Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر محمودرضا میری روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: احتمال دارد تا زمان برگزاری این کنگره شمار افراد علاقه مند در رشته های مختلف علوم پزشکی برای شرکت افزایش یابد.
وی افزود: کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی به عنوان یکی از قدیمی ترین کنگره های ملی ایران تا کنون در استان های مختلف برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بیست و سومین دوره این کنگره بدون دریافت اعتباری از منابع دولتی با همکاری دانشمندان عرصه پزشکی داخل و کشورهای مانند کانادا، آمریکا، فرانسه، ژاپن، مالزی، عمان و پاکستان در چابهار برگزار می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به گستردگی حوزه فیزیولوژی(کارکردهای بخش های مختلف بدن و پیشرفت در شناخت آنها) و فارماکولوژی (علم مطالعه داروها بر بدن موجودات زنده) در این کنگره نظرات اندیشمندان و دانشمندان رشته های مختلف پزشکی تبادل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان افزود: اعلام فناوری و درمان های جدید در حوزه پزشکی با استفاده از نانو داروها و سلول های بنیادی از جمله ارائه آخرین نتایج روش های جدید درمان سرطان که مطالعات حیوانی آن در ایران به اتمام رسیده و منتظر مطالعات انسانی آن هستیم مهمترین دستاوردهای کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی است.
وی ادامه داد: بحث در خصوص علوم و فناوری های جدید حوزه پزشکی مانند سلول های بنیادی، نانو داروها، ارائه کاربرد جدید داروهای قدیمی و راهکارهای جدید دارو رسانی در کنار ارائه نتایج تحقیقات جدید در 2 حوزه فیزیولوژی و فارماکولوژی از دیگر اهداف اجرای این کنگره است.
میری گفت: تا کنون 765 مقاله به دبیرخانه این کنگره رسیده که حدود 80 مقاله آن مربوط به اساتید و دانشجویان تمام دانشگاههای سیستان و بلوچستان است.
وی اظهار داشت: سخنرانی 130 نفر از بزرگان علوم پزشکی در حوزه های مختلف در کنار سخنرانی 14 نفر از برجسته ترین دانشمندان داخلی و خارجی و ارائه 600 پوستر از مطالعات علمی دانشمندان از بخش های مهم دیگر این کنگره است.
وی افزود: علاوه بر ارائه مقالات برگزیده و پوسترها، کارگروه ها و نشست های تخصصی در چهار سالن مجزا در منطقه آزاد چابهار با موضوعات متنوع و متعدد علمی برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان به عنوان قطب گردشگری کشور معرفی شده برگزاری این کنگره فرصت منحصر به فردی را برای معرفی بهتر ظرفیت های این استان برای مهمانان داخلی و خارجی فراهم کرده است.
میری افزود: به گفته یکی از بزرگان علم پزشکی با سابقه ترین ذخیره ژنی ایران در سیستان و بلوچستان یافت می شود که خیلی ها از آن بی اطلاع هستند به عنوان نمونه نخستین جراحی مغز ایران و جراحی چشم در شهرسوخته سیستان انجام شده است.
به گزارش ایرنا بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران از 26 تا 29 بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در چابهار واقع در جنوب سیستان و بلوچستان برگزار می شود.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۶۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان