۰ هزار تن پلاسمای خام
  • پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به مرحله نهایی جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ راه یافت
  • پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به مرحله نهایی جوایز اجلاس جامعه اطلاعات راه یافت
  • تحقق «جهش تولید» با همکاری تولیدکنندگان و صنایع میسر می‌شود
  • ساخت دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک توسط متخصصان داخلی
  • راه‌اندازی دبیرخانه مالکیت فکری و بورسیه دانشجویی در پارک علم و فناوری البرز