Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@03:40:48 GMT

دانشگاه علم و صنعت میزبان همتایان آلمانی می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۵۶۱۶۷

دانشگاه علم و صنعت میزبان همتایان آلمانی می شود

تهران- ایرنا- جلسه هماهنگی با مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها برای برگزاری روز علم ایران و آلمان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه علم و صنعت ایران، این جلسه به دعوت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و پژوهشگاه های منتخب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشگاه علم و صنعت ایران از سوی وزارت علوم، به عنوان هماهنگ‌کننده ملی برای تعاملات علمی با آلمان انتخاب شده است. مراسم روز علم ایران و آلمان برای نخستین بار در کشور، روزهای 27 و 28 فوریه 2018 (هشتم و نهم اسفندماه) با حضور 60 تن از روسا و مدیران دانشگاه ها و نهادهای علمی آلمان و حدود 100 نفر از همتایان آنها از دانشگاه های مطرح ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
در این نشست، ابتدا دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آلمان کشور هدف برای ما است و در این نشست، سه محور را در نظر داریم؛ اینکه از آلمان چه بخواهیم، به چه نحو خواسته هایمان را مطرح کنیم و چگونه هماهنگ باشیم.
سپس رییس دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مسئول هماهنگ کننده ملی فعالیت علمی بین‌المللی با آلمان، به تبیین روند کار از آغاز تاکنون جهت برگزاری مراسم روز علم ایران و آلمان پرداخت و تاکید کرد: این مراسم صرفا یک گردهمایی ساده نیست و هدف این است که شروعی جدی برای همکاری اندیشمندان ایران و آلمان باشد؛ لذا دستاوردهای این مراسم است که برای ما اهمیت بسیار دارد.
دکتر محمدعلی برخورداری افزود: این دستاوردها نیز قطعا با مشارکت دانشگاه ها برای غنی کردن مراسم، بسیار خواهد شد و ما از معاونان و مدیران حاضر در جلسه درخواست داریم برنامه ها و پیشنهادات همکاری سازمان متبوع خود را مطرح کنند.
مسئول هماهنگ کننده ملی فعالیت علمی- بین‌المللی با آلمان توضیح داد: پس از تشکیل چند کمیته مشترک برای همکاری های علمی ایران و آلمان و مذاکرات متعدد، توافق شده است 22 پروژه در سطح بین المللی با مشارکت آلمان اجرا شود که تلاش داریم در مراسم روز علم ایران و آلمان قرارداد تعدادی از این پروژه ها نیز منعقد گردد.
برخورداری افزود: توافق دیگر ما با آلمان، تشکیل صندوق سرمایه گذاری تحقیقات مشترک بوده است که در روز علم ایران و آلمان برای ایجاد این صندوق، همتایابی خواهیم کرد. همچنین تشکیل کمیته هایی و در راس آن کمیته سیاست گذاری، پیش بینی شده است.
رییس دانشگاه شعار رخداد امسال را «همتایابی و ارتقای تعامل علمی ایران و آلمان» اعلام کرد و گفت: مهمترین کار در روز علم ایران و آلمان، اطلاع رسانی و معرفی فرصت های علمی و پژوهشی دو کشور، بررسی نحوه همکاری و تشکیل گروه های کاری تخصصی برای پیگیری پروژه هاست.
وی توضیح داد: تاکنون شش زمینه تخصصی برای پیگیری همکاری وپروژه های مشترک تعیین و کمیته هایی تشکیل شده و تاکید کرد: انتظارمان این است با این دید به برنامه روز علم ایران و آلمان نگاه شود که برنامه ای ملی است و باید بهترین بهره برداری از این فرصت به عمل آید.
علمی**9157
تنظیم: منصوره شوشتری**انتشار: محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، آیین امضای توافق‌نامه همکاری بین معاونت علمی و دانشگاه علمی و کاربردی این گروه صنعتی تولید کننده نان در راستای تأسیس دانشگاه صنعت ماشین سازی با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، سید محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی و مهدی خان‌محمدی، رئیس هیئت مدیره این گروه صنعتی تولید کننده نان برگزار شد.

مشایخ در آیین امضای این توافق‌نامه با اشاره به حمایت جدی از توسعه بازار و اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع مختلف عنوان کرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مأمن بخش خصوصی علاقمند به فناوری و نوآوری در تمامی حوزه‌ها است و از توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و رسوخ فناوری در حوزه‌های مختلف از تجهیزات پزشکی پیشرفته گرفته تا حوزه کشاورزی و غذا حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات ارزشمند ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی برای ورود فناوری و نوآوری به این حوزه عنوان کرد: این همکاری با این گروه صنعتی که در زمینه ماشین‌آلات فعالیت‌هایی داشته و مسیر تربیت نیروی انسانی را نیز پیموده است، قطعاً می تواند زمینه‌ساز اقدامات و دستاوردهای ارزنده‌ای در حوزه ماشین‌سازی شود.

مشایخ یکی از ارکان مهم برای صاحب فناوری شدن در هر حوزه را تسلط بر صنعت ماشین سازی آن حوزه دانست و افزود: در سالیان گذشته، از این مهم غفلت شده و صرفاً وارد کننده ماشین آلات و سخت افزار برای پاسخ گویی به نیازهایمان بودیم. این نقیصه در دوران تحریم ‌ها اثر خود را نشان داد و اگرچه صاحب کارخانه بودیم اما پشتیبانی و توسعه در گروی پشتیبانی سازندگان تجهیزات بود. با توسعه فناوری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و رونق زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، گام‌های اساسی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه توسعه فناوری ماشین آلات صنعتی برداشته شده و امروز، کشورهای مخاطب محصولات دانش‌بنیان ایران‌، درخواست فناوری و خط تولید محصولات دانش‌بنیان را نیز دارند و این موضوع، نشان‌دهنده آگاهی کشورها از اهمیت برخورداری از فناوری و تکمیل زنجیره ارزش صنعت در کشورشان می‌باشد.

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی تصریح کرد: در سال‌های اخیر به قدر مقدورات خود به این موضوع توجه داشته‌ایم و برنامه هایی همچون لیزینگ تجهیزات و ماشین آلات صنعتی آغاز شده است. البته باید دیگر دستگاه ها نیز به این موضوع توجه داشته باشند و تلاش های معاونت علمی به تنهایی کافی نیست.

وی با تاکید بر این که اگر می خواهیم در توسعه اقتصاد دانش بنیان موفق باشیم، باید حوزه های جا افتاده و معمول همچون آب و غذا و کشاورزی را فراموش نکنیم، افزود: موضوع امنیت غذایی برای همه کشورها امری راهبردی است و در کشور ما توسط وزارتخانه های مختلفی در حال پیگیری است. معاونت علمی نیز وظیفه خود می داند با حمایت از شرکت های شاخص و ‌توانمندی که در این حوزه دستاوردهای خوبی داشته اند، تلقی از اقتصاد دانش بنیان را گسترده کند.

هادوی، دبیر ستاد توسعه فناوری ماشین‌سازی معاونت علمی نیز در این نشست با بیان این‌که یکی از ضرورت های توسعه فناوری ماشین‌سازی، مهارت افزایی نیروی انسانی است، عنوان کرد: بدون توجه به این امر مهم، نمی توانیم شاهد جهش قابل توجه در صنایع باشیم.

وی با بیان این‌که یکی از مباحث مطرح در دنیا، ارتباط صنعت و دانشگاه است، ادامه داد: وجود نیروی انسانی دانش آموخته و زبده، لازمه توسعه ماشین آلات صنعتی است و معاونت علمی نیز توجهی ویژه به این موضوع دارد. گروه صنعتی نان سحر در زنجیره ارزش نان، ضمن آن‌که محصول نهایی را تولید می‌کند، در ساخت ماشین آلات صنعتی نیز توانمند است که نتیجه این توانمندی، کیفیت محصول نهایی و ماشین آلات تولیدی کارآمد است. بر همین اساس، قرار است در این توافق‌نامه، تجربه این گروه صنعتی در ماشین سازی را با شکل تازه‌ای در حوزه توسعه ماشین آلات و تربیت نیروی انسانی و با همکاری معاونت علمی در قالب یک مدل جامع دنبال کنیم.

کد خبر 6086493 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد
  • برلین به کی‌یف وعده ۴۰۰ خودروی زرهی داده بود، اما تحویل مختل شد
  • تقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور