Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اهمیت پروژه‌های خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: برای تعمیر و نگهداشت خطوط و تاسیسات به منظور کاهش مصرف انرژی به تعریف پروژه‌های بیشتری نیاز است.

به گزارش خبرنگار شانا، علیرضا صادق‌آبادی پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه، 17 بهمن‌ماه) در آیین گشایش سامانه کنترل دور الکتروموتور ولتاژ متوسط مرکز انتقال نفت اصلی ری-شاهرود افزود: امیدواریم عوارض توسعه این بخش که ردیف بودجه آن برای سال آینده حذف شده است، دوباره برقرار شود که بتوانیم پروژه‌های مورد نیاز این شرکت را هرچه سریع‌تر اجرایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که 70 درصد انتقال فرآورده‌های نفتی کشور از طریق خطوط لوله انجام می‌شود، افزود: مسئولیت انتقال نفت خام تولیدی به پالایشگاه‌ها و مبادی صادراتی و همچنین انتقال فرآورده‌ها به انبارهای اصلی و نیروگاه‌های کشور بر عهده شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است.

صادق آبادی افزود: با توجه به عمر خطوط لوله و تلمبه‌خانه‌ها زمینه کار زیادی در ذخیره انرژی، افزایش انعطاف و اطمینان عملیات‌ها وجود دارد که می‌توان با تعاریف پروژه‌هایی از این دست و با اتکا به سازندگان داخلی، آنها را انجام داد.

کاهش مصرف انرژی با اجرای پروژه سامانه کنترل دور VFD

در همین حال عباسعلی جعفری‌نسب، مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت  درباره این سامانه توضیح داد و گفت: این پروژه به کارفرمایی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت و با همکاری جهاددانشگاهی علم و صنعت با سرمایه‌ای معادل 613 میلیون تومان و 221 هزار یورو انجام شده است.

وی با بیان این‌که موتورهای برقی به‌طور معمول با دور ثابت کار می‌کنند و برای سخت‌ترین شرایط طراحی می‌شوند، ادامه داد: در شرایط معمولی به کار با تمام قدرت نیازی نیست و در صورت کار با قدرت بالا و به طور ثابت انرژی زیادی هدر می‌شود.

به گفته جعفری‌نسب، این طرح پژوهشی در سال 93 و طبق بخشنامه معاونت پژوهشی مبنی بر 10 قلم کالای اولویت‌دار، تعریف و درسال 94 این طرح به امضای قرارداد منتهی شد.

جعفری‌نسب افزود: سایت شهر ری (شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه تهران) برای این طرح انتخاب شد و هم اکنون این طرح در مراحل راه‌اندازی آزمایشی قرار دارد.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده

فرماندار جیرفت گفت: طرح انتقال آب ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ظرف ۲ سال آینده آب خام به جیرفت خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از فرمانداری جیرفت، احمد بلندنظر در بازدید از محل اجرای خط انتقال پروژه آب‌رسانی از سد هلیل به شهرهای جیرفت و عنبرآباد اظهار کرد: این طرح در حال حاضر ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه میزان تأمین آب شرب برای شهرهای جیرفت و عنبرآباد در سال ۲۹.۱ میلیون متر مکعب خواهد بود، افزود: خط انتقال جیرفت ۳۲ کیلومتر لوله فولادی ۱۰۰۰ میلی‌متر و خط انتقال عنبرآباد ۳۸ کیلومتر لوله چدن داکتیل ۴۵۰ میلی‌متر است.

فرماندار جیرفت در تشریح وضعیت فنی این پروژه گفت: دبی این خط انتقال ۱۵۵۰ لیتر در ثانیه تعریف شده و پیمانکار آن شرکت جنرال مکانیک هست و در صورت تأمین اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان و همکاری پیمانکار، ظرف دو سال آینده آب خام به جیرفت خواهد رسید.

کد خبر 750289

دیگر خبرها

  • انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم